• badjibadara
    3.5k
    Lijepi golovi branica u Kranjci. Radeljic u maniri rasnog napadaca.
  • Nogo
    3.9k
    0:1 Radeljić

1:1 Karačić

• Dr Hofmann
    1.6k
    Ne znam jesu li nogometaši postali divovi, ali, u prekidu, pored ovog Feta Fetaia svi izgledaju kao NBA igrači
  • Maki2
    702
    Bravo za Loksu
  • Nogo
    3.9k
    2:1 Čop

• Zagi
    8.2k
    Rijeka gol može zabiti doslovno samo iz prekida i onda onaj tudum Goričan napravi ni iz čega faul na kutu šesnaesterca. Fascinantno.

Još dobije i žuti.
  • čovjekjogurt
    798
    Nitko nije zadovoljan bodom, igra se va banque, šteta što je kraj i što nadoknada ne traje još bar 5 minuta.
  • Nogo
    3.9k
    2:2 Smolčić

• Omake
    3.1k
    Rijeka na momente igra nogomet iz 50ih. Can't win if you don't buy the ticket mentalitet.
  • Guinness
    2.2k
    Zna li se tko ce pjevati?bbb medimurje

Lidija Bačić
  • mali M
    5.5k
    Kako si je Rijeka pucala u koljeno sa smjenom Sopića... Nije za Dinamo Sopić, Jakir, Zekić, Tramezani, ali za ostatak lige su trenerski divovi koje moraju vezati lancima za sebe... Strašno da to sami klubovi ne vide...
  • marcio amoroso
    37.2k
    Kako si je Rijeka pucala u koljeno sa smjenom Sopića... Nije za Dinamo Sopić, Jakir, Zekić, Tramezani, ali za ostatak lige su trenerski divovi koje moraju vezati lancima za sebe... Strašno da to sami klubovi ne vide...mali M

Ne bih ja rekao da su Sopić i ostala nabrojana ekipa trenerski divovi za Gattusa, a bome nisu ni za Šafarića ili Kovačevića. Za Đalovića ili Jakirovog kuma Vidovića vjerojatno jesu.
  • mali M
    5.5k
    slažem se, i ne pričam o Gattusu, Kovačević i Šafarić mi iskreno još nisu ta razina... Ali razumiješ što hoću reć, za Hnl su veća srednja klasa, nešto što Osijek, Rijeku i Hajduk diže iznad prosjeka. Ovo sa Đalovićima, Tomasima, i sl. Hajdučkim eksperimentima neću ni komentirati...
    Zapravo neću se složiti ni za Gattusa.. to ti je meni sve u pet deka
  • Daliban
    1.9k
    Već dugo vjerujem da bi Tram Rijeci legao 1/1. Nadam se da će ga uzeti do kraja sezone pa da si poboljšaju šanse za Europu dogodine.
  • Hectorharatti
    135
    Santini prva minuta greda treca minuta glavom
    Za 1:0
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.