• NitkoBitan
    18.7k
    Šalimo se malo.Papastrumf

Probni baloni :smile:
  • vjeko1701
    8.9k
    Clanovi imaju pravo popusta na ulaznice za apsolutno svaku utakmicu, to je sasvim dovoljna mjera pogodnosti za clanove.NitkoBitan

Al zašto ne bi ostale 4 besplatne karte ali pred svaku sezonu se odrede 4 kluba protiv kojih se ta pogodnost može iskoristiti i neka to bude 4 kluba protiv kojih u prethodnoj sezoni imamo zabilježenu najmanju gledanost. Ako je jedan od njih ispao, na njegovo mjesto ulazi novi prvoligaš.
  • Droljo
    8.7k

Zato jer je sama poanta članstva totalno suprotna od besplatnih karata. U kojem god obliku i broju.
    :lol:
  • vjeko1701
    8.9k
    Za poante nisam stručan al osobno ne bi ukidao nikakdve pogodnosti koje mogu dovesti guzice na sjedalice dok nam je god prosječna ispunjenost stadiona ispod 70% a na najmanje gleadanim utakmicama ispod 40%
  • The Undertaker
    5.8k
    Gledaj, ja se samo nadam da se radi o tomu da je HNS troma organizacija i da je potrebno određeno vrijeme da reagira (a prilično sam siguran da hoće). Sad ide ona procedura sastančenja, pregleda izjava, traženja očitovanja, itd...
    S druge strane, potrebno je i da Dinamo insistira na rasčišćavanju kako se ovo ne bi zaboravilo i gurnulo pod tepih.
  • Crni86
    4.5k
    nije se on prijavio nego su oni njega kontaktirali ako sam dobro procitao. Pitanje kolko uopce istine ima u tim nagadanjima i koliko je stvarno interesa bilo s bilo cije strane.
  • rioda
    5.2k
    Piše Index... Iako se posljednjih dana puno pisalo o tome da bi Darko Podnar, jedan od članova Uprave Dinama, mogao postati novi direktor Slaven Belupa, to se ipak nije dogodilo. Podnar nije mogao s Dinamom dogovoriti sporazumni raskid ugovora pa je na tu poziciju stiglo široj javnosti nepoznato ime. :chin:
  • Haza
    5.4k
    Besplatne karte su za klubove tipa Lokomotiva, Gorica, Belupo i Istra. Bez uvrede, ali nikada, baš nikada klub renomea Dinamo nije smio uz članstvo vezati besplatne karte. Jedine pogodnosti bi dao klincima ispod 15 godina.
    Ako netko ne želi doći na utakmicu Dinama, osim ako kartu nije dobio besplatno, što se mene tiče, ne mora niti doći. Ne trebaju nam niti lažni članovi niti lažni navijači.
    Ono što bi osobno uveo, su godišnje samo za HNL i zasebne pakete za Europu. Time bi mogao komotno ponuditi godišnje za HNL za sve, a ne za 4000 odabranih.
    Uostalom mislim da smo jedini klub u HNL koji godišnje ima i za HNL i Europu.
    Kad bi godišnje za HNL bile korektne cjenovno, uvjeren sam da bi imali 10 tisuća godišnjih za HNL, a Europa je ionako mamac za sebe.
    Slažem se s kolegama koji su isto šokirani izjavama klauna Bjelanovića, njegova izjava je utuživa, tu nema dileme, uvrijedio je Dinamo kao nikad nitko prije, usporedio nas je s najvećom korupcijskom aferom u povijesti nogometa.
  • ZrnTSCHeZ
    309
    nije se on prijavio nego su oni njega kontaktirali ako sam dobro procitao. Pitanje kolko uopce istine ima u tim nagadanjima i koliko je stvarno interesa bilo s bilo cije straneCrni86

Slaven Belupo je imal otvoreni javni natječaj za mjesto direktora...formalni uvjeti, rok za podnošenje...
    https://nk-slaven-belupo.hr/novosti/natjecaj-za-direktora-kluba

Prema lokalnim podravskim KC medijima i ljudi sa terena informacija je da se prijavilo (čini mi se) 13 kandidata, a između ostalih i sam Podnar koji je još do jutros kotiral kao glavni favorit, a preokret se dogodil jer nije dobil raskid u dinamu
  • Crni86
    4.5k
    mogu oni imat otvoren natjecaj, a paralelno ispitivat ljude da li su zainteresirani za poziciju.

