• Keyser Soze
    10.5k
    Ma ja mislim da je ovo za Petka pila naopako, ne bi me čudilo i da s dva napadača krenemo.
  • Sixthway
    488
    Ma mi sutra moramo odigrat odličnu utakmicu, ako nas nagradi super. Netreba radit paniku ako neće sve ići po planu . Prije koji tjedan sam napisao da ne igramo dobro kad su te reprezentativne pauze i jedan kolega ovdje se nije slozio samnom ,iako nam je možda nekad islo na ruku , često nam i neide , a bude to često kod dominatnih momčadi i u drugim ligama. Mislim da najviše Bjelicu brine to što ga nema na klupi i što direktno ne može pomoći.
  • Marc
    136
    I meni se cini Bjelica nekak na slikama umoran i ne ispavan, drukciji od onoga prije dva tri tjedna… ugl nadam se da nece biti ono sto smo dozivjeli par puta u zadnje vrijeme… kad si u krizi zovi Dinamo…
  • Crni86
    4.5k
    Bez obzira na tekmu s istrom gdje sam bio stvarno jako razocaran nasom igrom, nekako me pere optimizam za sutra. Imam osjecaj kao da sutra ne postoji naci da ne napustimo Salzbrug sa 3 boda. Ne mogu objasnit kako i zasto, ali jednostavno imam takav filing da ce nam sutra sve ici od noge.

Ajmo plavi lavovi. Daj mi samo pobjede!
  • Paggini
    24.1k
    Petko namjerno ne igra samo da meni predictor sjebe, o mamicu mu njegovu
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    nikako sa Petkom riskirati da nebi ostali bez njega na duze staze, sjetite se samo one situacije prosle godine kad je ozlijeden igrao u Splitu pa ga nije bilo skoro dva mjeseca i tad su krenuli ocajni rezultati i u hnlu i u europi.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Suludo je riskiratii sa Petkom,Nevistićem i Baturinom ako nisu 100%fit.
    Ne treba nam situacija ko sa Petkom prošle godine kad je igrao načet pa da se oporavak oduži...
    Nemam nikakav problem sa tim da sutra igraju Zagi,Kule i Stojković a da ova trojica budu spremna za osijek i nastavak sezone.
  • Medvedgrad
    292
    Petko nam je prošle sezone bio najbolji igrač. Nadam se da će biti spreman za sutra ili da mažnjavamo Salzburg i bez njega.

DAJ MI SAMO PLAVE LAVOVE!
  • IstokKa96
    746
    Nevistić (Zagorac*)
    Max - KTC - Torrente
    Ristovski - Sučić - Mišić - RPG
    Baturina - Stojković (Cordoba*)
    Kulenovic (Petković*)

Zagorac - ovisno o zdravstvenom stanju
    Petković - čitaj Zagorac
    Cordoba - faktor iznenađenja

Zadovoljan bodom, priželjkujem 3 uz pobjedu 1:2
  • Krizy
    45.9k
    Sanjao 0:4, bit će dovoljno i 0:1.
    Ajmo po 3 boda :strong:
  • duksy
    303
    Da li je netko krenuo?
    Kakvo je stanje na cestama, granicama?
  • Mali Zeus
    14.1k
    Vidim da su stručnjaci za govor tijela krenuli jako.

Nigdje nije rečeno da Baturina nije 100 posto fit, ali ekipa je to isčitala iz Bjeličinog govora tijela i riječi. :strong:

E i čovjek je već pao duhom!
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne vjerujem da je Neno tolko naivan da 24h prije utakmice kaze da nam najglavniji igrac nece igrat, jednostavno mi to nije Neno koji je prefrigan svim mastima.Crni86

Nije ništa izričito rekao.. Ali dobro treba pitati stručnjake.
  • badjibadara
    3.6k
    Dugo nisam bolje spavao, mjesecima me alarm nije probudio. I kroz jutarnju maglu samo jedna misao se probija - daj mi samo pobjede!
  • don
    6.8k
    Nigdje nije rečeno da Baturina nije 100 posto fit, ali ekipa je to isčitala iz Bjeličinog govora tijela i riječi. :strong:Mali Zeus

"ovi koji su bili ozljeđeni, Nevistić, Petković, Baturina..." :sweat:

i dobro jutro plava vojsko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.