• Captain America
    17.9k
    Samo potpuni maloumnik može dati izjavu o puštanju naslova (čak i u lošem pokušaju humora) nakon godina kmečanja onih dolje kako nam treba oduzeti naslove i kako drugi igraju za nas, a nama puštaju.

Imamo roster koji je svemirski brod za ostatak lige i onda zečina priča o nekakvom puštanju naslova :rofl: Razumijem da je fikus koji je nakon 15 godina izvučen iz penzije i zašto je bio nositelj liste, ali ubuduće bi javne nastupe trebao odrađivati Manenica.

Za kraj, podsjećam na nastup jednog gospodina kojem je gaženje u HNLu bilo prioritet ispred ispisivanja povijesti i prezimljavanja u LP.

• NitkoBitan
    18.6k
    Whatever, nek netko malo poduci Zajeca javnim nastupima i to je to, necemo sad nabit 5-10 stranica drame zbog nicega.

Idemo sutra pobjedit Istru i fokusirat se na Salzburg.
  • Crusades1986
    13.1k
    fikusCaptain America

Daj počni probirat riječi kojima pričaš o Dinamovim dužnosnicima i igračima.
  • Captain America
    17.9k
    Daj počni probirat riječi kojima pričaš o Dinamovim dužnosnicima i igračima.Crusades1986

I predsjednik bi mogao probirati riječi.
  • Brusa
    1.6k
    Ako to ne zna do sada, neće ga nitko tome moći podučiti.
    On nema javni nastup i to je tako.
    Cijeli govor je bi užasno loš, osim gore navedenih izjava, super je bilo i kad je rekao da mu je najbolje razdoblje u životu bio portsmouth, a nije ni ovo loše:
    Koliko je autonoman u radu sportski direktor?

- Apsolutno. Iako igrača dovode trojica ljudi. Trener kojeg uvijek kontaktiramo, te sportski direktor i ja. :eyes:
  • Crusades1986
    13.1k
    Ne treba mu se ništa zabranjivat niti on treba išta izbjegavat. Ne znam kakve vam to ideje o Dinamovom predsjedniku padaju na pamet.

Treba pripazit jer neće svi shvatit kontekst koji on uživo kaže kad se to prenese na portalu.
  • Mentalni Gimnastičar
    906
    Za zvezdu reći da je gospodski klub, Bože sačuvaj
  • Crusades1986
    13.1k
    nije rekao da je gospodski klub, nego da su u usporedbi sa hajdukom i partizanom igrali nogomet "gospodski"

U vrijeme kad je on bio igrač.
  • don
    6.7k
    Ne treba mu se ništa zabranjivat niti on treba išta izbjegavatCrusades1986

i slušat ovakve gluposti od izjava? ne znam, da predsjednik Dinama i u šali kaže da tribaju naslov pustit Dinamu je ogromna glupost
  • Crusades1986
    13.1k
    i slušat ovakve gluposti od izjava?don

Nitko te ne tjera da slušaš.
  • Paggini
    23.9k
    Bilo kako bilo, svaki put kad Zeko ima malo duži nastup, mediji izgore od izjava koje su jedva čekali izvući iz konteksta.

Mediji su štakori, ali trebamo se osigurati da se takve pizdarije ne vade iz nastupa.
  • Captain America
    17.9k
    Nitko te ne tjera da slušaš.Crusades1986

Na aktere ovog priloga me podsjećaš.
  • Crusades1986
    13.1k
    Na aktere ovog priloga me podsjećaš.Captain America

Ja tebi bolje da ne stavim na kog me podsjećaš... ako imaš kakav problem slobodno mi se javi u inbox da ne trujemo temu pa da ti objasnim neke stvari balavče balavi.
  • sport
    3.6k
    A i maloprije na dnevniku Nove Zeko kaže da je Sučić došao niotkuda.Danas se baš ispucao biserima.
  • Dino
    2.8k
    Gdje mogu procitati cijelu izjavu bez ovih glupih medijskih isticanja recenica koje im odgovaraju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.