• Kujtim Shalla
    3.1k
    Pero Kao i svaki nas igrac je dobro dosao. Ja mu prije svega zelim sretan oporavak,da se dobro pripremi pa da se vidi jeli ima mjesta u Dinamu ili ne. Drag mi je Ogi ,bez daljnjeg, Ali je previse ozljedjen ,a treba ga otkupiti mislim sad i pravom mjesecu. po meni bolje zadrzati Peru koji je vec na ugovoru i i ci na novog beka nego otkupiti ugovor ogiju
  • Orc123
    8.7k
    Uspoređivati Peru i Ogija je totalno nemoguce. Ogi bi trebao kostati pola milje eura, Bockaj je kostao skoro 3milje ...znaci 6 puta vise. Ogijeva placa je duplo manja od Bockajeve, cak i vise od duplo... Jel Bockaj bolji igrac od Ogija, tesko...svaki ima dosta mana....ima bolji udarac Bockaj ali drago mi je da je prikljucen pa da se opet cudimo kako ga svaki amater ostavi iza sebe 30 metara. Bockaj je super za fucu, za veliki nogomet pre trom, spor, neprofesionalan da bi igrao ozbiljan nogomet u kontinuitetu. S obzirom na primanja nadam se da ce ga pokupiti neki Savasspor na zimu jer imati njega za 2. Ili 3. Beka nema smisla s obzirom koliko je kostao i koliko jos uvijek kosta svaki mjesec.
  • blubach
    500
    Sve je to super i stoji da nisi predvidio najvažniju stvar u svemu ovome.
    To što je Bočkaj naš igrač i prisiljeni smo ga plaćati osim ako mu ne damo raskid ugovora (što dosta košta) ili ako ga prodamo (što je malo moguće ako neće igrati).
    Dakle imaš situaciju gdje Bočkaj ostaje i ne otkupimo Ogija - Dinamov trošak je Bočkajeva plaća ILI Bočkaj ostaje i otkupimo Ogija - Dinamov trošak je Bočkajeva plaća, Ogijev transfer i Ogijeva plaća.
    Obojica su defanzivno izrazito limitirani i nisu za prvu ekipu, a naprijed čak mislim da Bočkaj može dati više tako da ne vidim svrhu da imamo obojicu.
    E sad, ako bi na zimu ili drugo ljeto bilo zainteresiranih za Bočkaja, tu se mijenja priča...
  • Bosskovitz
    12.7k

Slažem se, samo Bočkaj je tu i plaćamo ga. Ako ga možemo iskorisititi za bilo što - odlično. Mislim da bi imao prostora u svakom drugom klubu HNL-a i samim time vjerojatno može pomoći u nekoj rotaciji, a još ako se na konto toga proda na zimu ili ljeto, nitko sretniji od nas. Ubo je dečko dug i skup ugovor, svaka mu čast, na nama je da to hendlamo na način koji će nam donijeti najveću korist. Ili barem da nas što manje boli tih nekoliko milijuna eura.
  • rakurs
    315
    Kaže Ničota kako postoje signali da je Cagliari spreman pričati o produženju posudbe ili čak i o trajnom transferu Roga. Dodaje da sada zapravo sve najviše ovisi o Dinamu, Rogu se ne ide u Italiju pa da onda ubrzo mora tražiti novi klub nakon toga s obzirom da mu ugovor ističe u lipnju 2026.

Ne znam ima li istine u ovome, ali nadam se da ima, mislim da bi nam puno olakšalo kad ne bi ostali bez Roga na zimu. On, Sučić, Mišić, Ademi, u nekim utakmicama i Pavić, do ljeta sasvim dovoljno, a onda vidjet kako dalje.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nadam se da je nakon onakve partije dinamove obrane Benković još jučer kontaktiran.
  • Facke
    4k
    Presle je 14 sluzbenih tekmi pa moreme male preceniti pojacanja.

Samy Mmaee:
    Odigral par dobrih utakmica po mene. Govor tela mu je nekad katastrofalen. Uprave kak su ga i opisali navijaci Ferencvarosa. Nekad jake dober , nekad teska bolikurcina od njega.

Marko Pjaca:
    Tu i tam dober potez , al vise losih utakmica nek dobrih.
    Po meni nije igrac za prvih 11 Dinama nek opcija sa klupe.
    Ne ocekujem nist vise nek proslu sezonu v Rijeke.

Juan Cordoba:
    Za sad okej. Jeden gol i tri asistencije se piseju. Al ima dost posla jos s Cordobu. Imam jos dosta upitnika iznad glave kad ga gledim. Mora on jos puno zganca pojesti kak se veli. Al dobre tek je dosel u europu. To je ipak pri nami se male drugacije.

Ivan Filipovic:
    Ne igra, Zagi je ipred njega. Nemre se preceniti.

