• Dani Olmić
    363
    E moj slaven. Protiv dinama bi mrezu poderali, danas samo padaju kao na klizanju
  • Maki85
    62
    Liga je tako slaba da u ekipu koja se muči u svakoj utakmici protiv slabijih protivnika dodaš veterana Rakitića i instant dobiješ ekipu koja te utakmice rutinski rješava. Žalosno.
  • GaijiZG
    1.5k

Ovom prilikom trebamo svi skupa jos jednom zahvalit SDu

Jakir je taj koji je vratio Hajduk u igru. Imao je sasvim dobre igrače s kojima je morao dobiti Hajduk, ali je kukavica u glavi i vratio je Hajduk u igru. Kakve je on igrače to trebao imati da ne izgubi od Hajduka na Maksimiru?
  • ElDorado
    300
    Kupovina je bila potpuno neplanska. Dofurali hrpu krila a igramo u LP s wingbackovima koje nemamo. Nemamo 6ce i to po meni najviše nedostaje.
  • Crni86
    4.4k
    taj dio stoji, ali nisi odgovorio na moje pitanje.

Da li nama treba jos dodatne kvalitete da dobijemo istru, varazdin i slaven? Ak nama fali kvalitete da njih dobijemo, mi cemo bit onda po tome 6. u ligi, a imamo budzet kao valjda prvih 5 klubova zajedno.

U ovom trenutku imamo najkvalitetniji kadar, koliko put moramo imat vise kvalitetan kadar kako bi dobili suparnika? Ne kuzim kad se povlaci cijelo vrijeme kvaliteta nase ekipe, ko da igramo premier ligu pa eto ovaj kadar nije dovoljno kvalitetan. Sta onda da kazu loksa, istra, varazdin, slaven? Ili rijeka i osijek? Oni imaju top kvalitetu? Brutalni su? Trebamo dat 10 milja eura za pojacanje tako da mozemo dobit istru 2:0? Za to nam nisu dovoljni reprezentativci hrvatske, albanije, maroka i sl?
  • Crusades1986
    13.1k
    Da, Marić u 5 utakmica protiv Hajduka im je 5 puta puknuo na gol pa je on kriv i za šestu utakmicu protiv njih u kojoj igraš na X. A ne trenereski mag tadašnji.
  • rioda
    5.1k
    Da je Rog zabio... :smile:
  • emilperska
    6.4k

Kriv je jer trener koji god bio mora prvih 18 kola (u najboljem slucaju) koristit desnog beka na lijevom, sto nema šestice, sto nema još spice. Sto je doveo Bob Marleya na stopera jer je free agent itd.
    Kiks protiv jogurta se onda karmički desi..
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Da li nama treba jos dodatne kvalitete da dobijemo istru, varazdin i slaven? Ak nama fali kvalitete da njih dobijemo, mi cemo bit onda po tome 6. u ligi, a imamo budzet kao valjda prvih 5 klubova zajedno.Crni86

Naravno da smo bolji od Istre i Varaždina i da nećemo završiti šesti ali nismo dovoljno dobri da pobjeđujemo u serijama dok god igramo na dva fronta. Mi smo bez Baturine i Petkovića ekipa u rangu Rijeke i Hajduka. Nažalost oni neće moći igrati 6 mjeseci utakmice svaka 3 dana i tu nastaje problem i tu nastaju iksevi i kiksevi u gostima protiv svake pristojnije HNL ekipe.
  • Neron53
    786

Imamo kvalitetu ali nemamo voljni momenat i motiviranost a oni su najvazniji.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Da, Marić u 5 utakmica protiv Hajduka im je 5 puta puknuo na gol pa je on kriv i za šestu utakmicu protiv njih u kojoj igraš na X. A ne trenereski mag tadašnji.Crusades1986

Ja sam uvjeren da je jakir prije svakog derbija bio spremam potpisati 0:0!
  • Crusades1986
    13.1k
    koristit desnog beka na lijevom, sto nema šestice, sto nema još spice.emilperska

To sve trebamo imat da bi u 5 utakmica pod Jakirovim mandatom protiv hajduka zabili 2 gola?
  • emilperska
    6.4k

Pa ja ne ocjenjujem Marića kao skauta u vecem dijelu prosle sezone..
    SD je od ožujka. Od tad se desio Bayern, jogurt, Slaven, Istra, a tek smo krenuli u zestok ritam.
    Cujemo se u studenom kad NB shvati kakve igračine su njemu i jakiru doveli..
  • Klenx
    5.8k
    Preporučam vam da svoje slobodno vrijeme vikendom uložite u bilo što drugo što nije gledanje utakmica tovarskih debila.
    Uživajte u vremenu, šetajte vani, ako niste za to onda idite pit, pušit i drogirat se i prestanite od tih debila raditi Manchester City.

Nas jebe ekipa kojoj lijevog beka igra Diallo, desnog beka igra klinac s lijevog beka, a prednju liniju čine Biuk, Kalik i klinac od 16 godina.
    Ekipa koja ovo ljeto nije dovela nikoga pa je vratila Dajakua i Benhraoua koji su se cijelo ljeto sunčali na Bačvicama.
    Ekipa koja nema za biber.
    Ekipa koja nema igru protiv bilo koje ekipe koja ne savije leđa pred njima. Pobjeđuju da, ali ih sere i neće to vječno trajati.
    Ekipa koja će i pobjeđivati dalje jer je liga ove godine baš odron.

I to je pokazatelj kako smo mi - loši.
    Zato prestati drkati i sanjati Lige Prvaka, početi ozbiljno shvaćati HNL livade i krenuti nizati pobjede.
    Ima dovoljno bodova u igri da na kraju budemo na +10, ali ih se treba krenuti skupljati.
  • Crni86
    4.4k
    odigrali smo do sada 4 utakmice u europi. Tocno 4. Ne vidim kakve veze sirina u ovom trenutku ima sa nasim losim rezultatima? O sirini cemo pricat za mjesec dana jer sada krece taj ubojiti ritam. Uz to nismo imali jos nikakve ozljede vaznijih igraca poput petka, batija, misica i sl. Kao sto je to bilo prosle sezone kad smo igrali mjesec dana bez petka.

Mi jednostavno nismo imali jos vremena da se umorimo i da au potrebne neke pre velike rotacije. Za kaj nam je sad trebala sirina i rotacija protiv istre? Bili smo 2 tjedna na pauzi. Di se umorio misic, ademi, ktc, torrente, ristovski, rpg, rog. Petko i pjaca su isto odmarali jer nisu minute odigrali za repku.

Nama je mentalitet los i to nema veze s kvalitetom. Sjetimo se bayerna i slavena pa onda dobis loksu 5:1. Balkani, loksa nakon stanke prosle sezone i sl. Nesto je trulo u ekipi i ocito je potrebna svjeza krv. Jer takve oscilacije si vise ne mogu objasnit. U jednom trenu izgledamo ko real, a drugi izgledamo ko rudes.

Upravo tako. I to je cijela prica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.