• Paggini
    24.6k
    Boli me kurac za LP.
    0 bodova, 0 bodova do kraja
    emilperska

Ne mora biti ili-ili, meni je stalo i do HNLa i do Lige Prvaka, što se i očekuje od svakog dinamovca. Ne trebamo se mi navijači deklarirati kome je stalo više do ičega, siguran sam da svalog zdravog dinamovca boli jednako i hipotetski poraz od Istre i hipotetski poraz od Salzburga

Problem je što po govoru tijela i pristupu igračima nije jednako stalo jer sam siguran da će u srijedu biti prejebena naša utakmica i onda mrcvarenje od muke u nedjelju protiv ugara....
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Ali na sve se ovo upozoravalo. Pa i prošle godine smo varirali od katasrofalnih izdanja po Velikoj Gorici do školovanja Betisa na Vilamarinu. Jebi ga, trener motivira donekle, ali ako je 5 nositelja u teškom kurcu neće ih taj trener povadit pa im pretpostavit Pavića u prvih 11.

Ili ste se vi zavarali da Bjelkan hoće jer je to radio Petkoviću prije 6 sezona? Samo ste, a i to sam spominjao, dobrano zaboravili da je Petko tad bio neotesani klinjo s 24 godine i bez gola u karijeri neke dvije godine. Dakle, niti blizu statusa kakvog ima danas. Ili Bjelica više nije mangup pa ga sad poluživog uvodi na 2-1. Zbrojite dva i dva.

Ne znam šta očekujemo... stvarno. Pjaca nije kao u prvom mandatu i toga sam sam svjestan. Ali smo ga isto tako platili kroz neku polukombinaciju 750 tisuća eura i mi bi sad Rafaela Leaa? I opet nam je na svoje iskustvo i znanje donio LP.

Ajmo malo smanjiti kriterije, konačno. Sad znate zašto sam sprdao "mi smo Dinamo" komentare prije Qarabaga.
  • serbus
    4.3k
    Meni je uvijek kad smo pred kiksom u ligi zanimljivo vidjeti kako se sve ubrza od 85 min pa do nadoknade svi šprintaju, nema grčeva, trči se na korner, žuri ubaciti loptu...

I onda si gledam da sa takvim žarom ulaze u tekmu mi do poluvremena imamo par razlike golova a zašto ne ulazimo tako je pitanje za Bjelicu?
  • Do kraja2023
    218
    U srijedu imaju super priliku za iskupljenje, nek se vrate doma sa tri boda!
    I ne razumjem ove gluposti da hnl bitnije od lige prvaka, onda kaj je uopce igramo u europi, ne moramo ni kup igrat.
  • rioda
    5.2k
    Rile, KTC, Torrente, RPG, Ademi, Mišić, Sučić, Stojković, Pjaca, Kule

Početnih 11 od jučer. Problem je u sporosti s loptom. Od nabrojenih su najbliže modernom nogometu samo RPG i Stojković, ostali svi vole daviti loptu i rijetko odigraju iz prve ili druge. Tu je još i Sučić koji ima svoj stil igre te je potencijal za top kvalitetu.

U ovakvom sastavu logičan prvi korak svakog protivničkog trenera je zatvoriti vezu i pustiti KTCa da nam vodi igru. Max koliko god bio kritiziran, zlata nam je vrijedan za ovakve utakmice poput Istre. Protok lopte je s njim puno brži, igra progresivno prema naprijed, a KTC daje balone s centra koje svaka iole ozbiljna obrana lako pokupi. No, nisam njegov kritičar i svjestan sam mu nedostataka te bih njega upario s Maxom na stoperima.

Treba gurnuti Pavića u vatru, dati više minuta Rogu i veza će nam, uz Baturinu, biti sto puta protočnija. Mislim da je to ključ problema loše igre trenutno, uz kronično neefikasna krila.
  • badjibadara
    3.6k
    Stojković na krilu bio je igrač manje. Stojković koji se uvlačio u sredinu bio je puno smisleniji.
  • Peškaman
    4.7k
    Falila je konekcija između veze i Kulenovića/krila.
    To je trebao biti Rog u prvih 11,Petković u paru s Kulenovićem da se spušta po loptu ili Stojkovića da su stavili umjesto Ademija.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Usporedite samo Sučića u Poljskoj di je bio najbolji igrač na terenu i jučer di je bio nevidljiv . Znam sad će mnogi reć lako je tamo sa Modrićem, nije igrao Baturina, ali po meni je veći problem igra Dinama na postavljenu obranu koja je potpuno drugačija od igre reprezentacije. Sučić u reprezentaciji traži dubinu i dobiva je, utrčava u prazan prostor i zna da će ga tamo pasom netko pronaći. Jučer, naš posjed je totalno statičan, ne traži se dubina, stoperi, koji nisu stoperi koji mogu pasom otvoriti napad, vode glavnu riječ. Jako se mučimo protiv ekipa koje pokažu malo više agresivnosti i stano nisko.
    Plus Mišićeva defanzivna bolikurčina je zaslužila barem jednu utakmicu LP na klupi.
  • Paggini
    24.6k
    Ono što mene strašno iritira je postavljanje naših igrača metar, metar i po od suparničkog igrača kad oni imaju loptu kao u slučaju jučer kod oba gola.

Stanu, ruke na leđa i čekaju. Pa jebemti, naravno da će lik zabiti onu gajbu od stative kad mi daš svo vrijeme i prostor ovog svijeta, a s druge strane, nama kod svakog udarca oko 16m dva njihova su bila na Petku, Batiju i ostalima, ko kerovi jeli, bez imalo prostora.

Kao "ha ja sam stao od njega, stavio ruke na leđa, šta sam ja mogao hah". Raspizdi me to
  • rioda
    5.2k
    Ono što mene strašno iritira je postavljanje naših igrača metar, metar i po od suparničkog igrača kad oni imaju loptu kao u slučaju jučer kod oba gola.Paggini

Baš to, i to je neka generalna navika kod svih, ne samo u zoni udarca, nego tako puštamo i centaršuteve.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Defanzivna igra je isključivo volja igrača. To nema veze s trenerom. Ne može ti on reć stani bliže igraču, isprati ga do kraja, zatvori prostor. Pogledajte govor tijela protiv Monaca, a pogledajte ga jučer.
  • Crni86
    4.5k
    Trebalo ih je jucer iskrcat nakon utakmice na maksimiru i idemo odradit trkacki trening 2,3 sata. Svi skupa, svih 25 igraca. Neka pate i oni koji su igrali u puli i oni koji nisu. Nisu kazne samo novcane, dosta je bilo da se igraci zajebavaju i prosipaju ugled kluba svojim pristupom.

Tvrdili smo da je jakir u talu sa senatorima, vjerujem da ce Neno to uspijet okrenut. Ali iskreno ovo je sad vec malo zabrinjavajuce.
  • vjeko1701
    8.9k
    Evo ja zbilja nisam zabrinut.
  • masacusec
    3.8k
    Uvjeren sam da će ih Neno sve postrojiti i da će to u Salzburgu izgledati puuuno bolje!
  • San Lorenzo
    16.7k

Alibi igranje obrane, pored toga smo jučer imali i alibi igranje napada, dodavanje lopte ne da se suigrača gurne u šansu, nego dodavanje da odgovornost prebaciš na nekog drugog...da sam brojao, valjda bih nabrojao 50 dodavanja u leđa...nuđenje veznjaka dok stoperi imaju loptu je isto tuga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.