• rioda
    5.1k
    Kakav prekršaj supak svira ondje, onaj sam upada pored Baturine.Ivan0302

To se lijepo vidjelo s onog kuta kamere, ali sad zamisli tu situaciju iz perspektive suca koji to gleda okomito, a ne bočno... Izgleda kao čisti faul
  • Praskaton
    2.4k
    Mene samo čudi da ova pederčina nije sudila onaj penal Maxu.Vec mi je proslo kroz glavu jel moguce opet
  • Dinamosaur
    1.6k
    Malo muda ubaciti, to ne mora bit izmjena igrača već trenerova intervencija
    Zreli su za par komada ako ih stisnemo, a dojam je da možemo
  • MarK
    672
    Dobro prvo poluvrijeme. Ubrzo očekujem Ogi - RPG i Ademi - Rog. Kule - Petko zadnjih pola sata i možemo dignuti ritam.
  • Dzoni
    749
    Ne znam kako je vama, ali kvaliteta prijenosa do sad je bila očajna na oba kanala, samo na 2 različita načina.
    Na areni se stalno čuo nekakav čudan zvuk, dok na HRT-u slika ko iz 2008.da gledam. Žalosno
  • Dinamosaur
    1.6k
    Na areni se stalno čuo nekakav čudan zvukDzoni

Zbog ovog sam presaltal na hrt
  • CastAway1986
    1.7k
    na Areni kao da pucaju petarde :rofl:
  • Markelo
    2.7k
    Dinamo ima veći xg, veći broj udaraca, veći posjed na gostovanju a ovi u studiju pričaju kao da ne možemo izaći iz svog kaznenog prostora i dalje od centra ne možemo prići golu Rb-a. Kladara je postavila kvotu na nas preko 4,00 a mi smo trebali vodit. Malo optimizma, ovo je izgledalo sasvim dobro u prvom poluvremenu
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Majke mi kao da sam gledao drugu utakmicu od ,, stručnih" komentatora na HRT-u...Kao da nas je Salzburg ubio prvo poluvrijeme, ne kužim majke mi. Šalove u ruke, zapjevajmo svi...
  • Orc123
    8.5k
    nemam nista protiv zena u nogometu ali....ovako kako je ona iskomentirala postavku igre tocno djeca u osnovnoj skoli nastrebaju Povijest...nogomet nije matematika
  • NitkoBitan
    18.6k
    U svakom slucaju ako idemo po tri boda trebamo se pazit i prema natrag, nekoliko igraca ce nam trkacki vrlo brzo past. Ademi se gega od 15-20 minute.
  • Peškaman
    4.7k

Gledam jesam li lud,izludilo me pucanje čitavo vrijeme :lol:
  • San Lorenzo
    16.6k
    Na areni se stalno čuo nekakav čudan zvukDzoni

Na areni se u jednom trenutku prešaltali na komentatora hrta. :lol:
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Na areni mi se čak čini da je slika nekako usporena i da se igrači lagano šeću po terenu, dok je na hrtu normalna brzina. :rofl:
  • Krulek
    525
    Ogiwara van, Xoxha unutra, Kule van, Petko unutra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.