• Peškaman
    4.7k
    Meni je ovdje bio promašaj postavka veze u prvih 11 i tjt.
    Ne može ići Kulenović u dubinu kada veza nije kreirala,trebalo se postavit Roga u prvih 11 ili postavit Petkovića u paru s Kulenovićem u vrhu pa da se Petković spušta po loptu i gura prema Kulenoviću.
    I kao što je već netko napisao, Bernauer u zadnjoj liniji.
  • ElDorado
    316
    Problem svake tekme je ulaz. Stoperi se dodaju, vezna linija stoji i čeka i tak beskonačno. I kad protivnik krene agresivno ode sve u kuac. Nema više toga, samo agresivni ulaz u tekmu, visoki presing i trčanje…toga niti u tragovima. Pa mi jednu Istru čekamo u srednjem bloku i oni u prvih 30 min imaju veći posjed. Jel to normalno?! Mislim da nisu u pitanju toliko pojedinci koliko momčadski pristip. I nije mi jasna koncepcija s tri zadnja vezna.
  • Crni86
    4.5k
    po meni cak baturina prije roga, a da je sucic ostao na klupi. Meni je sucic bas jucer bio blijed i vidlo se da mu fali energije. Na kraju odigrao je i vise minuta od batija u repki, pa ako je mogao sucke mogao je i bati.

Jbga ocito ne mozemo bez petka i batija u prvih 11. Barem jedan od njih mora bit na terenu na pocetku tekme.
  • Ivan0302
    522
    Po meni trebalo se probati sa okomitijim krilima, to jest Špikić, Mbuku i Hoxha. Jučer nisam nijedno Pjacu vidio da pokušava 1 na 1 probiti, a Stojkovića pogotovo, ali dobro on nije krilo.
    I definitivno Rog je trebao igrati od prve minute, jer svakako u Salzburgu neće igrati od prve tako da ne znam zašto nije on igrao.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Spikic, Mbuku, Hoxha, a mogao je i Bernauer dijelit lopte iz zadnje linije posebno jer smo imali dugo igraca vise. Promasaj trenera sinoc i to je to.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Meni bi ovakve utakmice Max morao zapoceti
    S KTC-om i Torrentom smo dosta limitirani kod izlaska s loptom
    Stave flaster na Misica i ne mozemo ništa
    Jos kad KTC pocne neke dijagonale lupate
    Neznam dal je to zapovijed trenera ili njegova odluka...
  • Endeavour
    600
    Očito sam u manjini, ali ja sam uvijek u gostima zadovoljan bodom.
    Na kraju sezone se mrtvi broje. Ako smo mi odlično, ako nismo, čestitati boljem.

Barem nema govora kao prošle dvije sezone da se ova mora osvojiti.
    Po mnogima prošla je sezona bila "najbitinija u povijesti kluba", jer ulaskom u LP ostavljamo rivale godinama iza nas i slične gluposti.

Spustit se na zemlju, ići utakmicu po utakmicu i uživati u ovoj privilegije gdje smo "desetljećima" prvaci. A ne kmečati kad nam netko od rivala svakih 8 godina zaprijetiti osvajanju naslova.

Nećemo doživotno imati monopol na prvo mjesto, jer to onda nije sport.
  • NKDZ86
    1.9k
    Slažem se s kolegom, nema se šta više reći.
    Kad tad će i našem nizu doći kraj.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ja se ne slažem, ako smo najbolji svake godine onda ćemo biti prvaci svake godine. S budžetom kojeg imamo i sa sposobnosti prodaje igrača za višemilijunske iznose Dinamo mora uzet prvenstvo svake sezone.
  • Big Daddy
    1.3k
    ma nitko ne kmeci jer nam „netko od rivala svakih 8 godina zaprijeti“, ali brate mili imamo igrace od kojih su trojica placeni kao cijeli ostatak lige, neka onda skladno tome tako i igraju, a ne da nam neki „mali“ protivnici ocitaju lekciju u borbenosci i pristupu. Imas privilegiju igrati za Dinamo, za nasu Svetinju, ima da na svakoj tekmi pogines za njega.
  • Crni86
    4.5k
    upravo to. Uvjerljivo smo najmocniji po pitanju uvjeta od svih i necemo osvojiti titulu jedino ako sami sebi pucamo u nogu. Pa nismo mi jebeni hajduk ili rijeka pa da cekamo kiks velikog dinama. A sve vise se u to pretvaramo da stalno cekamo neciji kiks. Znaci da nesto ne stima.
  • hardek
    3k
    Stoperi koji ne mogu izaći s loptom, flaster na Mišketa a Sucic i Ademi utrcavaju u neke prostore iza leđa njihove veze, Kule koji ne može primit loptu ni po podu ni po zraku(Koski ga je apsolutno izdominirao), krila koja ne mogu proći 1 na 1, najbolji bek u ekipi ti igra pravocrtno na kontra nozi. Stvarno ne vidim kako su stvari jučer mogle poći po krivu.

Ovo nije nešto što je sad novost pod Bjelicom, ovo traje već duže vrijeme. Ne sjećam se zadnjeg gostovanja koje smo mi lagano riješili.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    naravno da hoce i suludo je drugacije razmisljati, ali isto tako klub nece prestati postojati nakon toga.
  • Droljo
    8.7k
    Nema mjesta panici.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Upravo to, pa samo godinu dana nakon sto je Rijeka osvojila naslov je stigao Bjelica, a ostalo je povijest...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.