• Crni86
    4.6k
    Kad se spominje maxa. Pod bjelicom smo odigrali dvije najbolje tekme kada je max bio na stoperu (loksa i monaco). Protiv varazdina i danas krenuo je ktc sa torrenteom u paru i kreacija nam je jako patila. Cak su vecinu tekme istrijani pustali i ktca i torrentea da igraju bez veceg pritiska.

Protiv lokse je bila po meni najbolja nasa partija u hnlu u zadnjih mjesec i pol. Stvarno smo dielovali dominantno i kroz izlaske s maxovim dugim loptama smo konstantno bili opasni i puno lakse prebacivali igru na suparnickih 30 metara.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Cordoba i Pjaca.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Tek sad čitam da je Cordoba kasnio na sastanak prije tekme pa je zato bio na klupi.

Morat će Bjelica brzo odlučiti tko mu je prva postava krila. Nije mi jasno zašto je nestao Hoxha.
  • emilperska
    6.7k
    Pjaca po meni nakon 3 loma vise opce nije krilo. Ne na ozb razini. 1 na 1 vise nema protiv nikoga. Ne kazem da nije igrac za Dinamo, ali on meni krilo vise nemre bit. Sto ga vise gledam to sam uvjereniji da vise nije krilo..

O Cordobi se pisalo dns pun k. Za mene igrac drukcijih karakteristika od Špike. U necem bolji, u necem gori na krilu. Za probijanje bunkera, po meni gori od Špike..
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Mogu mislit koja bi hajka bila u medijima da se Maxu Gagua ubacio prije gola za 2-1 kao teofilu...
  • Neron53
    887
    Nas najveci problem je da naa se vise nitko ne boji.
    Nikome u HNL-u vise ne padaju gace pred nama.
    Moze nas dobiti bas svatko i toga su svjesni.
  • emilperska
    6.7k

Slazem se..
    Nasih prvih 11, pogotovo ova danasnja verzija bez Petka i Baturine i s 2 izraubana veterana kao Ademi i Zagi, mi nikome ne ulijevamo strah. Svi njuše krv kad znaju da igramo tromo i sporo i da smo kronično ovisni o Petkoviću..
  • Neron53
    887
    Od kvalifikacija za LP tvrdim da za dvije fronte nemamo sirinu kadra.
    Kad bi nas netko pitao koji igrac Istre je za Dinamo....sta bi odgovorili?
    A ti isti igraci nas 90 minuta drze na konopcima.
  • Alkmar1312
    39
    i dalje se tresem kad je usao u zicer sansu protiv Gorice cini mi se...
  • Medvedgrad
    294
    Kad se spominje maxa. Pod bjelicom smo odigrali dvije najbolje tekme kada je max bio na stoperu (loksa i monaco). Protiv varazdina i danas krenuo je ktc sa torrenteom u paru i kreacija nam je jako patila. Cak su vecinu tekme istrijani pustali i ktca i torrentea da igraju bez veceg pritiska.

Protiv lokse je bila po meni najbolja nasa partija u hnlu u zadnjih mjesec i pol. Stvarno smo dielovali dominantno i kroz izlaske s maxovim dugim loptama smo konstantno bili opasni i puno lakse prebacivali igru na suparnickih 30 metara.
    Crni86

Po meni, jedna od boljih Maxovih utakmica u Dinamu. I onda nakon utakmice imam šta čut: ocjena 5/10 od novinara.
  • Dani Olmić
    450
    Interview bjelice podsjeca na profu
  • cibona
    3.4k
    Dotakao bih se još jedne stvari. Mislim da je sramotna i nedopustiva činjenica da je prosjek godina igrača u prvoj postavi danas iznosio 28,6. To je zabrinjavajući podatak. Spašavaju nas isključivo 20godišnji Stojković i Sučić te Torrente koji je nedavno napunio 23.

Ponavljam još jednom, igrali smo protiv kluba koji spada pod donji dom HNL-a. Ovakve stvari se ne smiju događati. U utakmicama poput ove očekivao bih poneku afirmaciju i ulazak mladih nada i budućih prvotimaca, a umjesto toga okosnicu momčadi su nam činili igrači spremni za veteransku ligu.

Iznad prosjeka godina bili su :
    Zagorac - 37 godina
    Ristovski - 32 godine
    Ademi - 33 godine
    KTC - 34 godine

Je li to bilo zaista potrebno? Ne bi li bilo dugoročno isplativije gledati mladog Pavića u veznom redu, Mikića desno i bilo koga drugoga na golu? Siguran sam da bi bilo koji Dinamov junior ulijevao više sigurnosti od Zagorca.
  • ShanKu
    1k
    odavno sam spomenul prosjek godina da je prevelik.. ali kaj sam ja, član Dinama ko Pavić i Mikić
  • Facke
    4k
    Glejte, ja tekmu gledel nisam , bil sam na gostima (svatovi) al cim sam videl sastav znal sam kakva nas utakmica ceka. A taj osecaj sigurne nisam imel samer ja.
    Po prvih 11 sam videl da nas ceka kiks. Al kaj je tu je.
    Bod sme si zeli dimem, bar neke.
  • sport
    3.6k
    Vrlo loš pristup utakmici,ne možeš dobiti utakmicu ako protivnik ulazi u svaki duel sa 120% a ti šmekaš i čuvaš noge za Salzburg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.