• ZrnTSCHeZ
    335

Dosta pisoara ima nekontrolirano ispiranje, pa cijelu tekmu sprica voda i to svuda okolo po podu.
    Upravo na to sam i ja ciljal, poplave nisu od pišake...a pisoari bi bilo praktičnije da su oni metalni po cijelom zidu "u komadu"
  • Sajla
    5.9k
    pisoari bi bilo praktičnije da su oni metalni po cijelom ziduZrnTSCHeZ

pitanje trenutka kad bi to ovak završilo:

x9gjphh46b7y.jpg?auto=webp&s=46d9ab5abf1345b2926eec52740e1c9de7ee1e74
  • mali M
    5.7k
    zapravo mislim da uopće nije niti pitanje :lol:
  • Doktor Kunić
    3.8k
    https://youtu.be/3kKX_r77kZc?si=A5IjlqrSzCfZUEwb

Nezz jel neko već ljepio ovaj video, uglavnom tekma protiv francuske na Maksimiru snimana sa istoka za francusku tv. Koja priča stoji iza ovoga, kak je to odrađeno na koji način? Brutalno izgleda
  • SAS1987
    15k
    kak je to odrađeno na koji načinDoktor Kunić

Postavili su kamere na istocnu stranu :lol:

Izgleda dobro ali nije trajno rješenje zbog sunca :smile:
  • ZrnTSCHeZ
    335
    Izgleda dobro ali nije trajno rješenje zbog suncaSAS1987
    Al zakaj nije na LP i ostalim večernjim tekmama takva pozicija?
    Da li se radi o znatno većem trošku imati platforme i infrastrukturu za kamere na obje tribine?
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Postavili su kamere na istocnu stranu :lol:SAS1987

Nekako mi izgleda pre nisko da je na tribini, izgleda kao da je ispod malo na nekoj platformi možda
  • jakov1
    250

Mozda je Francuzima za jednu utakmicu bilo svejedno sto produkcija kosta npr. duplo vise nego sa zapada, ali za redovito pracenje utakmica, razlika se vjerojatni brzo nakupi i domacim televizijama se ne isplati.
  • ZrnTSCHeZ
    335
    Nekako mi izgleda pre nisko da je na tribini, izgleda kao da je ispod malo na nekoj platformi moždaDoktor Kunić

Znal sam ponekad viđati platformu (skelu) s kamermanom na otprilike pola udaljenosti od igrališta do istoka kod centralne linije
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    kamere nisu bile postavljene na tribinu vec na malom "tornju" koji se moze vidjeti na pocetku videa.

pa ne treba biti na hnl tekmama, bar da bude na utakmicama lige prvaka protiv Dortmnunda i Celtica jer recimo netko tko gleda prijenos iz europe vidi samo taj prazni istok umjesto da se vidi publika na zapadu i sjeveru.
  • mokoxax468
    760
    Koliko znam, Dinamo ne organizira prijenos utakmica Lige prvaka, nego UEFA. Čitava produkcija je na njima, tako da oni određuju lokaciju kamera i ostalog
  • The Undertaker
    5.9k
    Zna li tko da li je objavljen prijedlog proračuna grada Zagreba za 2025.? Zanima me da li je predviđen neki novac za Kranjčevićevu i Maksimir.
  • zg041
    146
    ak sam dobro pročitao na netu, 17.11.2023 je predstavljen proračun za 2024..pa pretpostavljam da ce biti kroz 2-3 tjedna i za 2025
  • Patak
    3k
    U onom serijalu tekstova Jerka Šimića na temi HŠK Građanski u 16. dijelu opisuje se povijest stadiona Maksimir. Piše Šimić da je HAŠK dobio teren u Maksimiru, koji je dotad bio šikara, u dugoročni najam od Zagrebačke nadbiskupije. Gradnja je počela u veljači 1912. godine i to volonterski od članova HAŠKa.

To je bilo prvo pravo nogometno igralište u Zagrebu, a odmah u jesen 1912. sad kad već igralište postoji je odigrano i prvo službeno prvenstvo Hrvatske i Slavonije na kojem su sudjelovala četiri zagrebačka kluba, poredak je bio: HAŠK, Croatia, Građanski, Concordia. Četiri godine prije, 1908 dr Milovan Zoričić je dobio pravila nogometne igre od tajnika engleskog nogometnog saveza koja je preveo pa se to prvenstvo igralo prema Zoričićevim pravilima kako su ih tada zvali.
  • Goran86
    120
    Ekipa jučer je objavljeno da će novi Maksimir imati 35 tisuća mjesta (za nekoga malo, za nekoga puno). U Salzburgu se vidjelo koliko je loše kada stadion ima dvije etaže. Imate li fotku nekog postojećeg stadiona te veličine sa jednom etažom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.