• sport
    3.6k
    Petar Sučić je došao u Dinamo u siječnju 2022. jer ga je netko preporučio,pratio i doveo u Dinamo.Nije došao sam i rekao evo ja došao.To što je predsjednik rekao nije lijepo prema njegovom matičnom klubu.
  • vjeko1701
    8.9k
    Nitko se u izrečenom nije referirao na njegov matični klub.
  • Jurki
    12.2k
    upravo tak.. evo recimo da je npr predsjednik Leipziga rekel za Gvardiola da je dosel od nikuda..
    Dinamu kao klubu i nama navijacima bi to bilo sigurno jako simpaticno i super.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Ja se u svom upisu, recimo, nisam uopće ni dotakao bitnosti i važnosti tog bivšeg kluba i riječi "niotkuda" u kontekstu istog.

Ali jesam činjenice da je veznjak iz juniorske Premijer lige, koji u tom trenutku ima tek napunjenih 18 godina, plaćen 200 tisuća eura. Nitko me ne može uvjerit da je to tek tako i "niotkuda".

Niti me možete uvjerit da tu sad ne bi bilo kićenja lovorikama "našim ljudima" da su oni to napravili, s obzirom na Perin kasniji napredak, a ne neka Vlatka Peras, Antolić ili tko je već odgovarao za procese u tom trenutku.
  • GaijiZG
    1.5k

Hoćemo stat s ovim glumljenjem pahuljica? I to oni koji najviše plaču na woke kulturu a malo im treba da zrcale svoje "zaklete neprijatelje"

Doslovce nisam nikaj rekel protiv Zajeca, da sam išo kritizirat valjda bi spomenuo ovo sa zvezdom, malo skulirajte svi. Neki jedva čekaju nać mi bilo kaj samo da seru. NK Niotkuda jednostavno zvuči zabavno i pokušo sam bacit foru, kolko god loša da bila.
  • Crusades1986
    13.1k
    Naravno da to predsjednik Leipziga nece rec za Gvardiola kad on nije poveden na pripreme da se pokaže nego je za njega plaćeno 20 milijuna eura.
  • vjeko1701
    8.9k
    U nešto manje od dvije sezone doći iz juniora BiH do ključnog igrača Dinama, hrvatskog reprezentativca sa impresivnim nastupima u ligi prvaka i ligi nacija je nešto kaj se očekuje od tzv. "generacijskih" talenata koje se prati i razvija od 13-14 godine. Nešto ko Kovačić. Šučić nije bio u toj kategoriji i ovaj njegov skok je malo tko mogao predvidjeti te 2022. kad je doveden. To je cijela mudrost izrečenog.

Nema veze iz kojeg kluba je došao niti tko ga je doveo. Svi koji u izjavi vide takve stvari pretjeruju i to baš debelo. Nit je ovo umanjivanje Zrinjskog ko kluba niti neka borba protiv Peras i co.

Isto bi bilo da ga je doveo Zvone Boban osobno iz Milana ili da je sam na biciklu došao iz Bednje na probu.
  • DiddyGuela
    2.1k
    Transfer Sucica je ogledni primjerak onoga kako bi Dinamova transfer politika trebala izgledati.

Dosao od nikuda? Pa odakle bi mi to trebali dovoditi mlade talentirane igrace za sicu? Iz Ligue2 ili...?
    Zrinjski je prvak svoje drzave, nije to NK Sveti Ivan Žabno.
  • vjeko1701
    8.9k
    Odustajem. Baš pahuljice...
  • Jaro
    7.6k
    "Navijaci" pahuljice ogranicenog vokabulara ocito poceli prevladavati. Citajte nesto drugo osim SMS poruka(i forumskih upisa)...

Frazom nazivamo ustaljeni izraz ili skup riječi koje zajedno imaju posebno značenje, koje se ne može jednostavno zaključiti iz značenja pojedinačnih riječi. Fraze često izražavaju određeni stav, osjećaj ili specifičnu ideju i koriste se u svakodnevnom govoru kako bi se nešto slikovitije ili jasnije opisalo. Na primjer, fraza "baciti oko" znači "pogledati" ili "obratiti pažnju", a ne doslovno "baciti svoje oko".

Fraza "doći niotkuda" znači pojaviti se neočekivano ili iznenada, bez ikakvih prethodnih naznaka ili upozorenja. Koristi se kada se želi opisati situacija u kojoj se nešto ili netko pojavi potpuno iznenada, kao da nije bilo nikakvog prethodnog traga ili najave.

Koga boli ona stvar oce se danasnji navijac tovara uvrijediti sto je Zajec rekao da su igraci Zvezde na terenu bili "gospodskiji" od Tovara ili grobara. Ako je to istina, ili cak samo njegov dojam - zasto nebi to i rekao? Nisam dugo ja pratio jugoligu, ali po onome sto sam vidio i citao - po samom popisu igraca koji su igrali po klubovima - cini mi se da je i logican nacin igre koji Zeko opisuje. I da odmah razjasnim posto nekima treba - ne zato sto mislim da su igraci Zvezde bili veca gospoda, vec zato sto su bili vise tehnicki orijrentirani i opcenito kvalitetniji pa iz toga izlazi lohican stil igre.
    Recenica o pustanju je tipicna sala, ali eto morali bi paziti hoce li gnoj ljudskog roda zaposlen (ili na ugovoru) po medijskim kucama to spinati na ovaj ili onaj nacin...
    100 puta vise volim imati izjavu Zeke s ovakvim "gafovima" nego neko PR ispeglano umjetno bezlicno svima prihvatljivo rijesenje...
    Ovi koji bi nametali sto i kako predsjednik smije javno reci, mozda bolje da se prebace navijati za Wolfsburg ili neki slican klub koji ce suspendirati igraca jer se odbije potpisati na duginu zastavu ili odbije nositi kapetansku traku u duginim bojama...
    2 citata koja opisuju ovu situaciju:

Just because you are offended, doesn't mean you're right

Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji
  • vjeko1701
    8.9k
    Al pazi temelj uvređenosti. Reći da je netko tko je u dvije sezone došao od juniora Zrinjskog do hrvatskog reprezentativca "došao niodkud" je ogromna uvreda.

To je inače standardna krivulja razvoja njihovih juniora. Razumijem.
  • Jaro
    7.6k
    pa da... Realno i Petkovic i Orsic su recimo "dosli niotkuda"...
  • vjeko1701
    8.9k
    Nemoj, navući češ gnjev navijača Bologne i Ulsana.

Nećeš više jesti bolognese!
  • Peškaman
    4.7k
    a i bio je velika želja Rijeke, znamo i zašto.Tongo Doumbia

Jakirović jer ga je on i profilirao u prvih 11 Zrinjskog.
    Ako se sjećam dobro,uz njega Dinamo je pratio i Šakotu kojeg je,kao što si napisao, Dinamo i doveo ali i Čambera koji je trenutno opet u Zrinjskom (19 godina).
    On je kao mlad otišao negdje u Italiju, Verona ako se sjećam dobro pa igrao za u18 Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.