• Crni86
    4.5k
    kratkorocno nisam ni ja. Osvojit ce se titula ove godine.

Ali ocito nismo naucili nista prosle sezone i pitam se dokle cemo ovako. Jednostavno treba svjeze krvi u momcadi i napravi reset.
  • jedan u nizu
    8.8k
    Boli me kurac za LP.
    0 bodova, 0 bodova do kraja
    emilperska

Ako cemo biti kanta za napucavanje u LP, onda se mozemo pozdraviti sa bilo kojim pojacanjem iz neke lige koja je jaca od nase.

Zalimo se kako nam trebaju kapitalci, a ne igraci iz Parisa, Augsburga ili Japana.

Kada bi bili opet kanta za napucavanje ostali bi na ex-yu igracima i sl.

Kako bi tek onda igrali ovaj HNL? Jos manje, jos slabije
  • vjeko1701
    8.9k
    Pa to će se neminovno dogoditi. KTC i Ristovski vjerojatno igraju zadnju sezonu, nekako mi i Mišić daje dojam da bi htio još negdje van. Zagorcu je valjda također zadnja sezona i on je već prošle trebao biti stavljen među trenere golmana il nešto ako je tu samo radi atmosfere.
  • blue heart 72
    1.8k
    Nacionalno prvenstvo je natjecanje koje je najvaznije. Sve ostalo je neka vrsta bonusa. Mi jednostavno jos najmanje dvije godine moramo biti prvaci, tako da se rijesimo svih kostura koji stanuju u klubu. Ako nakon osvajanja prvenstva udjemo u LP- odlicna stvar. Opet ako ne uspijemo, imamo zagarantiranu grupnu fazu EL, sto isto nije losa varijanta. Sve osim toga je mlacenje prazne slame.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Nacionalno prvenstvo je natjecanje koje je najvaznije. Sve ostalo je neka vrsta bonusa.blue heart 72

Meni je osobno dosta slusanja o tome kako su europska natjecanja bonusi. Ja kao navijac zelim neke rezultate i tamo. "Bonusi" su mi razina "uzivanja" a tada se bas i ne provedemo dobro.

Dobrim rezultatima u europskim natjecanjima ce doc i novac te financijska stabilnost, a to i je temelj svega jer bez novca u modernom nogometu si nitko i nista. Zelim rec da to ne shvacamo kao bonus nego kao nuznost jer sa time dolaze i prvenstva o kojima pricas.
  • Paggini
    24.1k
    Dinamo je, za razliku od ostalog hrvatskog šrota, europski klub, što podrazumijeva i rezultate u Europi.

Napredovat ćemo mi kao klub kurca ako nemamo rezultate i Europi, tako da te gluposti da zanemarimo JEBENU LIGU PRVAKA morate prestati bacati.

Osim što nam donosi bolesne pare, donosi nam i renome koji otvara mnoga vrata. I ne, nije igranje u Europi krivac za ono jučer jer naime - nismo igrali Europu dva i po tjedna.

Nije krivac ni za Hajduk na Maksimiru, recimo.
  • Haza
    5.3k
    HNL ti daje mogućnost da bi uopće igrao LP. Naravno da je svaka utakmica bitna, ali igraču Dinama, svaka utakmica u kontekstu motiva mora biti ista. Meni se čini da ćemo mi u srijedu letjeti terenom, protiv Istre to nije bila niti razina motiva kakvu svi očekujemo (pogotovo prvo poluvrijeme).
    Puno toga me ljuti danas, ali ono što mi čak malo i smeta, je lutanje formacijama, mislio sam da je do Jakira, ali Bjelica gotovo svaku utakmicu igra drugu formaciju.
    Nama gotovo pa konstantno igrači igraju na kontra stranama, mislim Pjaca je lijevo krilo, bilo bi korektno da to krene igrati. Stojkovića vidim više u sredini.
    Nekad smo postavu i formaciju Dinama znali napamet, ja iskreno nemam blage kako ćemo izgledati u Salzburgu, očekujem čak copy paste protiv Monaca, uz zamjenu Mmaee/Bernauer, ali nisam siguran dal' će nam to protiv Salzburga proći...(igra bez krila)...
    Jedva čekam sutra na posao zgibati da mi mozak odmori od Dinama:)
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Napredovat ćemo mi kao klub kurca ako nemamo rezultate i Europi, tako da te gluposti da zanemarimo JEBENU LIGU PRVAKA morate prestati bacati.Paggini

Ljudi koji ovo pišu ,ne znam da li su svjesni šta pišu,iz nekih niskih strasti i ljutnje zbog recimo remija u Puli.

