• Crusades1986
    13.4k
    Puno smo bolji nego prošli put tamo... Imamo ih, moramo više rizika uzet.
  • Peškaman
    4.8k
    Po meni Ogiwara dobar,solidan.
    Centaršutevi su mu kriminal ali okej zasad.
    Fali Petković baš jako,imam osjećaj da je na terenu da bi već jedna lopta završila u mreži Salzburga.
  • Carrasco
    4.3k
    Ovo se mora dobit... Hoxha umjesto Ogiware, Cordoba umjesto Ademija
  • cibona
    3.4k
    Bolji smo, a bili bi još bolji da je na terenu naših najboljih 11. Nadam se pobjedi i razumnim zamjenama koje su u stanju odvesti nas u vodstvo!
  • Sibirski plavac
    2.2k
    možda njegova najlošija utakmica po meni.don

Rekao bih upravo suprotno, jedna od njegovih boljih u defenzivnom smislu, naprijed jedino šteka... Kad se sjetim njegove tekme u Bakuu, ovo je čak ok nastup.
  • Kermit
    113
    Baturina je klasa. Dobri smo. Trebamo to dobiti.
  • Jaro
    7.7k
    bas kriva odluka, par trenutaka ranije je bilo puno logicnije, a kod udarca smo napunili 16m, on bio blokiran i onda okine...
    Dobro stojimo, KTC kljucan i prema nazad i prema naprijed... Fali Petko...
  • hardek
    3.1k
    Zadnjih 10,15 min smo bili puno bolji i velika je šteta da nismo zabili. Teško da će biti jos jedan period utakmice di će oni bit toliko loši
  • GaijiZG
    1.8k
    Sad će Neno prek zooma to riješit, bez brige dečki
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Maxova dijagonala :wink:
    Kakav je ono faul batija kad je aki uzeo loptu? Ocito nas ne voli ovaj gay sudac.
    Vjerojatno mu je neki zgodni hrvat slomio srce :lol:
  • Yovitssa
    743
    Ogi kriminalan. Štopanjem potroši vremena da se tri igrača stvore oko njega, ne stvara višak, a centrira napamet bez da vidi da li nekoga ima pred golom. Defanzivno je čak solidan...
  • Markelo
    2.8k
    Bočni igrači za ovaj nivo natjecanja imaju više nego dovoljno prostora i vremena da upute smislenu loptu u kazneni prostor, no oni to ubace "onako", "netko je sigurno tamo". Digni glavu i vidi tko je slobodan
  • dinon7
    1.1k
    Ovo se danas MORA dobiti. Ljudi 9 bodova nam treba za prolaz. Ova 3 protiv ovakve ekipe se mora uzeti.
  • cibona
    3.4k
    Ogiwara kriminalan, možda njegova najlošija utakmica po meni.don

Ne pretjeruj, znam da ga imaš na piku, ali ovo mu sigurno nije najgora utakmica u dresu Dinama.

Ne shvaćam zašto ne igra RPG? Je li riječ o ozljedi?
  • Kermit
    113

S obzirom sa ne igra uopće, nije loš. Vidi se da mu fali utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.