• badjibadara
    3.6k
    Al stvarno gledam ove trendže od Castorea i u Puli nakon što je netko ovdje spomenuo i sad na slikama iz Salzburga, izgledaju ko da su ih 10 godina nosili, pa nabacili nešto sportski da skoknu uplatiti tiket.Paggini

Jedino na Hoxhi izgleda ok, za đir po Maksimiru je u redu ovakva trenirka. Mene pak druga stvar bode u oko, a inače mi ne smeta - nema grba da vrišti: MI SMO DINAMO!, nego je ovaj prilično nemušti logo od castorea u prvom planu.
  • don
    6.8k
    Salzburg 2 godine nije pobijedio nikoga na domaćem terenu u Ligi prvaka
  • nemapredaje
    3.6k

Nažalost mi uvijek takvima dobro dođemo.
  • don
    6.8k
    možda griješim ali koliko vidim, zadnjeg kojeg su dobili kod kuće u Lp je Dinamo 1-0 :monkey:

@Krizy zna bolje sigurno :grin:
  • Samurai
    122
    Kak god bilo,uvijek ostavit srce pa će i svaki poraz manje boljeti.
    Očekivano slabi ulazak u sezonu kao u zadnjih par godina,ali vjerujem da ćemo se dici kako sezona ide dalje.
    Ajmo ih dobit i zacepit usta svima koji jedva čekaju i žive za poraz DINAMA!
  • Rakovica1986
    701
    meni kratke travel hlače nakon 3 pranja izgledaju koda su stare 5 godina. Jasno da sam napao i okrivio ženu, no kako vrijeme odmiče čini se da nisam bio u pravu. Naravno, ona to nikada neće saznati.

Sutra očekujem dobru predstavu naših, mi smo potpuno drukčija ekipa u HNL-u i u Europi. U Europi se uistinu igra nogomet i momčadi se nadigravaju, dok je HNL svakim danom sve više neka duel liga i galamljenje na svaku sudačku odluku.
  • LaznjakProsineckog
    819
    Petko stanje, jel moze? Ako ne, daj Cordobu gore u napad
  • tp1997
    565
    Meni se nimalo ne sviđa što je Salzburg u situaciji da se mora vaditi na nama. Ne dolazimo im na ulasku u krizu ili na vrhuncu krize, nego nakon odrađene reprezentativne stanke gdje su se imali vremena stabilizirati, a pobjeda protiv nas im je imperativ ako žele išta imalo tražiti u LP.

Ne mogu se oteti dojmu da se ova utakmica igra u najgorem mogućem trenutku po nas, pogotovo sad kad je i situacija u prvenstvu destabilizirana.
  • ibro1986
    223
    Nevistić
    Ristovski-KTC-Raul-RPG
    Sučić-Mišić
    Cordoba-Baturina-Hoxha
    Kule(ako petko ne moze)
    evo, moja zeljena postava za sutra.
  • Livi
    60
    Sutra se pije Burn :D
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Krizy razvalio sa uvodom kao i uvijek do sad, hodajuća enciklopedija. Ne znam jel se upoznao sa Samovojskom ali bilo bi fora vidjet njihov dvoboj. A ja sad jedva čekam Celtic i najavu, pa čak i Arsenal. Bit će užitak čitat.
  • Dzoni
    749

Doduše nismo ni mi u gostima dobili nikoga prethodnih isto toliko godina, ali puta 13
  • don
    6.8k
    Petković izgleda da neće krenuti, vjerovatno ni ući.

nego, jel imamo mi pressicu za utakmicu Lige prvaka?
  • tp1997
    565
    Bjelica kaže da će Nevistić vjerojatno na gol, a od prve kreće Kulenović umjesto Petkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.