Europske pobjede su nas dovele da se izdignemo iznad HNL-a i da napredujemo kao klub, a i zapamtite da i ti koji nas ne vole, oni vam najviše mrze kad mi pobjeđujemo na sceni sa velikim dečkima,to ih boli više nego kad ih izravno dobijemo u našoj ligi.
  • badjibadara
    3.6k
    LP ili EL nije bonus nego nadogradnja koja cijelom klubu daje jednu novu razinu, dize ga u svim segmentima, ali samo ako se ne shvati kao nagrada. Jebes nagradu ako ne participiras rezultatski, ili da nagrada bude trcanje za protivnickim dresom. Jebo te bayernov dres.
    Nagrada moze biti samo dobra utakmica u kojoj si dao sve od sebe, a u tom slucaju skinu se i neki skalpovi. Nema skalpa u europi bez kopanja. Tako da - jebes bonus.
  • Hectorharatti
    136
    Nisam upratio hoće Neva bit spreman za Salzburg ili ne ?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    imali smo mi sezone u kojima smo samarali cijeli hnl (cak i sezonu bez poraza) pa smo bili sprdnja u europi... ja pristajem odmah na "napeti" hnl (kojeg osvajamo i ove sezone) dok god u europi nije bitno samo sudjelovati kao sto neki tu pisu..
  • blue heart 72
    1.8k
    ne znam na koji način si te "bonuse" shvatio kao izlete ili rekreaciju. Pa jasno je kao dan, da ako želiš biti dio europske nogometne kreme da jednostavno MORAŠ osvojiti nacionalno prvenstvo. Pa ja, kojeg je "lakše preskočiti, nego zaobići" sa svojih preko 5 banki na terminu grizem kak cucek i ne dam sam tak nikome da me prođe, da mislim na neki light modus prolazi kod naših prvotimaca i to još u europskim natjecanjima??? Kao da mi nije jasno da su repka, kao i igranje u Europi glavni izlozi za igrače za prodaju. Da se opet ponovim, ali da bi do toga došao moraš biti prvak i zbog toga je prioritet na prvenstvu. Ovo prvenstvo smo praktički mogli riješiti nakon 5-6 kola, samo da je bilo više odvažnosti umjesto kukavičluka i ziheraštva. Trebalo se samo postaviti autoritativno i pregaziti Rijeku i potom usred nevjerojatnog kaosa u tovarlandu, samo im je trebalo zabiti posljednji čavao i zakucati ih tamo gdje im je i mjesto. Međutim, mi smo to uspjeli upropastiti i održali smo ih na životu
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Dečki dragi, tko god misli da igrači istrčavaju sa "lako ćemo" su ozbiljno zabrijali. Ovo što nam se događa je posljedica lošeg rada, ne može se to ispraviti u 2 tjedna. Žele dečki, ali ne ide, onda žele na silu, pa ispadne još gore. Mišić je ljut jer nema s kim, Bati i Petko su ušli kad su ovi već bili u transu. Ako mi možemo puknuti Monaco, onda može i Istra nas. Ne brinem se ja za dečke ni titulu, ali počinjem se brinuti oko širine kadra i prinova. Vidljive su ozbiljne rupe i to je greška sportskog sektora. Od početka sezone ti Gabriel igra lijevo i ne kužim zašto nismo išli po klasičnog lijevog beka. Odmah bi bili jači i desno. Stoperi? Hajmo reći da Mmae treba odigrati kako zna i da će biti ok, ali kad vidim da Šutalo tamo igra dobro onda sam tužan da smo ga pustili besplatno. No, ok...za krila nemam riječi, djeluje mi da ih imamo puno, ali da, realno, ne valja ni jedan, za sada. A ove ideje da Mišić treba na klupu su iste kao i ideje da Petko treba na klupu. Budite ozbiljni
  • emilperska
    6.5k
    Da li su Cordoba i Mbuku bolji od Menala i Špikića?
    Postoje li neki financijsko statistički argumenti za one koji tvrde da jesu?
    Da li smo napravili jedan kružni tok kao što jogurt iz splita radi svake godine? Riješili se Šutala, Bulata, Menala i Brodića, a doveli Mbukua, Cordobu, MMAe i Olivaresa..
    Da li stvarno vjerujete da je MMAe osjetno ili opće bolji od Boška Šutala, a Olivares od drugoligaških HNL bekova?

Nakrcali smo se strancima koji su sličnih kvaliteta kao oni igrači koje smo tjerali niz stepenice prošle sezone..
    Tko je odgovoran za to?
    SD je cijeli jedan rok tjerao Bulata, Šutala, Brodića, Bočkaja i koga već, doveo umjesto njih Oliveresa, MMAe, Mbukua i Cordobu koje će onda valjda tjerat sljedeći rok ili kad već kad ih Bjelica napenali..
    Da smo prodali Sučića kao što je dio ekipe zazivao, tko bi ga mijenjao? Neka nova verzija Fahd Moufija ili koga već kojem istekao ugovor u Bastiji?

P.S. Ako se nešto i desi u Salzburgu, desit će se radi Sučića, Baturine i Petka. Ne radi (odnosno usprkos) Mbukua, Cordobe ili MMAe.
  • Crusades1986
    13.1k
    Možemo li pričekati barem jednu sezonu pa da možemo usporediti jesu li Cordoba, Mbuku i Mmaee bolji igrači od Menala, Špikića i Šutala ili to moramo raditi nakon jedne četvrtine prvenstva?

Iskreno ne znam zašto si toliko zapeo za Mmaeea, čovjek je sve do sada odigrao i više nego koretktno, ne znam kaj te točno jebe kod njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.