• Crni86
    4.4k
    Velika vecina pada u depresiju i dize se u euforiju u odnosu na rezultat. Ali ima i onih koji nisu takvi. Bilo je ljudi koji su vec protiv quarabaga upozoravali i govorili da imamo problema pa ih se utisavalo, zvalo neznalicama i sl. Pricalo se kao da smo izbacili bayer leverkusen, a ne momcad od 15 milja eura, a koja je pokazala sve nase slabosti u prvih 45 minuta tekme na maksimiru gdje nam je obrana pucala kao da je s druge strane real ili city.

Imali smo vise red flagova od pocetka priprema kako jos neke stvari ne funkcioniraju u ekipi. Od nekih pripremnih tekmi, quarabag, osijek, rijeka, tovari i sve je kulminiralo u mucnhenu i koprivnici. Samo smo nakon svake tekme trazili izlike (europa, umor, reprezentativne pauze, travnjaci i sl.) i nadali se da ce biti bolje.
  • gaTeDZG
    46
    Mišljenja sam da ne trebamo gledati druge, jer ti drugi su samo tri puta bili ispred Rijeke u zadnjih 10-11 sezona a ta Rijeka je osvojila jedinu titulu koju Dinamo nije uzeo u zadnjih 20 godina. Mislim da je to dovoljan argument da se primarno ne fokusiramo na njih, pa čak niti uopće, tako im samo dajemo na važnosti.

Šampionski mentalitet su dečki pokazali lani, doduše sve je krenulo nakon ružnog ispadanja i petarde u Europi, tad smo zaredali pobjede u derbijima na oba fronta i ovakvim utakmicama kao što je Istra prošli vikend. Ekipa je tek početkom godine napokon mogla uigravati nešto na treningu, promijenio se i sustav koji se pokazao kao dobitan. Bjelici treba vremena da adaptira svoje ideje i prenesi ih ekipi koju nije sastavljao nego preuzeo, tako da mislim da od ovog gore ne može i to je sasvim u redu, prebrodit ćemo.

Na nama je da damo bezuvjetnu podršku i poneku konstruktivnu kritiku ali paničariti i otpisivati nas same sredinom listopada, zar to nije apsurdno i nekarakteristično za nas?!

I NAPRIJED PLAVI!!!
  • Plava 9ka
    0

Pa... Da...
    Da su pojačanja bolje odigrala, pojačanja bila bolja.
  • deda
    33.7k
    Navijaci mogu padat u depresiju i ludit euforiju. Ljudi koji vode klub ne mogu, zato ga i vode.
  • Droljo
    8.6k

Sve si dobro rekao. Ali od qarabaga smo promijenili trenera i sad treba vremena da čovjek pohvata konce itd. Svi sve znamo i svejedno droljimo bezveze... Ali kak deda veli to smo mi, navijači...
  • Crni86
    4.4k
    svakako samo sam se nadovezao na navijace. Ali isto tako navijaci kada su tako nerealni (pripisuju losje rezultate xy razlogu, na sto je utjecao i bivsi trener svojim izjavama) stvaraju krivu sliku sebi i drugima i stvaraju opasno nerealna ocekivanja i onda se poslije susreta s realnoscu udara po svima sto isto tako nije okej. Mma od heroja do zlocinca, sucica se izvrijedalo na sve strane, rileta i akija isto i sl.

