• DiddyGuela
    2.2k
    Jadni smo. Listopad a meni vec pun kurac ovosezonskog Dinama. Stvarno sam ocekivao da ce se nauciti nesto iz one muke prosle sezone.
  • cibona
    3.4k
    Zasluženo vodstvo, a naši "senatori" ponovno na razini.
  • Orc123
    8.7k
    Samo cu rec da su Cordoba ili Mbuku odigrali kao danas Pjaca vec bi bilo 393 posta tkomih je doveo u Dinamo, kako nemaju pojma, kako zauzimaju mjesta domacima, kako Maric nema pojma itd itd....sada nema ni jednoga posta protiv Pjace npr. Koji se nije ni vidio na terenu....ni Stojkovic nije nista odigrao ali nit nije igrao na svojoj pozicije er on nije krilo, nit ce ikad biti!

Evo i gola, gledam Zagorca kako se krili na golu a primio je gol u svoj 1. Kut jbt.....jos jedan senator kojeg se gura!
    Mislio sam da ce Bjelica stat na tome i dat igracima da igraju ali očito i kod njega ce senatori morsti igrati na ustrb rezultata!
  • striko
    1.7k
    Ajde neka nije teren izgovor. Uvodi Baturinu i Petka makar na jednoj nozi.
  • tp1997
    611
    Istrini igrači nemjerljivo čvršći u duelu. Kulenović glumi Petkovića s padanjem u svakom duelu protiv za glavu nižeg igrača.

Zagorac nikakvo postavljanje kod gola.

I Bel nam je par puta progledao kroz prste.
  • dzg717
    1.1k
    RPG jel se guzica okrece u bloku?
  • Crni86
    4.6k
    Kulenovic nije igrac poput petkovica. Ovo sta on igra zadnje dve tekme je zivi uzas i kriminal. Nema veze s vezom.

Veznom redu se zivjet neda. A teofila kad vidim da organizira napad sa 8 dodira vise mi nije dobro. A pjacu i stojkovica navuc za usi kod gola. I jedan i drugi ni blizu obrane.

Nose nas u duelu ko da smo pioniri. Zelja i pristup su nam kriminalni.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Uhh di je ova prosla, liznula kopacku RPGa.. Nemamo igru sa Kulenovicem naprijed, ne stima i ne ide..
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Ne kužim majke mi, pa jel ovo Dinamov forum ili nešto drugo, neki kao da jedva čekaju kiks
  • dzg717
    1.1k
    Znali smo mi i dosta gore u Istri izgledat, Pjaca daje premalo za onoliko koliko ga se placa
  • Keyser Soze
    10.6k
    RPG kod gola stoji u mjestu i tek nakon par sekundi izlazi u blok.
  • don
    7.1k
    sve sam više skloniji tome da je problem u igračima a ne treneru.
  • BlWfl
    15
    Kakva sramota.. Kup, pripremna, zadnja utakmica HNL-a, sad ovo..sramota. Mi nismo u stanju kreirati čistu priliku u 45 minuta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.