• Zg123
    486
    Prvi sam pljuvao po Jakiru i zazivao Bjelicu ali ovo kako je on danas vodio i postavio ekipu je smijesno i zalosno.
  • Dani Olmić
    450
    Bojim se uskrsnuću Salzburga protiv dinama
  • hardek
    3.1k
    Bjelica da se trudio vjerovatno nebi mogao lošije odvodit ovu utakmicu.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Očekivao sam ovakvu utakmicu... praktički svaka poslije pauze je užas.

Obrana i dalje propusna, što je najveći problem ove momčadi. Na kraju, bod je puna šaka brade.

Bjelici ne treba ovo ciganjenje na kraju, treba se smiriti, a ne uvijek biti na rubu incidenta.
  • Paggini
    26.2k
    Buraz, nismo zaslužili pobijediti, ali dugo nisam doživio razine ciganluka kao kod Istre veceras, jebes mi mater ako se od 45 minuta u drugom poluvremenu igralo 15... Strahota
  • Moubandje
    6
    mnogi su… sada zazivajmo sljedeceg, to ocito rjesava probleme
  • don
    7.1k
    ovo je vođenje utakmice u maniru Ante Čačića.
  • Mihaljević
    10.3k
    Ne bi ja rekao da je Salzburg ima nešto goru sezonu od nas, oni makar imaju te mlade igrače, naši sjede na klupi.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Predstava nedostojna grba koji se nosi, jebe mi se za Salzburge i lige prvaka, ovo je ono što nas hrani, zamjene loše i zakašnjele, Kačavenda veze nema s pozicijom krila, ali ulazi dok Špikić grije klupu, zašto za ime Boga?
  • mali M
    5.7k
    Jel možda vrijeme da se krene u tekmama sa Rogom ili Kačavendom koji donose trku i nude se? Max koji kreće sa izgradnjom već odozada? Opet ista priča kako sa njim primamo golove, a konstantno bez njega prosipamo bodove...
  • Nevo7
    799
    Kada ocijeniti Marićevo vođenje Dinama?
    Na kraju sezone kada već sve bude prekrasno ili već sad možemo donijeti neki sud o njegovom viđenju sportske politike kluba?
  • Noel
    7k
    Još jedan kiks a tek je 10. Kolo...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Sada kad je napeto prvenstvo ocekujem 80% Zone na Osijeku iduci vikend :blush:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    nije mi u cilju braniti Jakira, ali nadam se da je vecina sada svjesna da ipak nije toliko do trenera kao do samih igraca pogotovo "senatora".
  • IvanPerić1945
    39
    Pošorali se Tramazzani i Bjelica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.