Navijaci trebaju bit u euforiji, depresiji i to je lijepota zivota navijaca, tu emociju nitko ne moze platiti. Ali isto tako s vremena na vrijeme trebamo biti realni i rec kada nesto ne valja makar je i rezultat dobar. Ali isto tako treba i pohvalit stvari. To ne znaci da se necemo veselit ili tugovat.
  • Olmic
    3.7k
    Hajduk ce bit ovakav sve dok Livaja igra kako igra, presao je igricu zvanu HNL. Jedna dva kiksa njihova i idu glave dolje
  • scooniepenn
    3.4k

Ti se šališ, zajebavaš ili sprdaš? Mislim, nešto je od toga sigurno, samo ne znam što je u pitanju. Dakle, mi nakon 1/4 prvenstva zaostajemo 4 boda za tovarima i tu se već rade drame i hajduk spominje u kontekstu promjene mentaliteta i novih vjetrova. Neki su očito spavali zadnjih 20 godina, uključujući i lani. Ili je možda ovaj "novi" Hajduk toliko jači nego prijašnjih godina da se modus operandi jednostavno ne može više primjenjavati.
  • NORTE
    12k
    Mnogi su tako razmišljali uoči Hajduka zazivajući ponižavanje rivala i +20 do zime s pola gasa. Nakon toga smo izgubili doma i poniženi smo od Bayerna i SlavenaFelip

Tad nismo imali Bjelicu (i njegov stručni stožer) na čelu momčadi.
  • Neron53
    782

Sta bi se sprdao.
    Ja stvarno mislim ako jebacki ne zapnemo da ce nam ove godine biti teze osvojiti prvenstvo nego lani.
  • DrawTube
    5.2k
    Mislim i ja tako

1) iako su oni dolje daleko od realnih ljudi , i da budu 5% oprezniji ove sezone to je - za nas. Navijači će kao i uvijek najavljivati titule, ali problem je ako igrači i uprava ostanu pribrani

2) nema više stranih sudaca, a oni 3 uzastopne tekme pod strancima izgubili. Bojim se na što će liciti suđenje ma Poljudu u 4 tekme protiv Rijeke I nas
  • Mali Zeus
    14.1k
    Valjda se nećemo bojati kluba kojem desetku igra Kalik a na krilima Dajaku i dijete Durdov ili Biuk koji igra kad mu se da. Isto vrijedi i za Pukstasa. Momčad u kojoj van Krovinovića i Rakitića nema poštenog veznog. U obrani mesar Šarlija, na beku Diallo. Čak i da ih je doveo u red, a jest i čak i da su oni odjednom postali trezveni i sagradili u 2 mjeseca mentalitet pobjednika jer su 4 boda ispred nas opet je ta momčad jebeno tanka. Naravno niš to ne vrijedi ako ćemo mi biti slabi, ali ne vjerujem da će to Bjelica dopustiti i vjerujem da će to sve brzo doći na mjesto.

Još bi nešto rekao da oni imaju neku bolesnu momčad, al slabiji su od prošle godine apsolutno.
  • Dzgšb
    1k

Slažem se sve,plus vi nadoda da imaju boljeg trenera trenutno od lani , al dok sve dobro ide on je dobar ali kad krene loš niz ,pitanje je koliko će bit vatreno u svlačionici, mogao bi opet ostaviti "spaljenu zemlju" kao i u svim klubovima dosad..
  • Bosskovitz
    12.4k
    Koliko je realno da smo kvalitetniji od Hajduka, toliko je isto realno da u sezoni igramo barem 6 utakmica više od njih, s tim da su dva naša najslabija protivnika u Europi bolja od svih u HNL-u osim nas, a svi ostali su objektivno toliko jaki da nema smisla ni uspoređivati ih s ikim.

Ono što ja vidim kao posljedicu toga je psihološke naravi: nije lako motivirati igrače za utakmice u HNL-u niti oni vjerojatno s jednakim žarom i spremnošću na rizik igraju HNL kad im za 4 dana slijedi Liga prvaka. Nitko ne želi riskirati malo jači udarac u Puli pa da propusti Salzburg, pogotovo kad smo u situaciji da ima još itekako puno utakmica u prvenstvu i nismo ni u kakvom dramatičnom zaostatku.

To je isto posao za trenera, naravno. Nije nikakvo opravdanje, samo opservacija.
  • Neron53
    782

Oprez je majka mudrosti a pretpostavke su majke svih zajeba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.