• Mihaljević
    10.2k
    Šta god radio Nenad ne smije vaditi Sučića i Baturinu. Još su na klupi Mmaee, Rog, Petko, RPG, Stojković... Nismo mi te sreće da dobijemo, ali bolji smo.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Ovo se mora dobiti!
    Fali malo hrabrosti... u drugom poluvremenu krenuti jače i po tri boda, neodlučeno nam ne znači puno!
  • Zagi
    8.2k
    Kaj ste Kuleta napali kao da ste očekivali bolju verziju Haalanda....
    Dobri smo, ja sam zadovoljan.
  • Georg Koch
    4.8k
    Kako je vrijeme odmicalo i oslobodili smo se tog pritiska prvotnog, sve smo bolji.
    Nismo nimalo losija ekipa od njih i ovdje nam se mora otvoriti pobjeda.
    Dobro poluvrijeme, idemo po 3 boda!!!
  • Dzgšb
    1k
    Šta radi Martin, strašno napredovao u malo rada s Nenom..
  • don
    6.7k
    nemam ga na piku, defanzivno možda i nije loš, sad da li je do te strane Dinama ili do Salzburga, ali s obzirom na mogućnosti u ofanzivnim djelu je baš loš, atipično za nekoga kome je ubačaj najveći forte.
  • tp1997
    560
    Dobra utakmica Dinama za sad, ali neopisivo nervira to stopanje, namjestanje, okretanje kod vecine igraca...pa daj nabaci ili opali, ne izigravaj Neymara
  • DrawTube
    5.2k
    Kaj brije ovaj šviker Viki?

Nismo se nagledali dobrog nogometa?
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kaj ste Kuleta napali kao da ste očekivali bolju verziju Haalanda....Zagi

On nije razina za europsko natjecanje, mozda za KL.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Siroti Ogi, kad odigra sjajno u napadu, napada ga se da je rupa u obrani. Danas kad je ok defenzivno sere mu se jer je loš u napadu. Nikako da nam svima udovolji i odigra oboje na ok razini. :rofl:
  • Marc
    136
    Fakt broj jedan Ogiwara nije za Dinamo, fakt broj dva Kule nije sidro i ne moze glumit Petkovica, fakt broj tri Kule jedino kao drugi napadac ovako je inertan i igrac manje, duel igra danas nista, fakt broj tri kolko god srali po Maxu on je razina vise u iznosenju lopte u odnosu na Torrentea i KTCa, fakt broj cetiri Mmae bi ovdje puno bolje dosao radi iznosenja lopte, fakt broj pet ova taktika je sranje za Salzburg i fale nam krila, fakt broj sest da je ovo Jakir i Cacic srali bi po njima (NenoBjelko koji ti je k..), fakt broj sedam Salzburg nije nista posebno, fakt broj osam ovakve se tekme moraju dobit.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Ko da igramo u leru, a Salzburg u petoj brzini.
    Fali nam malo kuraža i imamo ih
  • Crusades1986
    13.1k
    Doslovno najveća šansa je došla nakon njegovog ubačaja.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Prvi komentar nakon uključenja u hrt studio...'pe evo, nismo se baš nauživali dobrog nogometa'
  • Navijač Dinama
    8.5k
    čovjek sam u napadu igra, svaki ubačaj okružen sa 3 igrača..

Moramo pristup u napadu promjenit, jer možemo mi do prekosutra ovako nabacivat, nema od toga kruha.

Mišić i Sučić naši najbolji igrači prvo poluvrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.