• Orc123
    8.7k
    igraj ti kontra stranu cijlu polusezonu prisilno nakon sto cijelu karijeru igras poziciju desnog beka! Sjeti se kad je Petko stavljen na 10ku kak je to izgledalo! Decko ce biti zrtva Dinama kao sto su bili i Ljubicic i Perkovic! To je isto!? Stavi Ademija sad na stopers pa ces vidjeti kako ce izgledati....izgubit cemo najboljeg desnog beka lige radi glupiranja i Ristovskog!
  • dd29
    544
    Bati i petko na poluvremenu unutra
    Ovako se ne može ni do boda
  • ShanKu
    1k
    sad očekujem neke dobre izmjene i preokrečemo mi to... ajmo Dinamo, nema predaje!! (po tko zna koji put)
  • Boycie
    1.5k
    Nazalost ne vidim trenutno kako mozemo zabit 2 gola.
  • dzg717
    1.1k
    Istri svaka cast na agresivnosti tako se i mora igrat kad si nominalno slabiji
  • tp1997
    611
    Tako je i stoper Atalante promašio kod trećeg gola Oršića. Jel i on nema mjesta u HNLu?

Torrente je jedan od rijetkih korektnih danas na terenu, i sve do sada pod Bjelicom je odigrao više nego solidno
  • Orc123
    8.7k
    sta je on tu pogrijesio? Trebao obraniti gol u vratarev kut? Jbt ja josnuvijek mislim da si ti dijete koje je bilo oslobođeno od tjelesnog!
  • don
    7.1k
    igraj ti kontra stranu cijlu polusezonu prisilno nakon sto cijelu karijeru igras poziciju desnog bekaOrc123

kakve jebene veze ima pozicija sa time šta stoji 10 metara od igrača i okreće guzicu u bloku?? Da je Zagorac na njegovom mjestu i na lijevom beku mora reagirati onako kako se i reagira
  • mali M
    5.7k
    Istra igra nabi i trči i prošlo im je jedna na guzove. Mogu se sad tu neki duriti al Rile ništa, Ademi ništa, Pjaca ništa... Bome senatori iskazali... Isto tako ooooodlično to izgleda kad nema Maxa da već odozada krene graditi. I sad smo primili gol radi njegove crne rupe, jel?
  • Maki2
    715
    Pricajte vi sta ocete al Max na poluvremenu treba unutra. Ljudi namjerno ostavljaju nasim stoperima 20m brisanog prostora, a oni pimplaju iza.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Mrzim reprezentativne pauze...

Taman se uđe u ritam, sve štima, dođu reprezentativne akcije, ispadne se iz ritma i onda opet hvataj ritam.

Doslovno svaki put nakon takve pauze - patnja.
  • cibona
    3.4k
    Po ne znam koji put ponavljam isto, s ademijem u igri nama vezni red ne postoji! Ovo je jedno veliko ništa. Baturina i/ili Rog moraju ući u igru čim prije! Mi smo taoci arijana ademija.

Još jedno pitanje, zašto je filipović doveden ako mu je uloga biti treći golman? Mogli smo na njegovom mjestu gurati naše klince...

Ostale igrače neću komentirati jer njihovo zalaganje na terenu nije vrijedno komentiranja
  • IceMan
    2.2k
    Nadam se da okrećemo, al neznam iz čega točno, pošto smo u zadnje dvije tekme imali ravno pa nula prigoda.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Sta Stojkovic radi na krilu? Pa on ne moze pretrcat moju babu a ne nekog pristojno brzog beka. Igra krilo ko frajeri prije 30 godina. On je igrac sredine terena. Tako se krece, tako igra.
  • Paggini
    26.1k
    Sta je ovo, majku mu?

Ko balerine izgledaju, ne mogu dva dodavanja povezati, ko klauni izgledamo majku ti jebem, a ovima je svako dodavanje i svaki potez masterclass nogometa, pa daj me ne jebi.

Sredina ne postoji, Kulenovic samo pada okolo, Pjaca gubi lopte lijevo i desno, bekovi cure, uzas, uzas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.