• Maxova dijagonala
    1.1k
    Mene najviše brine to ako Baturina nije 100%fit.
    On nam sutra treba na najvišoj razini...zna li netko kakva je situacija sa njim?
  • don
    6.8k
    znači

Nevistić; postoji šansa da brani
    Baturina; vjerovatno igra
    Petković; 100% na klupi i vjerovatno ni neće uć ako ne bude bilo baš potrebno.
  • Crni86
    4.5k
    od kud sad ta info da baturina nije fit?

Ne znam sta ocekivat sutra ako krece kulen, cak sam nekako vise bio misljenja da ce mozda pjacu stavit u spicu kako bi pokusao glumiti petka. Jednostavno sam skeptik s kulenom nakon varazdina i istre.
  • rioda
    5.1k
    Jednostavno sam skeptik s kulenom nakon varazdina i istre.Crni86

Ja nisam jer što je teži protivnik, to će Kulenović biti korisniji... Protiv bunkera ne može ništa osim u skoku, a kod boljih ekipa će više donijeti agresijom na zadnju liniju
  • Crni86
    4.5k
    vidjet cemo. Pod nenom smo u europi pretezito izlazili preko petka. Vidli smo i protiv monaca koliki posao je odradio petko sa svojim dobivenim duelima. Kule ne moze dobit duele u hnlu ne znam kako ce dobit protiv protivnika koji je fizicki stvarno na jako visokoj razini.
  • NitkoBitan
    18.6k
    znači

Nevistić; postoji šansa da brani
    Baturina; vjerovatno igra
    Petković; 100% na klupi i vjerovatno ni neće uć ako ne bude bilo baš potrebno.
    don

Otkud si sad ovo izvukao? Nevistic brani 100%, Baturina je protiv Istre odmarao za Salzburg a Petkovic vjerojatno starta.
  • don
    6.8k
    Otkud si sad ovo izvukao?NitkoBitan

iz trenerovih riječi. Pogledaj pressicu, ali pogledaj, ne čitat.

Petković sigurno ne igra, samo ako uđe s klupe ako bude bilo baš potrebe.
  • Noel
    6.8k
    Ne znam jel netko napisao ali pogledajte konferenciju Bjelice danas i prvu prije Lokomotive. Razlika nebo i zemlja. Prije Lokomotive nasmijan raspričan. Ovdje jedva daje odgovore odgovara sa da ili ne,vidjet ćete i slično.. Ostario 5 godina u par tjedana.. mrk,oko bježi u križ,luđački pogled. Nije više zajebancija. Prisjetio se kakav je stres vodit veličinu poput Dinama. Neno drž se, glava gore ,idemo po tri boda!
  • don
    6.8k
    Ovdje jedva daje odgovore odgovara sa da ili ne,vidjet ćete i slično..Noel

nije baš tako, normalno je odgovarao. Šta da kaže na pitanje "oćete bit zadovoljni bodom" i "oćete krenut sa 3 ili 4 natrag"
  • tp1997
    560
    Kule je protiv Istre radio isto što i Petko - padao u skoro svakom duelu, držao se za leđa i čekao da mu sviraju faul.

Ali što će se u HNLu suditi Petkoviću ili Livaji, Kulenoviću neće
  • Brusa
    1.7k
    zato sutra zabija gol ili dva! :smile:
  • Noel
    6.8k

Mogu se složit da nema normalnog odgovora na takva glupa pitanja, al svejedno , Neno je u stresu. Svi ga dobro znamo i znamo kakav je kad ga prehiti a čini mi se da ga malo je. Moguće jer su novinari napravili plačeničku hajku na slučaj "Cordoba" i od suđenja u Istri.
  • don
    6.8k
    Bjelica je jedini trener kod kojeg mi je potpuno svejedno jel dobro raspoložen, iznerviran i sl. Naprotiv, najgori je za protivnike kad se naljuti :grin:
  • Crni86
    4.5k
    ma razlika je to, ne zna se kule gradit. Spustanje dugih lopti mu isto bas nejde. Petko je doktor u tome. Svaka cast kuletu, al petko je doktorcina na kvadrat za bjelicinu igru.

Gledam presicu i razmisljam si da li bjelica stvarno rekao da petko sutra nece igrat? Da ne bi tu info iskoristio da navuce protivnika? Mogli su se spremat za petka pa dobit kulena, a da ovo nije mozda obrnuta igra? Ne vjerujem da je Neno tolko naivan da 24h prije utakmice kaze da nam najglavniji igrac nece igrat, jednostavno mi to nije Neno koji je prefrigan svim mastima.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ulazi i rjesava utakmicu. Meni ovaj smijesak ulijeva optimizam :smile:

FB-IMG-1729621353555.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.