• Mali Zeus
    14.2k
    Sta ako tovari pobjegnu 10 bodova dok mi cekamo?Neron53

Ti stvano ne očekuješ njihov pad? Tj. da će imati istu formu do kraja?
    Evo u Koprivnici ljudi pobijedili nakon autogola i gola kojem je možda prethodio faul, a prije tog Slaven im uvalio 2 gola koja su poništena zbog marginalnog zaleđa.

Ne treba naravno vječno čekati, samo hoću reći da je čovjek trener relativno kratko i da još hvata konce. Ne znači da ga moramo čekati do proljeća, ali do zimske stanke mnoge stvari moraju biti jasnije di gonimo i kako gonimo. Ne vjrujem da ćemo tad zaostajati 10 bodova i vjerujem da će se igra dizati.
  • Droljo
    8.9k
    Bez brige ljudi. Osvajamo s pol snage. Ima i zimski rok ak će šta falit. Pre rano ste počeli kukat ove sezone...
  • Paggini
    26.3k
    Bilo bi dobro da ako su nam igrači ozlijeđeni, odnosno u fazi povratka od ozljede, da ne idu na reprezentativna okupljanja i ne igraju ozlijeđeni, samo neki savjet za četvrti put kad se to dogodi da malo drugačije se postavimo... :up: :up:
  • Neron53
    888

Jao nama ako nam.je jedina nada njihov pad.
    Dapace, trebamo racunati na dizanje njihove forme, na njihovu bolju uigranost a najvise se moramo bojati njihove poniznosti, skromnosti i promjeni gubitnickog i pobjednicki mentalitet.
  • Chempers
    215

Prošli trener je imao godinu dana i dva prijelazna roka a ničim nije zaslužio takav kredit, niti zaslugama iz prošlosti niti nekim sjajnim izvedbama u tekućem mandatu, uz dodatak nekoliko teških sramoćenja. Prema tome svako ozbiljno prozivanje trenera još dugo vremena, uz izuzetak neke baš velike rezultatske krize je suludo, što naravno ne znači da kritika nije na mjestu nakon izdanja kakvo je bilo protiv Istre.
  • NitkoBitan
    19.1k
    trebamo racunati na dizanje njihove forme, na njihovu bolju uigranost a najvise se moramo bojati njihove poniznosti, skromnosti i promjeni gubitnickog i pobjednicki mentalitet.Neron53

Trepni ako si otet...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jao nama ako nam.je jedina nada njihov pad.Neron53

Pa nisam rekao da nam je to jedina nada niti to mislim.

Što se tiče njihove promjene mentaliteta živi bili pa vidjeli. Možda će se to dogoditi, a možda cijela ta divna priča kod njih pukne na nečemu. Evo sam Livaja je rekao da su se opekli na euforiji prošle godine, pitanje je može li Gattuso smiriti tu njihovu euforiju koja se uvijek javi i onda eksplodira. Iako ovo s poniznosti i skromnosti nisam skužio, jer su oni sve samo ne skromni i ponizni. Možda si ciljao na to da će to postati?
  • Neron53
    888

Nije to kukanje nego treba biti realan. Do sad se sportska politika tj prijelazni rok pokazao katastrofalnim. Niti jedan dovedeni igrac nije pokazao da je pojacanje tj nadogradnja na otjerane. Namjerno pisem otjerane a ne prodane ili pustene.
  • Neron53
    888

Ta livajina izjava je suprotna od tvoje interpretacije.
    Njihova opreznost i smirivanje auforije su im i najvece pojacanje ove godine.
    Gattuso ih je doveo u red, to je vise nego ocito, i drzi ih cvrsto na zemlji.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Što se tiče prijelaznog roka mislim da ljudi pretjeruju debelo u vezi istog. Da je bio sjajan nije, al nije ni katastrofala. Hoću reći, skoro svi dovedeni igrači još nisu dobili pravu priliku dokazati svoju vrijednost. Torrente je tek pod Bjelicom postao redovit, Mmae se još čeka, dobro je počeo, prošao put od perverznog pojačanja do Boba Marleyja, Cordoba malo malo pa ne igra. Isto i Mbuku. Ljudi vide 20, 30 minuta kak neki igrač igra i već sve znaju o njemu tj. otpišu ga. Trebaju kontinuitet utakmica i na kraju krajeva Bjelica ih vidi svaki dan na treningu pa može procijeniti tko mu je dobar i koliko će taj i taj igrati.

Stvarno ne vidim svrhu brže bolje donošenja velikih zaključaka o čitavom prijelaznom roku i budućnosti pojedinih igrača sad odmah. Možda je to da mogu poslije reći da su bili u pravu ili nešto tako, al histerija je stvarno nepotrebna.

Možemo reći da je greška nedovođenje napadača nakon što je Brodić prodan, kao i situacija na šestici i lijevom beku, al brate nije sve tako katastrofalno niti je momčad baš tako tanka, upravo dapače.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ta livajina izjava je suprotna od tvoje interpretacije.
    Njihova opreznost i smirivanje auforije su im i najvece pojacanje ove godine.
    Gattuso ih je doveo u red, to je vise nego ocito, i drzi ih cvrsto na zemlji.
    Neron53

A gle, to što je Livaja to rekao ne znači da svejedno neće poletiti.
    Al dobro, ako su oni tako dobri i još će se i dizati onda neka nam je Bog na pomoći.
    Ja i dalje mislim da je kod njih, usprkos svemu, i dalje uvijek neki skandal iza ugla.

Oni su opreznost spominjali i prošle godine pa su onda na zimu bili naslovi o tome da su jesenski prvaci i kao nikad jesenski ne bi bio ukupni prvak. Ne može njih Gattuso zatvoriti da ništa ne prate i ne čitaju kad krene mašinerija miriše li na titulu i može li Hajduk do kraja itd.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jedva cekam (i drzim fige) da ih Cabraja skoluje za vikend na punom Poljudu pa da budemo postedeni mitologija o novim sampionima barem na nekih mjesec dana.

A vidim da se sprema i neka festa u subotu kod njih. Vecina zna za izjavu jednog bivseg igraca Hajduka :grin:
  • Mali Zeus
    14.2k
    A vidim da se sprema i neka festa u subotu kod njih. Vecina zna za izjavu jednog bivseg igraca Hajduka :grin:NitkoBitan

O čemu se radi?
  • Neron53
    888

Dao Bog da ne pobjegnu do zimskog prijelaznog roka i da ga mi odradimo bolje nego ljetni tj pojacamo se.
    Za sada smo igracki slabiji od prosle godine.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Proslava Torcidinog rodendana. A sto se tice izjave poznata je ona "uvijek kad je festa mi zajebemo".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.