• Omake
    3.1k
    I imaju sezonu ili dvije druge njihove lige. Dobro su odigrali osim dvije individualne greške.
  • Samurai
    122
    3:2 još 3 minute
  • Samurai
    122
    ak si dosel srat po klincima..onda rade ne komentiraj
  • Crni86
    4.4k
    kaj je sral? Reko je covjek istinu, kao i deda. Nasi decki jesu talenti ali nisu jos za udarnih 11 seniora kao sto neki govore. Imaju jos puno skole i zganci za proc kako bi konkurirali za prvih 11 seniora.

To je vise islo ljude koji ih konstantno guraju nego same decke. Na deckima je da nastave radit, njihov put tek pocinje.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Nemojte se pretvarat u Tovare i radit od naših "najbolju dicu na svitu". Paviću će taj krivi pas, primjera radi, dobro doć da vidi koliko se mora brzo i u milisekundi razmišljat kad igraš protiv starijih dečkiju iz ponajbolje europske škole. A tek što ga čeka u seniorima...

Neki su ga ubacivali prije Mišića u derbiju. Koliko god se sprdalo ono "uživanje" u velikim tekmama, njima to definitivno je. Taman će vidjet gdje su. Uživanje i dobra škola.
  • CastAway1986
    1.6k
    a što sam to ja srao po klincima , komentirao sam samo kao i još pojedini ovdje..Ova liga prvaka im je svakako dobar poligon za ubuduce i da ne trebaju preskakati stepenice .Ja sam apsolutno za da se daje mladima sansa u prvoj ekipi ali da odmah zamjene pojedine koji su tu dugo godina i jos mogu igrati na dinamovom nivou za to nisam..Ti si možda prvi koji "sereš " po Špikicu , Ademiju , Ristovskom..Ako ti se ne sviđa komentar zaobiđi..
  • CastAway1986
    1.6k
    svaka čast , za razliku od njega shvatio si poantu mog komentara
  • Zagi
    8.2k
    Nije ni Baturina bio bolji od Tolića kada je kretao u prvoj.
  • Samurai
    122
    kad izvadiš iz 90 minuta utakmice dvije negativne konstatacije od svih koje su bile pozitivne i kad sagledaš realnu situaciju. Onda seres po klincima.
    Isti ti taj nisi vidio da je Pavić se sam borio u sredini,makar pogriješio.
    Da Mikica nijednom nisu probili niti složili šansu s te strane. Da je jakir prije penala igrao doktorski.
    Da je RedBull uložio 13 miliona eura u dva igrača koja su danas igrala.
    E onda kad iz svega izvadiš negativu..onda znaci da seres
    Nisu najbolji na svijetu Al su Dinamovi.
    Nabrojao sam njih 3 jer si direktno pričao o njima.
    Idi se pridruži ekipi iz 24sata,jer ti komentari jesu na tom nivou.
  • Droljo
    8.6k
    Glavno da pojedini pišu da je Mikic već sad bolji od Ristovskog a Pavic skoro kao MišićCastAway1986

Točno to. Imaju još žganaca pojest da prismrde prvoj ekipi uopće. Jbte čim mali zna "dva na nogu" neki zasline ko srednjoškolka i trebaju igrati naša dica itd...
  • CastAway1986
    1.6k
    smiješan si jer očito neznas čitati s razumijevanjem , nitko ih nije pljuvao niti govorio da su loši..Referirao sam se na neke prijašnje komentare da neki od juniora već sad zaslužuje početni sastav prve ekipe..Ovim završavam raspravu s tobom
  • miro
    4.7k
    Nije bilo loše danas, iako je Red Bull zasluženo pobijedio. Igrali smo protiv 3 jako dobre ekipe do sad i rezultati su po meni ok. Slovan i Celtic su nam prilika za prolaz, a i s Borussijom se isto da igrat doma
  • Daliban
    1.9k
    Mikić bez problema može igrati ispred Rileta, više bi nam donio. Pavić do proljeća treba biti adaptiran, ali pitanje je hoće li biti ako mu se nastavi davati ovoliko malo šansi. Promjenom sustava bi mu se bez problema moglo dati više minuta, ali nama je valjda prioritet gurati Ademija.

Na ovoj temi svaka šuša čeka da oplete po najboljim klincima jer vodi neke svoje unutarnje borbe. Isti ste kao Tovari.
  • Crusades1986
    13.1k
    Dovoljno govori od tebe da ih pišeš velikim slovom.

A po nogometnom znanju si i gori od njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.