• NitkoBitan
    18.6k
    Predvoditelji kritiziranja sudenja na utakmici Istre i Dinama.

Sasa Bjelanovic: bivsi sportski direktor i djelatnik Hajduka, mjesto rodenja Zadar
    Josko Jelicic: mjesto rodenja Solin, bivsi igrac Hajduka
    Hrvoje Vejic: bivsi igrac Hajduka
    Marko Sapit: ZeGe tovar, porijeklom iz Makarske

Alo prike mi bi malo i drugu stranu poslusali ako moze?! Ovo lici na orkestrirani napad.
  • NORTE
    12k
    Inače Ni(t)ko Kranjčar je danas u Koprivnici pratio Hajduk, čisto za one koji ga vole braniti i uzdizati njegovo "purgerstvo". Veći je purger svaki navijač Dinama iz Hercegovine od njega.Keyser Soze

Legenda dinama!
    Jedva čekam da mu dinamo opet čestita rođendan! :party:
    Naš Niko, domaći dečec. Možda da mu se i neko radno mjesto nađe u klubu...
  • Dino
    2.8k
    Meni nasa ekipa najvise pojede zivce kad na ovakve supacke objave u medijima ne reagiraju revoltno, nego igraju kao da ih boli briga za klub s kojim imaju ugovor.

Pa stari moj, pojeo bi teren samo da mi daju priliku, a oni se ponasaju kao teta na salteru u drzavnoj firmi petkom u 14:00h
  • San Lorenzo
    16.6k
    Šapit je u onoj emisiji na hrtu uklonio rubriku oko sokolovo, maxsport ima Vejića i razrednog klauna Jeličića...hajdučko ministarstvo propagande radi punom parom...mi samo dolijevamo ulje na vatru što šutnjom što šupačkim nogometom kojeg prikazujemo.
  • DrawTube
    5.2k
    Korporacija pustila pipke i u vecernji :rofl:
  • NitkoBitan
    18.6k
    Dea Redzic braniteljica zagrebacke casti, katolicke Crkve i Hrvatske :starstruck:

Tko bi rekao...
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Situacija oko suđenja u HNL-u je bolesna, toksična i jako zapaljiva. To jednostavno nije normalno i netko treba poraditi na tome. Dinamo kao klub treba odgovoriti na nekakav način jer psihoza koja se stvara i laži koje se iznose nanose štetu, netko će nagrbusiti zbog gluposti i maloumnih "komentatora" po medijskoj sceni.

Ogroman dio utjecaja na to imaju novinari i medijske ličnosti koji su nepristrani i još dobrano koriste situaciju za nabijanje klikova.

Ovo što su napravili od utakmice sa istrom je bolesno. Iz svoje želje da dinamo izgubi otišli su u debelu krajnost, gdje se radi skandal, a sudac je odradio sasvim korektan posao i ispravno procjenio praktički sve situacije. Ako je problem jedan žuti karton, onda nek sve ide u pm, rijetke su utakmice u kojima se ne dogodi takva greška.

Druga stvar je što se ishod svih situacija nije svidio novinarima i kvazikomentatorima koji su deklarirani navijači drugih klubova, tj jednog, točno određenog kluba.

Najbolje od svega, budite uvjereni da se Skomina neće dugo zadržati na poziciji komentatora suđenja u HNL-u. Jednostavno ne odgovara narativu i agendi koja se provodi na kompletnoj sceni. Boli njih briga za istinu, boli njih briga za reference i čovjekovo znanje, jednostavno će ga maknuti ili će čovjeku jednostavno dosaditi boraviti u tom blatu i sam će otići.

Neki dan smo imali situaciju gdje reprezentacija ima katastrofalno suđenje, reakcije naših medija su bile praktički nikakve, nešto malo se iskomentiralo, šuć-muć i proliveno u kanalizaciju.

Međutim, utakmica gdje sudac opravdano dosudi penal za dinamo i da dva opravdana žuta kartona igraču dinamovog protivnika (istra je tu nebitna) i imamo drvlje i kamenje, koje će se danima provlačiti po medijima.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Imamo u vrhušci kluba čovjeka koji je došao iz medija i koji sigurno ima mnoge kontakte među novinarima. Imamo i na ovom forumu relativno utjecajnog novinara portala zvanog Index koji je od svega što je Skomina rekao u obranu Dinama stavio naslov ''Skomina: Sudac na Istri i Dinamu nije dao žuti Torrenteu. To je bio ključan trenutak."

Klub mora nekako reagirati na sve ovo. Vodi se nevjerojatna medijska kampanja u kojoj Dinamo medijski ne postoji iako ima ljude koji bi trebali imati nekakvog utjecaja na situaciju. Izbacite kompilaciju gaženja igrača Istre i ostalih sudačkih grešaka kontra Dinama (pada mi odmah na pamet crveni Jankoviću protiv Rijeke, onaj lakat u glavu čini mi se Špikića protiv Šibenika i krvava Sučićeva glava nakon još jednog lakta kontra Varaždina). Pišite priopćenja ako nemate drugačiju ideju ali zaboga učinite nešto!

Ovo postaje mučno, želudac se okreće svim navijačima Dinama kada u situaciji u kojoj sudac iz finala LP Skomina kaže da je sve bilo u redu mi čitamo ovakve indexove naslove, Šapitove monologe na javnoj televiziji i pristrane komentare svih medija. Dinamo postaje sinonim za lopovski klub u očima običnih hrvatskih ljudi. Dosta je šutnje u pičku materinu!
  • Zambatine škude
    2.8k

Džabe ovo pisati.

Vazda su ovi koji stoje na bastionu obrane Dinama od medijskih kopita zla i podcastera koji bulje u pod najveći trovači.

Njemu se jebe, ostavio komentar, bacio udicu da se vječno istih 10 bilmeza napasa i otišao ćoriti. Klub nek se brani i nek kaže da nije tako. Nema veze što je prije dva dana izašao intervju gdje klub kaže da to tako nije.
  • Omake
    3.1k
    Ljudi koji misle da Dinamo osvaja hnl uz pomoć sudaca su retardiraniji od onoga koju misle da je Inter slučajno kupio Brozovica umjesto Svena Tina Sucica.

Jelicicu želim sve najbolje u budućim susretima s hrvatskim pravosuđem, a i Vejicu da mu se pridruži.
  • Brusa
    1.6k
    a možda je došao u funkciji trenera U21 reprezentacije...
  • Mali Zeus
    14.1k
    Skomina se opet posrao po tovarima :lol:sport

Kaj je rekao?
  • Crusades1986
    13.1k
    Da su sve odluke s naše utakmice protiv Istre dobre i da nema nikakvog govora o "tendecioznom suđenju"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.