• deda
    34.1k
    O ovome se premalo priča. Svaki start igrača Istre jučer je bio na kost, na rubu žutog ili crvenog kartona, uvijek je bilo pitanje samo koliko su se naši igrači izmicali. A izmicali su se i zato jučer nismo pobijedili.

Ova tekma je opasan pokazatelj što bi nam se moglo dogoditi ako se igrači ne uozbilje, a i poruka je klubu da se Zajecova poruka o mesarima dobro čula i da će neki na taj način pokušati spriječiti nas da dođemo do rezultata.
  • Crni86
    4.6k
    a kako ti je to cudno? Pa bel konstantno pusta takvu igru. Protiv tovara kad god smo igrali zaboravi ponijet zute kartone. Jucer je trebao podijelit minimalno puta 2 zutih kartona. Ono mahanje blagojevica nakon zutog, koliko mu je puta odmahnuo i sterao ga znamo svi kamo? Koliko napucavanja lopte poslije zvizduka je bilo?

Ja samo ne kuzim koji k suci izvode. Znaci tvoj zadatak je da zastitis igru i igrace. Da gledatelj sto vise uziva u nogometnoj igri, a ne tucnjavi te da se nitko ne ozlijedi radi prekomjerene agresive. On uvijek, ali bas uvijek pusta grublju igru koja ide na ruku slabijim ekipama. Njima kao da je naputak da malo na taj nacin poguraju slabije kako bi dobili sto ravnopravniju utakmicu.

I da se razumijemo nije nam to neka izlika. Jesi sampion ili sta, primi udarac ustani i idemo jos jace. Vrati ponekad i to je to. Al ne eto nas ristovski ide u hrvacke zahvate, guti heistera, misic glumi pjetla kao da smo prvi put na hnl utakmici gdje nam se ovako sudi. Tko nama brani da radimo faulove?
  • Paggini
    26.2k
    Vjerojatno nije rješenje sada da klub reagiraHaza

Ali se moze napravit videokompilacija da se dijeli po drustvenim medijima fanstranica, ako netko ima volje...
  • Crni86
    4.6k
    evo jedna ig stranica kao da te cula, pa svi koji zele da dijele dalje.

https://www.instagram.com/reel/DBV0zS_tger/?igsh=Zmg3ZmFjYmMyOG80
  • rioda
    5.3k
    Još ja gledam jučer sažetak pa vidim da je Ademija prvo pogodila u tijelo, ali rekoh, očito sam u krivu. No, ipak ispada da to nije kažnjivo za penal.

Intenzitet igre u HNL-u nam je kronično nikakav, možda bi se to s igračima trebalo nekako financijski regulirati...
  • ShanKu
    1k
    I dalje se ne mogu pomirit s tim, da je bilo sveukupno 10 udaraca na utakmici jučer... sramota i za jedne i za druge i za HNL
  • The Undertaker
    5.9k
    Kao što je rekao trener Bjelica, Istra je igrala čvrsto i oštro ali u granicama dozvoljenog i fair playa. Mi bi na to trebali odgovoriti jednako ili jače a zašto nismo je naš problem. Nogomet nije balet i to naši igrači dobro znaju.
  • Haza
    5.6k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/bel-ocito-pomaze-dinamu-ali-necu-ga-cipelariti-vec-je-na-konopcima-dogodilo-mu-se-ono-najgore-15514083

Možda sam postao s godinama subjektivan, ali ako nama nakon jučerašnje utakmice, službena Istra pokušava nametnuti tezu da nam je sudac pomogao, onda naša reakcija kao kluba ne smije izostati.
  • don
    7.1k
    piše se o tome u 'Shit od the day' temi, samo se nadam da će @Pop corn ili netko tko ima utjecaja vidit to.
  • NORTE
    12.2k
    službena Istra pokušava nametnuti tezu da nam je sudac pomogao, onda naša reakcija kao kluba ne smije izostati.Haza

Malo je reći da od ove uprave očekujem da se ISTINOM odgovori na svaki sličan napad na čistoću našeg boda.

Isto tako očekujem da Zeko više ne istupa u medijima.
  • The Undertaker
    5.9k
    Da se prvenstvo dobija u medijima, mi odavno ne bi bili prvaci.
  • Crni86
    4.6k
    sa nama svatko radi sta hoce zadnje dvije godine, pa eto nama nase gospostvine. U svinju se nazalost moras hrvat sa svinjama, a to neces sigurno kao gospodin u novom odijelu.
  • Carrasco
    4.3k
    Svaki start igrača Istre jučer je bio na kost, na rubu žutog ili crvenog kartona,deda

Ono na Baturini pred kraj utakmice je bilo baš kriticno. Već sam mislio odoše ligamenti...
  • badjibadara
    3.7k
    ↪Paggini
    evo jedna ig stranica kao da te cula, pa svi koji zele da dijele dalje.

https://www.instagram.com/reel/DBV0zS_tger/?igsh=Zmg3ZmFjYmMyOG80
    Crni86

Doslovno nakon tog prekrsaja Torrentea koji nije sankcioniran opravdanim zutim je situacija/povlacenje i obaranje Stojkovica koji krece u kontru, za isto tako cisti zuti samo sa razlikom dau da se to nigdje ne spominje.

Jbg mesarili su nas i u Vz i u Puli, nismo se prilagodili, nemamo igrace da uzvrate i jbg, idemo dalje.
  • NORTE
    12.2k
    Fun fact.
    Rijeka nije pobijedila u zadnje tri utakmice u ligi.
    Mi smo i dalje iza Rijeke.
    Iako u 10 kola imaju čak 5 remija.
    Pivaj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.