• rioda
    5.1k
    Crne Kese su 1/1 njihov klupski projekt, u to sam uvjeren
  • Dzgšb
    1k
    Ako netko iz Crnih Kmesa čita zonu ,krajnje vrijeme da se aktiviraju..
  • db-izbjeglica
    15.7k
    ja ne znam što se čudite?

meni bi bilo čudno da nakon bilo kojeg penala za dinamo, crvenog kartona za protivnika dinama ili bilo čega što naslućuje penal protiv dinama nema ovakvih komentara.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Jebi ga, moramo se pomiriti s činjenicom da će opet bit kaljužarenje s tovarima, imali smo šansu da ih nokautiramo, nismo je iskoristili, i od tad nam sve nekako krivo ide. Što duže oni budu na prvom mjestu to će medijska mašinerija njihova biti prljavija. Ništa drugo niti ne očekujem, ko ih jebe.

I radije bi da selekcija talibanskih juniora bude prvak nego ti govnari
  • don
    6.7k
    Crne Kese su 1/1 njihov klupski projekt, u to sam uvjerenrioda

ne znam, i sam živim u južnom dijelu hrvatske i objasniti njihove komplekse je - nemoguće. Tako da, postoji mogućnost da je to samo djelo iskompleksirane izdrkotine i eto. A možda i nije.
  • Crni86
    4.4k
    stvar je samo sta smo svi vikali prosle sezone da ovo treba zavrsit kak god znamo i da moramo uzet titulu makar na misice. To smo ostvarili. Ali smo sami vratili u zivot i rijeku i hajduk. Sami samcati smo sebi pucali u nogu. Populisticko ostavljanje jakira makar ga se dugorocno nije vidjelo kao trenera je donijelo sve ovo.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    zar gatuzo nije rekao kako ce kalinic braniti svako trecu tekmu?
  • Kruno
    389
    M samo nek kmece. Jeva cekam 5 mjesec i plus 10 ispred njih.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Sapit komentira, zato nisam iznenaden :sweat:

Cekanje monologa...
  • tigric
    306
    Ima netko link za tekmu?
  • čovjekjogurt
    798
    A na drugoj Cmrečnjak, ne znaš gdje je gore.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Druga minuta Slaven pokraden za penal, biljezimo.
  • Kruno
    389
    Nista penal hm.
  • don
    6.7k
    čist penal, smišno.
  • dmil
    325
    zuti Livaji, nista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.