• Paggini
    26.3k
    Gusta magla se spustila nad gradom soli, vojska Nenada Bjelice maršira po još jednu veličanstvenu pobjedu!!
  • Georg Koch
    4.9k
    Navijaci Zrinjskog, popularni Ultrasi imaju pjesmu koja kaze:
    Danas je daaan, za pobjedu danas je daaaan :fire:

E pa ja mislim da je danas dan za nasu pobjedu, gostujucu u LP, 3 boda, dobra prezentacija, 2 700 000 € u kasi i dominacija na tribinu.

Ajmo plavi!
  • Mali Zeus
    14.2k
    Bojim se ove tekme kao vrag od tamjana.

Mogla bi biti tj. sve ukazuje na lijepu europsku večer pod Bjeličinim vodstvom, al s druge strane me brinu naša gostovanja i činjenica da nam protivnici ponekad lako stvaraju prilike. Moramo mudro odigrati, ne srljati, čekati ih i uhvatiti na slabim točkama di možemo. Ne sumnjam da je to Bjelica dobro pripremio, najvažnije je ne početi mlako kao mnoge tekme u zadnje vrijeme tj. u sada već dugo vremena.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Jucer clanak gdje Medo putuje u Salzburg i kako ga je Austrijska policija pocastila.

Uglavnom, na granici kontroliraju vezanje pojasevima na zadnjem sicu. Njegocim rijecima, pregledavaju hrv tablice izricito.

Pa eto, pripazite i vezite se svi ako ne zelite dodatnih 100 eura troskova :D
  • emilperska
    6.7k

Zločestog čovjeka u meni veseli da je pobrao kaznu, možda je i Lesi bio s njim u autu..
  • dinon7
    1.1k
    Pere me isti osjecaj koji me prao pred Monaco. Tada sam imao snažan osjecaj da ćemo odigrati lavovsku utakmicu i uzeti bod(ove).
    Danas je identično. Koliko god da sam po prirodi skeptik, osjecaj kaže da danas ništa nemoze proći po krivu.
    Ajmo plavi lavovi. Ajmooooo Dinamoooooooo
  • Jos-Optimus
    2.8k
    A koja je sad priča sa Mmae-om, on je ozlijeđen ili nije trenutno u planu za prvih 11?
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Ne znam zašto ali imam neki ludi osjećaj u sebi da ćemo ponovit utakmicu tipa kao protiv Ferencvarosa u gostima sa Nenom na klupi.
    Možda ćete reć da upadam u euforiju kao neki tovar ali da Dinamo igra i protiv Reala ja bi bio optimističan i očekivao pobjedu.
    Ajmo plavi lavovi :heart:
  • Pavinho
    84
    Danas hrabro i ostro od prve minute pa da odnesemo ta 3 boda doma.
    Ajmoooo
  • Crni86
    4.7k
    cini mi se da prvi put konkurira nakon ozljede. Ne realno je da odmah bude gurnut u vatru.
  • Crni86
    4.7k
    Zamislite koji doktor bi Neno ispao da mi danas dobijemo, a petko ne upise ni minute. Koliki val samopouzdanja bi nam to donijelo uf.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    aha, ma ok, jer vjerujem da je, unatoč lošijem periodu, jako dobar stoper
  • Marley
    2k
    i da se Kule malo podsjeti kako je to biti heroj :cool: . A i da NAS podsjeti da ipak on to moze. Da, bilo bi to lijepo. Jako lijepo.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Već me žiga.
  • emilperska
    6.7k

Prošle godine si operisan..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.