• Orc123
    8.5k
    Nitko ne moze osporiti Ademiju njegovu zelju, trud i zalaganje...pa cak ni to da zna zabiti i ubaciti se ali... ali on ne radi ono sto vezni treba raditi, nit ne sudjeluje u izgradnji igre, nit se nudi, nit proigrava....nezz svaka cast, mozda i sad zabi gol ali on igra veteranski nogomet sto se tice same igre i onoga sto bi vezni trebao raditi na terenu.
  • Zg123
    444
    Vidi ovu sjekiru Blagojevica
  • Filip 91
    925
    Rijetko antipatičan tip ovaj Blagojević...
  • JMastermind
    97
    Torrente se baš kronično boji dati dugu loptu, samo prvi do sebe i to je to
  • ShanKu
    947
    Kaže na HR2 da je Bel pretjeral s žutim kartonima... ne gledam, ali zvuči ko tovar komentator na radiu
  • Filip 91
    925
    Zasluženi žuti, Blagojeviću zbog pogibeljnog prekršaja i Valinčiću zbog kmečanja...
  • Peškaman
    4.7k
    Sredina nam je statična,ne kreiraju baš ništa.
    Kulenović odsječen od ostatka momčadi.
    Baturini i Rogu se nadam što prije.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Daj opet dosadnih 0-1, ne znam kad sam zadnji put gledao neku rapsodiju Dinama na HNL livadama, svaki put slično
  • mali M
    5.6k
    A ja si baš mislim kad bi bar suci se više ohrabrili tako zaljepiti žute za unošenje u facu i vrištanje na odluke... Jedinu aktivnost pokazuje Stojković i Mišić. Kako smo već svi pisali ovo igranje na Petka dok Petka nema je već tragikomično. Pa daj brate mili igraj na utrčavanja i proigravanje u prostor ako nemaš Petka.. a da ne velim ovo šta Ademi igra..
  • cibona
    3.4k
    Vezni red ponovno pati, uvijek zbog istog igrača. Nije mi jasno koji je problem dati priliku boljim igračima, a ima ih.

Ova utakmica je idealan pokazatelj koliko nam znače Baturina i Petković.
  • Dadox
    45
    Al’ da u pola sata ne uspiješ odigrati išta vrijedno spomena…
  • Zg123
    444
    Jel Kule uspio ijedan duel dobiti?
  • IceMan
    2.2k
    Kulenović nažalost opet počeo ličiti na onog prijašnjeg, pred sezonu/dvije.
  • Filip 91
    925
    Kao da su glavama već u Salzburgu...
  • don
    6.8k
    Kao da su glavama već u SalzburguFilip 91

ako je, daj Bože da nitko ne odigra ni minute u Salzburgu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.