Clanovi imaju pravo popusta na ulaznice za apsolutno svaku utakmicu, to je sasvim dovoljna mjera pogodnosti za clanove. — NitkoBitan
nije se on prijavio nego su oni njega kontaktirali ako sam dobro procitao. Pitanje kolko uopce istine ima u tim nagadanjima i koliko je stvarno interesa bilo s bilo cije strane — Crni86
Ako netko ne želi doći na utakmicu Dinama, osim ako kartu nije dobio besplatno, što se mene tiče, ne mora niti doći. Ne trebaju nam niti lažni članovi niti lažni navijači. — Haza
Meni osobno bi sama prijava na natječaj bila razlog da se raziđeš s tim čovjekom. — ZrnTSCHeZ
to već davno Sanjin ovdje na forumu. — Izet Hajrović
Ono što bi osobno uveo, su godišnje samo za HNL i zasebne pakete za Europu. Time bi mogao komotno ponuditi godišnje za HNL za sve, a ne za 4000 odabranih. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.