• Nolifer
    8.3k

Opet dajem ruku u vatru :fire: da bumo bili prvaci na kraju, samo trnoviti je put do toga. Moramo šutiti, raditi i gledati svoja posla. Briga nas što drugi misle o nama. Ako samo laju na nas, to znači da smo na dobrom putu. Ostalo nema smisla se spuštati na njihov nivo ili još gore da ne igramo ovu ligu. Tako da smatram da će biti dobro na kraju i happy end, jer vjerujem u trenera i ekipu. :strong: :wink:
  • Dzgšb
    1k
    Zanimljivo ovaj Mario Kovačević nikad bod nije tovarima uzeo ,jel moze netko statistiku izvaditi?
    A protiv nas idu u kost svaku loptu kao da je finale lige prvaka,smiješno.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ne znam kakva je Loksa ali ako je 70% Lokse od prosle sezone onda mogu napravit problem Hajduku na Poljudu. Danasnji Hajduk nije nista pokazao, zabili golova koliko imaju udaraca u okvir, a Slavenu ponistena dva zbog rubnih zaleda.

Takva igra i kolicina srece ne mogu donijet rezultat na dugi rok, nema sanse. Sjetimo se prosle sezone kad ih je islo do odredenog trenutka, a onda teski raspad, tako ce bit i sada.
  • don
    6.7k
    Ne znam kakva je Loksa ali ako je 70% Lokse od prosle sezone onda mogu napravit problem Hajduku na PoljuduNitkoBitan

mogu i oće igron, ali ne i rezultatom, opet će ih usrat ovako vjerovatno.
  • Jurki
    12.2k
    A protiv nas idu u kost svaku loptu kao da je finale lige prvaka,smiješno.Dzgšb

Dobro i?
    Nek idu u kost. Na nasim igracima je da buraniju rjesavaju i pobjeđuju.
    Kod nas nije problem kvaliteta, vec voljni moment.
    Moraju se svi probuditi i poceti igrati nogomet.. ono pimplanje i drkanje po lopti jucer di imas 30 minuta igraca vise i ti ne napravis apsolutno nista je za financijsku kaznu.
    Gospodo imate najjace ugovore u drzavi.. opravdajte to. Kraj.
  • Nolifer
    8.3k
    vec voljni moment.
    Moraju se svi probuditi i poceti igrati nogomet
    Jurki

Bingo! :up: :clap: :strong:
  • striko
    1.6k
    Izgubili od Slavena, Istre i Hajduka na Maksimiru u prvih 10 kola. Situacija je ok kakva bi trebala biti.
  • Omake
    3.1k
    Četiri utakmice četiri poraza po TM
  • Dzgšb
    1k

Sve to je ali naši glavni igrači igraju non stop svako tri dana ,nije da ih opravdavam, ali malo je degutantno koliko su licemjeri pola države jbt skače na našu svaku upitnu situaciju, a pola lige skida gaće tovarima.
  • Dzgšb
    1k
    Po mom mišljenju sve se ovo da nadoknaditi i to vrlo brzo ,ali bome ćemo morati i mi đonom u kost svaku loptu,druge nema, a to ćemo vidit ubrzo uvjeren sam.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Guess who?

Broj utakmica - 9
    Broj zutih kartona - 5 (i jos koji oprosteni)
  • Klenx
    5.8k
    A protiv nas idu u kost svaku loptu kao da je finale lige prvaka,smiješno.Dzgšb

Da i?
    Neka Mišić uđe u leđa igraču Istre uz aut liniju kako je ušao protiv Monaca.
    Neka Sučić malo produži nogu na igrača Gorice koji se riješio lopte i počeše ga po gležnju.
    Neka Teofil na dugoj lopti namlati malo igrača Varaždina.
    Neka Baturina u idućem napadu vrati stoperu Belupa koji ga je pokosio.

Za ovu situaciju smo si sami krivi, i problem je vrlo lako rješiv.
    Krenuti kako spada u svaku utakmicu i pobjede će doći.
    Ako nam voljni moment bude kakav i treba biti neće nas jebati nikakvi Durdovi, Gattusi, Kovačevići, Šafarići ili Banići.
  • Dzgšb
    1k
    Od prvog kola se vidi da se navlači za njih, bit će ove godine još veći gušt proslavit naslov..
  • Jurki
    12.2k
    Sve to je ali naši glavni igrači igraju non stop svako tri danaDzgšb

Nakon 2 tjedna pauze vaditi se na umor je samozavaravanje.
    Cak nije problem odigrati s Istrom 2:2.. desi se.. ali je problem nonsalantni pristup.
    Da smo igrali danas do podneva mi nebi zabili treci gol.
    Nemamo igru i to me najvise brine u cijeloj prici. I trener bu moral razdrmati svlacionicu..
  • badjibadara
    3.5k
    Jučer cijela ekipa Istre nakon tekme ide u fajt, napeta situacija, jebanje majki… ove drugi put bezočno pokradu u sezoni, sjevaju poljupci, grle se, dresovi se razmjenjuju, samo što se ne trpaju u rčma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.