• cibona
    3.4k
    Zeku ljudi ovdje na Zoni zbog možda nespretne izjave na konferenciji nazivaju maskotom, fikusom, maloumnikom… mozete se sramiti.Bosskovitz

Vidim da si se nakačio na moj komentar gdje sam zeku nazvao dobrom maskotom kluba. Ne znam po kojem kriteriju takvu riječ smatraš uvredom ili vrijeđanjem, pogotovo ako uzmeš u obzir činjenicu da sam u rečenici nakon osudio svakoga koji su mjesecima čekali prvi "incident" pa da konačno proliju sav gnjev koji je mjesecima tinjao u njima. Zašto bih se trebao sramiti svojeg mišljenja u kojemu nisam vrijeđao apsolutno nikoga?

Činjenica je da je zeko osoba s dobrim CV-jem, ali i da je jedan od kriterija za njegovo dovođenje bio taj da mora biti poznat široj navijačkoj masi. U prijevodu, on služi kao lijepa maskota kluba. Je li sada jasnije? Ne shvaćam gdje vidiš uvredu u tome.

A vezano za njegove javne nastupe, već sam napomenuo da je imao nekoliko sitnijih gafova u izjavama, a dobronamjerna kritika nikada ne škodi. Barem ne bi trebala, nadam se. I da, bolje je biti picajzla i željeti da tvoj klub bude vrhunski u svim parametrima, negoli gurati glavu u pijesak. Ako moram birati, onda ću biti picajzla.
  • Jaro
    7.7k
    Izjava nije niti malo nespretna. Izjava opisuje stvari bas kakvima jesu ili ih je takvima Zajec dozivio prije 40 godina kad je igrao. Nemojte peglati Zeku, nemojte peglati Bjelicu, nemojte peglati Petkovica. Ne zanima nas jebena plastika i jebeni PR proizvod koji je tu da se svima svidi - za to vec postoji hrpetina proizvoda. Zelimo Dinamo i Dinamovce ostaviti autenticnim ma koliko kome smetali i ma koliko se ko uvrijedio na to i ma koliko gnojni genetski otpad zvan novinari i urednici pokusavali kriviti tu sliku.
    A oni koji se nazivaju navijacima dinama a ocekuju jos jedan plasticni proizvod neka se vrate navijanju za Reale, Barcelone, Man Citije i Wolfsburge - gdje ce ovaj tjedan igrati u duginim bojama, a sljedeci u tigrastim dresovima za spas ugorzenih zivina, a onaj tjedan iza ce mahati palestinskim zastavama, a svi zaposlenici ce proci obuku sto ne izgovoriti da se slucajno ne uvrijedi netko debel, ruzan, crn, zelen, gej, musliman, jedi vitez ili ne daj Boze Tovar...
  • ShanKu
    949
    Dinamo i Hrvatska reprezentacija su stvoreni da probude suparne igrače iz krize ili loše forme. Evo napadač Lisica zabil svoj prvi gol nakon 15.5., Škoti nam skoro uzeli bodove, Rijeka izašla iz krize protiv nas, Slaven Belupo... bilo toga još :smile:
  • Big Daddy
    1.3k
    U prošloj sezoni smo se usosili nepotrebnim porazima pa se čupaj na kraju, u ovoj sezoni idemo isim putem :monkey:
  • vjeko1701
    8.9k
    Jel ima netko statistiku naših rezultata nakon reprezentativnih pauzi. Nekako mi je dojam da zadnje dvije sezone uvijek bude neko sranje nakon.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    valjda je svima jasno da Dinamo vise nece toliko dominantno osvajat prvenstva kao nekad gdje se titula slavila u prosincu, sad je realnije da to bude pocetkom svibnja i neka, bar ce sladje bit proslavit naslov.
  • Crni86
    4.5k
    Pocetak ove sezone u hnl-u jednak je onom od prosle sezone. Nismo nista naucili. Sramotna je nonsalantnost pojedinih igraca koji su proziveki sve stresove prosle sezone i trebali su naucit valjda neke stvari iz toga, a ne se ponasat ko djeca i bit agresivni zato jer su nemocni svojom krivicom. Mnogi su pravdali pristup protiv Poleta. Ova ekipa u zadnjih godinu dana ima jako jako jako velikih problema sa pristupom. Varazdinu smo zabili jedinu priliku, protiv poleta smo izgledali kao amateri, a danas se Majkic nije ni oznojio. Nedostojno dinamovog dresa.

