• Crusades1986
    13.4k
    Majko mila.

Jel mu bila ispeglana vesta?
  • ZrnTSCHeZ
    332
    Hmmmm...
    ukidanje besplatnih + povećanje članarine?
    da nam se ne desi kontraefekt...
  • Crusades1986
    13.4k
    Te besplatne karte su davno trebale bit ukinute
  • Droljo
    8.9k

To je tvoje mišljenje. Po meni nisu i ne trebaju biti.
  • criticus
    2.6k
    Mislim na dio izjave Bjelanovića gdje on insinuira da je Bel u prošlosti bio plaćen da sudi u korist Dinama. Bjelanovića bi trebalo pozvati da iznese dokaze ili da snosi konzekvence takvih izjava. Jedno su izjave novinara i navijača a drugo službenih osoba klubova i HNSa.The Undertaker

Upravo je nevjerojatan izostanak reakcije HNSa i sudačke organizacije (i disciplinskog suca na ovo). Malo je duži post pa isprike, ali moram se osvrnuti na ovo.

Možemo mi prigovarati o medijskoj buci, strukturi "stručnih analitičara" na televiziji nositelja prava ili čak i na državnoj tv, odnosno tu možemo kukati ili se organizirati kao navijači i građani i bojkotirati ili raditi neke akcije ako nam je toliko stalo. Al to je na nama, ne na klubu ili HNSu.

Ono što je na HNSu je da je službena osoba, predstavnik kluba HNLa optužila drugu službenu osobu za korupciju i namještanje utakmica. Ukoliko je ta optužba istinita, optuženik ne samo da se pozdravlja s karijerom već ima problema sa državnim organima. U suprotnom kleveta također nosi svoje posljedice.

Ono što je za mene ovdje toliko šokantno je da službena osoba bez straha od posljedica, pravnih ili PRovskih daje populistički intervju i očito uspjeva u svom naumu. Intervju je populistički jer u njemu ne samo da nije branio svoj klub kroz konkretne primjere koje je mogao i trebao navesti zašto misli da je neko nenamjerno ili tendeciozno oštetio njegov klub, već to uopće nije bio cilj (na stranu što nebi ni mogao navesti konkretne primjere). Cilj je bio ocrniti suca i drugi klub. To je iz izjave potpuno jasno. Dakle službena osoba izlazi s hrpom populistučkih neosnovanih optužbi ne na štetu svog kluba već u korist drugog kluba kroz proteklih x godina. Ovo je nemoguće glupo i pokazuje kakva je nogometna organizacija koju imamo, ali i općenito hrvatska nogometna realnost.

Poruka HNSu, HNLu i dežurnim štakorima: Da Dinama nema sa Maltom bi igrali za ostanak u Mediteranskoj B ligi jadovi jadni, lažni moralisti i lopovi radosti. Uskoro ćete se svi vratiti u rupe iz kojih ste izgmizali i nećemo osjećati smrad vaših trulih usta. Barem neko vrijeme dok opet ne namirišete krv...
  • Crusades1986
    13.4k
    Zapravo, da se preformuliram, nisu niti ikad trebale biti uvedene.
  • Droljo
    8.9k

Agree to disagree...
  • don
    7.1k
    da se čovik naježi..

https://www.facebook.com/share/v/9mhkbnLqxhNCtgu6/?mibextid=WC7FNe

nadam se da će uskoro doć vrime za odlazak na trening
  • ZrnTSCHeZ
    332
    Ne znam dal se gdje povela ta tema (onda sorry ak dupliram), ali me zanima kak gledate na to da je član naše uprave htel postati direktor Slaven Belupa?

Meni osobno bi sama prijava na natječaj bila razlog da se raziđeš s tim čovjekom.

Ono, u upravi si dinama i ti kao svoj osobni (is)korak dalje/više vidiš poziciju direktora Slaven Belupa?!?

Za mene, fala lepa, doviđenja i nadam se da se više nećemo sresti...

(a da ne govorim o tome kak bi magarad dodatno o korporaciji počela njanjkati)
  • Droljo
    8.9k
    nadam se da će uskoro doć vrime za odlazak na treningdon

Nadam se da neće nikada! Što bi značilo da deremo sve redom. :gasp:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Svakako nije fer da navijaci iz inozemstva placaju duplo skuplju clanarinu ali opet ne vidim razlog da za sve cijena bude ista. Trosak dostave clanske iskaznice/poklona/rodendanske cestitke je veci za one iz inozemstva i ne vidim razlog da ga snose clanovi iz Hrvatske.

Ne vjerujem da ce razumno poskupljenje clanarine utjecat na broj clanova jer se clanstvo odlaskom na nekoliko utakmica i kupnjom u fan shopu itekako isplati, ali opet... Clanarina je donedavno bila 80 kuna, sada je 20 eura a bilo bi stvarno previse da se digne na 30 eura. To bi bilo poskupljenje od 300% u nekoliko godina.

Takoder se slazem da su besplatne ulaznice u bilo kakvom obliku i broju glupost, osim za djecu.
  • Droljo
    8.9k
    Takoder se slazem da su besplatne ulaznice u bilo kakvom obliku i broju glupost, osim za djecu.NitkoBitan

Stvarno ne razumijem zašto vam to toliko smeta a stadion nam je poluprazan svaku tekmu. Jbte 4 tekme đaba u sezoni i klub je izgubio milijarde.. glupost
  • Crusades1986
    13.4k
    Zato jer je sama poanta članstva totalno suprotna od besplatnih karata. U kojem god obliku i broju.

Tko to ne shvaća teško da mu se može objasnit.
  • Papastrumf
    12.9k
    Hmmmm...
    ukidanje besplatnih + povećanje članarine?
    da nam se ne desi kontraefekt...
    ZrnTSCHeZ

Šalimo se malo. :wink:
  • ZrnTSCHeZ
    332
    Clanarina je donedavno bila 80 kunaNitkoBitan
    U sezoni 2022./2023. još i manje...60 kn...tak da je u razmaku od dvije sezone to povećanje za 250%.

(usporedbe, cijena "subvencioniranog" benzina tada je bila 1,60 EURa, od sutra je 1,48 EURa)

Mislim da je trenutna cijena članarine optimalna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.