• čovjekjogurt
    829
    Ovdje je i bod odličan.
  • Zg123
    486
    Ma mozemo mi pricat o (ne)kvaliteti pojedinih igraca ali mi ovo igramo s 0% agresije. Istra nas je apsolutno satrala u svakom mogucem duelu, nama stoperi vode igru uz povremeno prikljucivanje Stojkovica, ostali igraci su dosli na utakmicu kao statisti.
  • don
    7.1k
    stvarno se ne sićam kad smo zadnje poluvrijeme ovako loše izgledali?
  • Kepec
    6.5k
    I vi nakon ovog imate obraza smijat se tovarima, rječanima i osječanima kada kmeče o igri, rezultatima, igračima i sudcima.
    Najgori smo od svih kada je u pitanju loša igra i loš rezultat, naj go ri. Za 45 minuta ako preokrenemo odmah će se sve zaboraviti i svi će gledati kako sutra do karte za Salzburg. Ako pobjedimo u Salzburgu naslađivat ćete se s ovima spomenutima gore a to kaj ste 4 dana prije plakali ko zadnje pičke na lošu igru to je nebitno.
    Fuj, odvratno, najgori smo od svih, najveći seratori i kmečavci.
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide, je moš mislit. Da imamo period od 10 utakmica bez pobjede svi bi prestali pratit Dinamo, a onda bi ga svi slavili nakon pobjede u Europi.
    Jadno
  • Captain America
    18k
    sta je on tu pogrijesio? Trebao obraniti gol u vratarev kut?Orc123

Kakvo je čišćenje napravio?

Jbt ja josnuvijek mislim da si ti dijete koje je bilo oslobođeno od tjelesnog!Orc123

Jbt ja uvijek mislim da si ti dijete koje je bilo oslobođeno od hrvatskog!
  • Gelipter
    3.8k
    Primanje lopte užasno, obranu neću ni komentirati, igrači se svađaju oko pozicija, pletu se jedni drugima pod noge, a ne pokrivaju di treba. Istra, s druge strane, nabrijana, kombinatorna, uigrano djeluju. Vodstvo potpuno zasluženo.
    Kaj se s ekipom koja je tu bila presretna kaj odmaramo Petku i Baturinu, jel ih sad žele možda u nastavku ili nema potrebe?
    Jebeni Salzburg.
  • Noel
    7k
    Brodić bi ovdje lego ko budali šamar. Najgluplja prodaja ikad. On kaže da mu je rečeno da neće bit ni treća opcija i da je to rezervirano za nekog drugog a jedva imamo drugu opciju kamoli treću.

Ide preokret razdrmat će ovo Bjelko,al ozbiljan posao se treba radit za zimski rok prijelazni.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zagorac je amaterski golman, bolje da Filipovic brani u Salzburgu ako je vec Nevistic ozljeden.

Krunice u ruke da se Nevistic oporavi do srijede.
  • CUCAK
    196
    kao da su od Koprivnice prošle 3 godine
  • hardek
    3.1k
    Nisam nikakav Jakir fan boy ali da je on poslao ovu ekipu na teren ovdje bi nastala kataklizma. Stvarno ne znam šta je Neno htio s ovim sastavom
  • San Lorenzo
    16.9k
    Jebat će im Bjelica sad u svlačioni sve po spisku, okrećemo ovo do 60. minute.
  • Sunja86
    1.2k
    Bauturina mora ući odmah umjesto Ademia, Max ili Mmae umjesto Theophila ili Torentta moramo imati jednoga stopera koji zna iznijeti loptu, odigrati pas da razbije njihove linije, to sa ovim parom ne ide, ni jedan ni drugi nemaju to.
  • cibona
    3.4k
    Nisam nikakav Jakir fan boy ali da je on poslao ovu ekipu na teren ovdje bi nastala kataklizma. Stvarno ne znam šta je Neno htio s ovim sastavomhardek

Pa i sada je kataklizma :lol:

Sastav kao da je slagao ademi ili neki drugi senator...
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Bati Max Spikic unutra

P.S i dalje mi nije jasno kako je Zagi ostao ukopan.Pa daj padni barem na bilo koju stranu,ovo je gore nego golman na terminu nekom (nije krivac samo on ali mislim izgleda smijesno)
  • Crni86
    4.6k
    promasen komentar totalno. Nigdje nije spomenuto ni u jednom komentaru da netko vise nece navijat, da smo izgubili titulu, da treba zatvorit klub i sl.

Ljudi su ljuti jer se jedno te isti igraci vuku ko krepane babe na terenu protiv poleta, varazdina, istre i sl. Trebamo im valjda pljeskat i rec samo tako dalje protiv ekipa koje vrijede kao baturina? Jebote nesmijes vise ni opravdanu kritiku uputit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.