I iskreno briga me sad za srijedu. Nemremo dobit istru ej. To su ekipe koje smo prije samarali sa par golova. Mi njima ne mozemo slozit priliku. Ovakvom igrom ce nas salzburg u srijedu rastavit.

Jednostavno mi je nevjerojatno da mi idemo od toga da za jaja drzimo Monaco pa do toga da nemremo slozit Istri jednu pravu priliku. Nemamo neku djecu vecinom u ekipi pa da je to normalno. Imamo ozbiljnu ekipu koja ima vec jako puno iskustva i koja bi ovakve utakmice trebala rijesit do poluvremena kako bi se odmorili za lp.
  • Big Daddy
    1.3k
    kao i nakon europskih tekmi…
  • don
    6.8k
    opet kažem, oni kojima se ne igra hnl već smrdljiva liga prvaka neka više nikad ne stave dres Dinama na sebe. Ispadnite odma iz tog pišljivog natjecanja, ali hnl se mora osvojit!
  • NORTE
    12.1k
    Ovo je forum o dinamu, tu hvalimo i kritiziramo odgovorne kad treba.

33 minute Istra na terenu s igračem manje, a mi nismo pobijedili.

Krivac za samo 1 osovojen bod u Puli i to s igračem više je jedino Bjelica.

1. Postavi ekipu bez Baturine, daleko najboljeg igrača dinama.
    Bez Petkovića koji je u zadnja dva tjedna odigrao 20 minuta protiv Škotske.

Čemu to? Znamo svi da nam je Hnl najbitniji i onda sabotiramo sami sebe.

Sučić i Pjaca bili su u prvih 11, iako su i oni bili s repkom.

2. Gubimo 1:0 na poluvremenu i on ne napravi zamjene iako nikakve igre nemamo, a rješenja su na klupi!

3. 53. minuta, gubimo 2:1, zamjena ni na vidiku.

4. 64. minuta, crveni karton igraču Istre, a zamjene idu tek nakon 6 minuta iako gubimo!

Ako nešto ne valja pa ne radiš prve zamjene u 70. minuti!

Od ere Čačića imamo isti problem, a to su zakašnjele zamjene kad ne valja.

Očekujemo eventualni kiks Hajduka, a mi kiksamo s igračem više...

Kiks u Puli ostavljamo iza sobom, moramo bit pozitivni.

Idemo dalje, u Salzburgu očekujem isključivo pobjedu.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ponekad kad citam komentare na ovom forumu dobijem zakljucak da smo jebeno gori i od tovara po pitanju stvaranja drame i dilema tamo gdje im nema mjesta, nije kao da je tek 10 kola proslo, a neki ovdje pisu kao da je prvenstvo vec izgubljeno.
  • don
    6.8k
    nije kao da je tek 10 kola proslodinamozivivjecno

tek 10. kolo a mi ovoliko kikseva imamo, nažalost.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ovi dolje tek trebaju kiksati i to ce biti velika prilika za Dinamo.
  • jedan u nizu
    8.9k
    Postavi ekipu bez Baturine, daleko najboljeg igrača dinama.
    Bez Petkovića koji je u zadnja dva tjedna odigrao 20 minuta protiv Škotske.
    NORTE

I onda da je Baturina odigrao danas cijelu utakmicu, i protiv Salzburga trazio zamjenu u 65.oj minut, svi bi tu srali zasto je Bjelica stavio Baturinu protiv jedne sugave Istre.
    Ili se nedaj Boze ozlijedio.

Petko isto, samo nije umoran toliko jer je igrao za repku (jer nije), ali ako je bio upitan zbog necega, onda logicno.

Siguran sam da bi tu svi srali na odluke da su igrali tu i onda nam falilo skroz malo u tom Salzburgu,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.