• Cif
    70
    Nebi u ovakvim utakmicama Pavić morao skupljati minutažu?
  • Dani Olmić
    363
    Sad opet vidimo da nemamo 2 ekipe. Za LP i HNL
  • dinon7
    993
    Ajde plavi sad. Treba ovo dobiti. Idemo Dinamoooo
  • Marc
    136
    steta Brodica steta
  • Dzgšb
    1k
    Realno bez napada je teško igrat i obranu , sva tri prema naprijed ko da ih nemamo ,vidi se od početka da se previše povlače , i nista prema naprijed,sad će to Neno prodrmao u svlačionici..
  • IceMan
    2.2k
    Ma meni je to 90% gol od Zagija.

RPG je mozda malo kriv jer nije čvršće ušao u blok, al ovo je Zagi morao obraniti.

Ja neznam što se razmišljalo glede toga, ili se uplatilo na svetu misu da će Neva biti stalno zdrav i na raspolaganju pa nit nećemo trebat drugog golmana?

Zagi ne može braniti više nigdje a kamoli kod nas.

Al opet, nije ni Zagi kriv kaj nemamo danas ni poluprilike na tekmi.
  • čovjekjogurt
    798
    3,85 na Dinamo u liveu, kladionice ne vjeruju u preokret.
  • GaijiZG
    1.5k

Dobro znači ako je na klupi moze uci u igru?
  • Orc123
    8.4k
    Nema se sta nego Cavlinu vratit na zimu i nek bude potpora Nevi...
  • Danko
    1.2k
    Nema promjena !?
  • Marc
    136
    Idemo ovo okrenit ajmo… vise zalaganja vise borbe!
  • Orc123
    8.4k
    Ja nemrem vjerovati da nismo nista mijenjali....
  • Filip 91
    919
    Kaj se čeka sa Baturinom?!
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Meni je sad najjače u svemu, kako se na svaki kiks nađe ekipa s pričom o podršci i kako smo eto mlakonje jer kritiziramo. Pa baš zato što je ljudima stalo i što ih ne možeš prevarit pišu tu svašta.

Pa zbog šugave prošle sezone mi je glava skoro cijela pobijelila od nervoze i svega što se s klubom dogodilo. Naravno da se kritizira kad nešto kurcu ne valja. A ne valja.

Ovo je već četvrti trener pod kojim ne izgledamo dobro u HNL i od toga se ne može pobjeć ni Ferrarijem. Da, Jakir je bio moj kandidat, da, Bjelica je nakon njega isto bio moj kandidat, što se vrlo lako može pronaći u mojim prošlim komentarima. Najlakše je njih bacit pod vlak.

Aktualni je stručni stožer gotovo duplo skuplji od svakog proteklog i opet nismo riješili ključne probleme koji se nakupljaju sezonama.

Ovo je već simptomatično. Pa pogledajte povratnu trku cijele naše ekipe kod njihovog gola. Ništa ni s čim. I takvih utakmica jednostavno ima gro u proteklih par godina. I to nije stvar hejta, ove uprave, one uprave. Čisto zdravog razuma.

Možda da se za promjenu pogledamo u zrcalo realnosti, shvatimo da je s ovom situacijom i konstalacijom snaga Bayern očekivan. Da gard prvaka treba pokazati s 0-3 na Drosini, a da bi nas Monaco na normalnom terenu vjerojatno ohladio s 2 razlike. Jel se o tom razmišljalo slučajno?
  • Str1nger Bell
    1.3k
    Jel moze netko rec Kulenovicu da smo u zaostatku pa da nebi trebao nakon svakog duela lezat 3 minute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.