Nase novine su do sada ispravno prenijele valjda 2% vijesti. Tako da ja sve uzimam sa jako velikom rezervom. Mozda je i slaven pustio tu “vijest” da se nekako opravdaju sta su doveli no name covjeka.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ako netko ne želi doći na utakmicu Dinama, osim ako kartu nije dobio besplatno, što se mene tiče, ne mora niti doći. Ne trebaju nam niti lažni članovi niti lažni navijači.Haza

Nadam se da se ljudi zaduženi za takve stvari ipak ne vode parolama s tribine već zdravom poslovnom logikom.

Kad netko unutar plaćanja nečeg dobije pogodnost x stvari besplatno, onda u njegovoj glavi je to nešto što je platio. Pa bi kod određenog broja članova to mogla biti ona kap koja prelije da za vikend ipak ode na domaću utakmicu protiv Lokomotive umjesto da je gleda od doma.

Dok god nam stadion nije redovno rasprodan u nekim postocima čije primjere sam naveo, klubu je ta prazna stolica, posebno protiv kluba protiv kojeg imaš prosječnu gledanost ispod 30-40% relativno jeftin "commodity" (isprike, ne pada mi hrvatska riječ na pamet) koji može ubacivati u pogodnosti za stvari koje želi prodati. Ne mora biti 4 svima odmah. Može biti bazirano na broju godina u kontinuitetu tako da novi član dobije jednu. Drugu godinu u nizu dvije, treću godinu u nizu tri a četvrtu sve nakon četiri.

Čisto mi je ok uz članstvo davati besplatne karte za bottom 4 kluba po interesu. Također bi bilo ok nešto tipa za svakih potrošenih 100-150€ u fan shopu (bubam cifru) besplatna karta za prvu sljedeću domaću utakmicu protiv bottom 4 kluba po interesu.

Interes Dinama nije raditi neki filtar "pravih" i "krivih" Dinamovaca već ih čim više privuči u članstvo i na tribine. Pa čak i one koji u startu nisu "pravi" možda pretvoriti u prave. Stvoriti pozitivne navike među navijačima i simpatizerima. Nagrađivati ih za vrijeme i novac koji daju klubu.
  • Pop corn
    8.7k
    Meni osobno bi sama prijava na natječaj bila razlog da se raziđeš s tim čovjekom.ZrnTSCHeZ

Nije se nikad prijavio na natječaj, naprotiv....

to već davno Sanjin ovdje na forumu.Izet Hajrović

Rekao sam da će se analizirati, ne ukidati. Možda smo se krivo razumjeli. :grin: To je na Odjelu za članstvo koji to pokriva i predstavi Upravi analizu.
  • Fanboy
    2.7k
    Jel moguće da je Hutter nakon sretnog po njih spašavanja i remija mogu slobodno reći nezasluženog izjavio to što je izjavio i što mi je gadost uopće ponoviti ?!!!

Kad te netko toliko izdominira onda barem zadrži dostojanstvo i korektnost, baš je ispao premazan ovom izjavom i podao...
  • SAS1987
    15k
    Jel moguće da je Hutter nakon sretnog po njih spašavanja i remija mogu slobodno reći nezasluženog izjavio to što je izjavio i što mi je gadost uopće ponoviti ?!!!Fanboy

Adolfa zaustavila maksimirska rasputica :lol:
  • Papastrumf
    12.9k

Ma ne, forumas iznad tebe je u pravu. Cijena clanstva je pretprosle sezone otisla sa 60 HRK na 20€, ne razmatra se uopce poskupljenje za sljedecu godinu. Usprkos vise nego duploj cijeni clanstva, broj clanova u odnosu na tad je rastao cca 150%.

Ono što bi osobno uveo, su godišnje samo za HNL i zasebne pakete za Europu. Time bi mogao komotno ponuditi godišnje za HNL za sve, a ne za 4000 odabranih.Haza

U nekom idealnom scenariju, da imamo normalan stadion, klub nikada ne bi trebao cijeli kapacitet pustat za godisnje ulaznice. Na taj nacin dovodis do toga da su ti uvijek isti navijaci na tribinama, bez novih lica, a tako si klub smanjuje prodaju npr. u fan shopovima i slicno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.