• Mali Zeus
    14.2k
    Za sada smo igracki slabiji od prosle godine.Neron53

Ne bih se složio, al nema veze.

Isto tak mislim da neće pobjeći.

Na zimu nadam se bar napadač, a ako bude i lijevi bek još bolje. Ili će Mauro to pokrpati, ne znam.
  • Neron53
    887

Pa ne mozemo se svi u svemu sloziti :)
    Da bude "politicki korektnija" :) izjava : smatram da u odnosu snaga prema njima, ove godine losije stojimo nego prosle.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Da bude "politicki korektnija" :) izjava : smatram da u odnosu snaga prema njima, ove godine losije stojimo nego prosle.Neron53

Istina, forum bi bio dosadan da se svi u svemu složimo. :)

A gle, uzmi u obzir da su oni prošle godine imali i Perišića i Kleinheislera i Brekala itd. (sigurno sam nekog zaboravio) tako da su i oni kvalitetom pali. Bez obzira kaj ih je Gattuso doveo u red opet je to dosta tanka momčad. Imaju Rakitića ok, al ne čini mi se da on radi baš neku razliku veliku iako nas svi uvjeravaju da je svemirski brod za HNL.
  • Neron53
    887
    Cim vidis stesanog bradonju, htio ne htio moras zakljuciti da ih je trener doveo u red. A tko je to ocekivao? Jesu li se svi ovdje kladili da ce se pokefati u roku 3 dana?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Cim vidis stesanog bradonju, htio ne htio moras zakljuciti da ih je trener doveo u red. A tko je to ocekivao? Jesu li se svi ovdje kladili da ce se pokefati u roku 3 dana?Neron53

Pa dobro, al ja sam govorio o samom kadru i širini istog.

Ok, svi su mislili da će biti sranja kod njih, al to kaj se Livaja suzio u faci i Gattuso ih je sredio opet ne znači da neće biti nekog sranja. Uostalom, bilo ne bilo, mi moramo svejedno biti na visini zadatka.
  • Zagi
    8.5k
    Ne mislite da ste malo promašili temu?
  • hardek
    3.1k
    U nogometu je sve bazirano na momentumu. Pokefali bi se oni već da smo ih riješili na Maksimiru prije cca mjesec dana. Bili su u rasulu, kiks za kiksom, para nema, ispali iz Europe...

Nama su do tog dana cvjetale ruže, pričalo se o sezoni bez poraza, atomski Dinamo, Liga prvaka...

U 24 sata se sve preokrenulo, tad je krenuo naš pad i njihov rast
  • NKDZ86
    2k
    dinamo mora igrati napadački nogomet, sa 2 napadača ili 3, kakav 1 napadač, vidimo na kaj to liči već godinu, dvije, užas i muka....daj nekog napadača koji će trpat ili formaciju 4-3-3, imamo igrače za to
  • Mali Zeus
    14.2k
    U 24 sata se sve preokrenulo, tad je krenuo naš pad i njihov rasthardek

Tak je, recimo maznemo ih u prosincu i da onda bude kuku lele kod njih. Nadam se da ćemo im biti blizu.
  • Neron53
    887

Je...to je zbog bahatosti, opustenosti, precijenjenosti....
    Zato i pozivam da se takva atmosfera ne prenosi ovdje na forum.
  • don
    7.2k
    Za sada smo igracki slabiji od prosle godine.Neron53

kako? :lol:

tko je otišao pa smo slabiji? možemo biti samo bolji sa novim ulaznim transferima, ništa drugo.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Provlače se i igraju na gornjim granicama svojih mogućnosti. Pa daj me nemoj da s Biukom, Kalikom, Durdovom/Dajakuom mogu dobiti sve do kraja. Kad tad će upasti u krizu. Na nama je da do zimskog prijelaznog roka pronađemo dobitnu formulu i onda pojačamo se s 2-3 igrača na deficitarnim pozicijama koji će baš biti pojačanja, a ne potencijali ili prinove.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Niti jednom treneru ne bih dao ispod jedne sezone. Ni u jednom klubu, nikad.

Osim ako te ne izbaci iz lige, naravno.
  • Droljo
    8.9k
    A da smo odrali istru 0:5 sve bi bilo rokenrol i atomski dinamo te bi pojačanja bila top :cool:
  • Neron53
    887

Dobre stvari treba hvaliti, lose kritizirati. Sto je u tome cudno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.