• Tongo Doumbia
    4.6k
    Čamber u Veneziu, tada.

Ostalo stoji, tako je.
  • rioda
    5.3k
    Al pazi temelj uvređenosti. Reći da je netko tko je u dvije sezone došao od juniora Zrinjskog do hrvatskog reprezentativca "došao niodkud" je ogromna uvreda.vjeko1701

Koliko sam uspio ubrati, uvrijeđeni su oni koji žive ili su porijeklom "niotkuda" pa se osjećaju napadnuto. :halo:
  • vjeko1701
    9.4k
    Kaj mogu razumjeti ako nisu upoznati s ovim kolokvijalizmom...al jednom kad se objasni. Mislim, tko hoće shvatiti, shvatit će, ko neće neće.
  • cibona
    3.4k
    Zeko treba pod hitno poraditi na javnim nastupima, ovo mu nije prvi gaf, čak je i na facebooku imao žute minute... Medutim on prvenstveno služi kao lijepa maskota kluba. S druge strane, još sramotnije je iživljavanje uvijek istih pojedinaca na glavne dužnosnike našeg kluba nazivajući ih svakavim pogrdnim imenima. Jedva ste dočekali, ha? Gnjev se mjesecima skupljao u vama.
  • vjeko1701
    9.4k
    Radi samih sebe predstavnici kluba mogu više paziti na nespretnost u svojim izjavama ali ja se nadam da nikad nećemo imati predstavnike koji u javnosti pričaju onim ispraznim, plastičnim, PR politikanskim govorom di pola sata pričaju a ne kažu ništa. Samo eto, nek se niko ne uvredi.
  • Nousername
    705
    Kakve babe sve na ovom forumu…Zeko je ovo reko cisto u sali dok je radio intervju (vjerovatno sa smjeskom je izrekao onu recenicu), a vi radite cirkus od toga i dizete neku dramu.Jebeno ste gori od svih onih novinara sa indexa,germanijaka,sn itd.
  • ShanKu
    1k
    Mislim da je Velimir Zajec malo prestar, da bi ga netko nekaj naučil kako se kaj dela u životu. Možeš ga učit, al neš naučit čovjeka od 70 godina...
    Ajd da je to neki dečko od 25 godina, pa da ga netko od iskusnijih nauči kako se daje intervju :grin:
  • Noel
    7k
    Školski intervju Manenice za Index. Bez neke demagogije i populizma..
  • nemapredaje
    3.7k
    Mark my words:

Ako danas zasjednemo na prvo mjesto, više se do kraja sezone nećemo spuštati s njega.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Nisam jučer bio na Zoni, pa da prokomentiram ovo za Zajeca. Znači, čovjek u zajebanciji izjavi da bi bilo bolje za sve da nam puste. Svatko normalan se nasmije na to, ali na Zoni se nađe par dežurnih moralista kojima to smeta. Daj izvadite više metlu iz guzice i opustite se.
  • don
    7.1k
    Mark my words:

Ako danas zasjednemo na prvo mjesto, više se do kraja sezone nećemo spuštati s njega.
    nemapredaje

sad si mi ulio dozu pesimizma za današnju utakmicu :roll:
  • nemapredaje
    3.7k

Ali i dozu optimizma za ostatak sezone :wink:
  • ZrnTSCHeZ
    329

Nakon kaj nam se otvoril raspored da smo prvo kolo igrali u petak pa još dok je pala i petarda ja sam se nadal da bumo na vrhu doslovce od prve do zadnje tekme cijelog SHNLa
  • Bosskovitz
    12.7k
    Znači, čovjek u zajebanciji izjavi da bi bilo bolje za sve da nam puste.Mr Anderson

Napravilo se dva propusta, ali pobrinut ce se da se ne ponovi. Mediji su jako maliciozno prenijeli Zekinu zezanciju - u SN je nedvosmisleno napisano kako se nakon izjave cijela dvorana nasmijala jer to niti nije bila ozbiljna izjava - i kad staviš tako nešto u naslov bez konteksta… to je prakticno fake news. Isto kao i izjava o Zvezdi: rekao je da je u njegovo vrijeme Zvezda igrala gospodskiji nogomet od Partizana i Hajduka, a mediji su to prenijeli uz naslov “Zajec: Zvezda je gospodski klub za razliku od Hajduka”.

S druge strane, trebalo se to i očekivati, najveći dio našeg novinarstva je šund i žutilo i iskrivit ce svaku izjavu do ibera samo za par dodatnih klikova. Nije bilo dobro, bolja priprema za sljedeći put i to je to.

Ono sto moram spomenuti: jasno mi je zasto to rade novinari i urednici jer im je to posao, jasno mi je zasto tovari seru jer jedva cekaju ovako nesto, ali da Zeku ljudi ovdje na Zoni zbog možda nespretne izjave na konferenciji nazivaju maskotom, fikusom, maloumnikom… mozete se sramiti. Kritizirati treba svakoga, kritiziramo svi, ali ovakve uvrede? Ispod svake razine.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Poprilicno sam siguran da se za Peru pod tim da je dosao niotkuda mislilo na njegov napredak kroz godinu dana,da je postao drugi najinteresantniji igrac za trziste. I to jest istina,a laze onaj ko kaze da je znao odmah da ce on biti ovakav igrac kakav je sad i da ima jos mnogo za napredovati. Vi koji sve shvacate doslovno sami ste si krivi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.