Jan Oliveras:
    Ne igra, nekad nije ni na klupe.

Raul Torrente:
    Dober igrac. Stoper bez kompromisa, kad lopta dojde jekne ju prema napred i dobre je. Gleda sa se izboril za svoju poziciju pod Bjelicu.

Nathanale Mbuku:
    Nije za procjenu. Pre male igra.

Sve u svemu nakon 14 sluzbenih utakmica ni jeden od novih igraca se do sad nije pokazal ko neke velike pojacanje. Dost razocarajuce.
  • Orc123
    8.7k
    Jel se stvarno moze ocijeniti prijelazni rok i dovedeni igraci nakon 14 utakmica, a neki nisu jos ni dobili priliku da se pokazu? Znaci deugi dobe 3-4 godine a ovi dobiju 2mj? bilo kakve procjene sad su bez ikakve osnove.....mozemo ocijeniti igrace okvirno na zimu a kompletnu sliku tek mozemo dobiti na ljeto!
  • San Lorenzo
    16.9k

Koji drugi dobivaju 3-4 godine?
  • Orc123
    8.7k
    Kulenovic, Spikic, Menalo, Marin, Nevistic, Moharrami, Stefulj,...a necu sad dalje nabrajati koji su u sustavu a ne doprinose nista....
  • Crni86
    4.6k
    nitko nije napisao da su promasaj, ali je potrebno nakon 2,3 mjeseca sagledat realno sliku.

Dovodenje filipovica je po meni jedan veliki flop ako je zagorac ispred njega. Doslovce je mali raic mogao biti treci golman. Trebalo se dovest zeleniku da bude drugi golman, a zagorac treci. Nedostaje isto tako radna sestica. Jucer da je netko poput selahija bio na terenu, uvjeren sam kako bi dobili tekmu bez problema.
  • Orc123
    8.7k
    mozes jedino vidjeti kaj ti fali i kaj smo znali da ce nam faliti, ali ne mozes donjeti sud o dovedenim igracima. Mozes npr. Sad ocijeniti Ogiwaru ili Hoxhu a ne Mbukua, Maea ili Cordobu...

Edit: znamo da nam fali napadac ali smo bili lazno zaslijepljeni Kuletovom eksplozijom a jasno je oduvijek da je on korisna rotacija, nista vise.
    Pogrijesio se isto kaj se nije doveo 1. Lijevi bek i ostalo se napravilo kaj se moglo.
    Ja bi nadodao jos zadnjeg veznog ali kolko bi to sad imalo smisla ne znam jer ce opet dalje igrati Ademi, jer mora iako igra veteranski nogomet, a bome i Misicu bi se malo trebalo pokazati di je klupa pa da pocne gristi ko prije.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Kulenovic, Spikic, Menalo, Marin, Nevistic, Moharrami, Stefulj,...a necu sad dalje nabrajati koji su u sustavu a ne doprinose nistaOrc123

Kulenović donio Ligu prvaka, Špikića se izruguje već godinama, igra zato što bolje nemamo, Menalo, Marin, Štefulj ni nisu u klubu niti su ikad dobivali neke uloge, Moharrami je imao solidnih epizoda i kod Bjelice i kod Bišćana, osim toga lik neigra već godinu dana, da je zdrav ne bi ni bio u klubu, Nevistić se na kraju pokazao kao dobra kupovina...
    Hrabro gazimo u studeni, znamo za problem lijevog beka već par godina, reakcija je bila da tek na kraju pr. roka dovedeno dečka koji nikad u životu nije odigrao utakmicu van svog uzrasta i neće biti spreman za ozbiljan nogomet još godinu dana.
    Ista stvar važi i za desno krilo, opet, doveden lik sa drugog kontinenta koji se nemože udostojiti doći na sastanak 10 minuta ranije.
  • Crni86
    4.6k
    mogu donijet sud i ocijenit neke igrace da su dobri ili losi. I to ne treba biti zabranjena tema da se za nekog novog igraca nakon 3 tekme kaze da je los ili dobar. Ali isto tako treba nadodat kako im mozda treba jos nesto da se priviknu i da pokazu nesto bolje ili losje.
  • Orc123
    8.7k
    sam si si odgovorio na pitanje i zabrinutost. Neva? Na kraju se pokazao kao dobra kupnja....kako? Jer je poveo braniti! Tako i dovedeni igraci trebaju kontinuitet da bi pokazali da su dobra kupovina iako po meni Torrente, Mae i Cordoba su dofinitivno igraci za Dinamo i to du do sad pokazali....ostali moraju poceti igrati da bi ih mogli komentirati....
    Kule? Nakon kaj je 3-4 sezone pokazao nista, donio je LP! Znaci trebalo mu je vremena i dobio ga je....
    Spika? Necu opce komentirati, zahvalan rotacijski igrac i to je sud na uzorku od 4g.....cisto dovoljno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions