• ZrnTSCHeZ
    331
    Može li se protiv Osijeka iskoristiti jedna od besplatnih ulaznice prek članske, zna li tko?Mihael2305

mislim da ne, besplatne ne vrijede za Osijek, Rijeku i Hajdukdapintar

Ne mozeNitkoBitan

Jeste vi sigurni u to momci da se ne može?

Ja sam prilično uvjeren (da ne velim baš sto posto ziher) da se i za OS, RI, Jajduk može uzeti iz kvote besplatnih...samo su na derbijima besplatne karte omogućene jedino za gornje etaže.
  • Mihael2305
    83
    moguće, sjećam se da je netko ovdje na forumu napisao da klub izvještava oko takve stvari negdje, makar Osijek nije tolki derbi da se ne bi smjelo uzet prek članske karta. Sve u svemu, nadamo se da će bit prek 10k+ ljudi pošto je sunčan dan u nedjelju
  • Crusades1986
    13.4k
    Ne vrijede besplatne karte za hajduk, rijeku i osijek
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Prošle je bilo ziher moguće, ove sezone je doduše samo jajduk bil do sada doma, a to sam kupoval SD pa izgleda da mi promakla ta promjena
  • NitkoBitan
    19.1k
    Tako je bilo za proslu sezonu.

Osijek je kategoriziran pod derbi i nema besplatnih clanskih ulaznica te besplatnih ulaznica za djecu. Cijena 15 eura sjever, 30 eura zapad i popust od 5 eura za clanove. Sva filozofija.

Kome je skupo strpit ce se skoro mjesec dana do iduce domace utakmice koja je tek 23.11. protiv Rijeke. A za vremenske uvjete koji ce bit u nedjelju ce se trebat strpit tamo negdje do ozujka.
  • Danko
    1.2k
    To da djeca nemaju nekakav popust tipa 50% ili skroz besplatan ulaz je nevjerojatno.
    Još bih razumio da je stadion stalno pun pa će eto dijete uzet nekome mjesto tko bi platio punu cijenu ali dok god su nam tribine poluprazne ne dat djeci besplatan ulaz ili veliki popust je totalno glupo.
  • deda
    34.1k
    Djeca članovi do 12 godina imaju besplatan ulaz na nederbi tekme. A sigurno će se u budućnosti još raditi na diferencijaciji cjenovnih razreda ulaznica.
  • ZrnTSCHeZ
    331
    raditi na diferencijaciji cjenovnih razreda ulaznicadeda
    to svakako pozdravljam...jer ne bi smjela biti identična cijena niti primjerice za sve ZD sektore
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ovi Austrijanci su idioti. Ako sam dobro skužio, preuzimanje ulaznica uz vaučere kreće tek od 19 sati. Na jednom ticket pointu?
  • deda
    34.1k
    Nismo do sada brojali karte za Celtic pa sam malo pokušao svojom piljarskom matematikom.
    ZD još 600
    ZG još 1800
    SD još manje od 200
    Sg još 2200
  • deda
    34.1k
    A Milan sam ovako nekako pobrojao
    ZD 550
    ZG 1650
    SD manje od 400
    SG 2100

Dakle Milan ide bolje nego Celtic ako se gledaju sve tribine osim sjevera dolje.
  • ShanKu
    1k
    znači za Celtic je manja potražnja? Nekako sam odjednom zainteresiran za tu europsku :sweat: kolega mi ponudil kartu jer ne može na tu, pa prihvačam
  • deda
    34.1k
    Nije to neka razlika. Možda Milan ima više navijača u Hr od Celtica :cool:
  • black on black
    20
    Provjerite imate li kupljene vaučere. Klamanje vaučera za ulaznicu održat će se 23. listopada 2024. godine ispred gostujuće tribine na ticket pointu:

- Stadionstraβe 2/3
    - Južna tribina ispred sektora 127 i 128, gostujuća tribina SÚD II
    - Datum: 23. 10. 2024.
    - Vrijeme: 19:00h – 21:45h
    - Kontakt: 00385 99 361 2886

Pripremite se...
  • blue heart 72
    1.8k
    Ovi u Salzburgu stvarno nisu normalni. Ajde da su bar stavili od 16 ili 17 sati, ali tek od 19 je teška glupost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.