• rioda
    5.3k
    Ne pretjeruj, znam da ga imaš na piku, ali ovo mu sigurno nije najgora utakmica u dresu Dinama.cibona

Ma napadački je stvarno jako loš. Jako puno prostora ima, a od primanja do centaršuta uvijek ima po 3-4 dodira, uvijek 1-2 previše, dok im se obrana posloži.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Da je Petković u igri, vjerujem da bi već vodili. Kolko vidim, Kulenović je praktički igrač manje u napadu.
    Moramo ovo dobiti, ovi su zreli!
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Ovu tekmu Rog rješava kad uđe,Ogiwara mora biti opasniji,prespor je oko obrade lopte...
  • Danko
    1.2k
    Dojma sam da smo trebali otvorenije ući u utakmicu.
  • Praskaton
    2.5k
    Dobro je ovo ljudi,treba bit strpljiv.Volio bi i ja da smo vise kurčeviti al polako.Veseli pogled na klupu imamo rjesenja.Teško da ce krila ovdje dobit minuta.

Nitko nije kriminalan.Ogi,Torente i Rile dosta gresaka kod ubacaja i pasova al sve u svemu ok.
    Baturina i Sucic klase.Aki jako dobar al nadam se max 15min drugog pol.

Ovo je utakmica za Roga,Petka i Stojkovica.
  • don
    7.1k
    Doslovno najveća šansa je došla nakon njegovog ubačaja.Crusades1986

ne minja ostalo.

Želim Cordobu i Roga u nastavku i rješavamo ovo.
  • Dani Olmić
    450
    Mozemo i moramo to uzet, idemo!!!!!
  • Orc123
    8.7k
    Sere mi se od voditelja i strucnih komentatora na HRT!
  • Ivan0302
    539
    Kakav prekršaj supak svira ondje, onaj sam upada pored Baturine.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Fale nam dva igrača u završnici, ili kako bi to oblikovali u vrijeme Jakira, pomalo "ziheraški pristup ".

Teško je gore bez Petka kreirati. Bati i Miške najbolji, Theo stabilan, ostatak obrana solidan. Mislim da se može, ali s par rotacija
  • BBB ROHOLT
    16
    Kad Baturina primi loptu meni je toplo oko srca
  • Heisenberg1986
    250
    Ovi panjevi na hrt-u su u rangu s većinom komentatora ovdje. Panj na panju
  • Zagi
    8.5k
    Ali koliko naša igra ima više smisla kada je Max u igri ...
    Zločin je da on ne starta. Max nam je po važnosti skoro kao Miško zadnje dvije-tri sezone.
  • dinon7
    1.1k
    Malo nas fali u završnici. Bilo je jako put centaršuteva gdje lopta pada u prazan 16erac. Otpustiti kočnice i napasti ovu ekipu jer oni nisu naša razina.
    Oni su na maksimumu trenutnom, mi svi znamo koliko ova ekipa može bolje od ovoga
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ona zenska je kao vegeta, svugdje ju se gura u ime "ravnopravnosti".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.