• BigZ
    529
    vracajte pasnjake od travnjaka u Pulu i Koprivnicu!!!
  • don
    7.2k
    ako ne uđe Baturina, ugasit ću odmah tv.
  • Mihaljević
    10.3k
    Kulenović je napadač za zadnjih 15 minuta kao treći napadač dok se hvata gol.
  • emilperska
    6.7k
    I treba reć da je vise ljudi ovdje nakon one famozne Lokse na Maksimiru isticalo da Zagi isto vise nije HNL golman, a kamoli golman za Dinamo. U svom primeu je bio solidan golman za Dinamo. Prime je bio prije 7 godina. Dns brani jer smo kao klub preuzeli dalićevštinu i postali taoci senatora i amaterskog SDa koji je iskoristio cinjenicu da jakir nije bio dorastao poslu i momcad nam nakrcao škartovima Fradija i Ligue 1/2. I sad cemo se bakčat s tim. Nama bi najbolje bilo bojkotirat LP, jer prvaci drukčije necemo bit..
  • Batigol
    71
    Jel Jakir jos uvijek trener?
  • nemapredaje
    3.7k

Cordoba je kažnjen s klupom (trebao je početi) zato što je kasnio na zadnji sastanak prije tekme.
  • jedan u nizu
    9.2k
    ako ne uđe Baturina, ugasit ću odmah tv.don

Zona ce biti zahvalna
  • Orc123
    8.7k
    frende, trenirao si nogomet? Bekovi su specificni jako....znas kako je tesko braniti na kontra nogu i koliko je neprirodno kad te bace na kontra stranu...lakse je krilima zamjeniti pozicije cak nego bekovima....ima jako malo bekova koji mogu kcalitetno odigrati obje bekovske pozicije....da ovdje je mogao uc u blok da ne digne nogu ali digao je kao sto i digne brdo drugih svjetskih igraca i padne gol...ali da je iole ozbiljan golman ovdje bio na golu gola ne ni bilo! Kratko i jasno ovo je golmanov gol! Rpg je desni bek a ne lijevi i to najbolji u ligi...nismo bili slijepi do sad kad smo se vec 100puta mogli uvjeriti u to a samo radi Ristovskog koji mora igrati to i ne pokazuje sad!
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Mene samo fascinira kako se brzo daje palac dole, pa jebemu mater jel ovo forum Zona DINAMO ili forum babe na placu...Naravno da nije bilo dobro prvo poluvrijeme, ali ne kužim čemu takva depresija odmah, ima još 45 min, ajmo Dinamo nema predaje mamu mu jebem
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Stvarno su neki kolege u pravu kada kažu da se mi od tovara razlikujemo samo po tome što imamo titule pa djelujemo normalniji. Jbt utakmica traje 90 minuta, smirite se, ok je biti ljutit ako popušimo, ali imamo cijelo poluvrijeme za okrenuti stvari, izvaditi one koji štekaju i adio, kasnije barem neće moći pričati da nije bilo prilike, zna se kako to ide.
  • BlWfl
    16
    tako je..o tome se radi. Ako nije dobro, treba reći da nije dobro. Pomesti samo pod tepih ne vrijedi!
  • Blueshadow86
    1.9k
    Mi smo ovo 1. poluvrijeme izgledali kao prošlosezonski Rudeš.
  • don
    7.2k
    kužin ja tebe šta ti oćeš reć ali sa ovom reakcijom pozicija nema veze, guzicu u bloku ne okrećeš nikad, a ne na par metara od gola di stojiš predaleko od igrača.
  • emilperska
    6.7k

Prije ce Dalić progovorit sa svim samoglasnicima nego mi ovo okrenut, makar na X.
  • Crni86
    4.6k
    Sere se po rpg-u, pogledajte u tom napadu di su pjaca i stojkovic u obrani. Lopta se setala s jedne strane na drugu, a njih dvojica u laganoj setnji. Rpg je digo nogu i jbga prosla je. Problem je da nam nisu smjeli tak lako zaljuljat obranu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.