• masacusec
    3.8k
    Imaš inf kad je ta presica?
  • striko
    1.6k
    Bez petkovića i Nevistića sutra u Puli. Zašto Petković ide s reprezentacijom ozljeđen?
  • Crusades1986
    13.1k
    Kak znaš da se nije u reprezentaciji ozljedio?
  • don
    6.7k
    0-1 kao kuća.
  • Eduardo
    20.6k
    Bez petkovića i Nevistića sutra u Puli.striko

Bjelica kaže da Petković ide na put, ali njegov nastup nije siguran.
  • Maxova dijagonala
    991
    Prošla je ispod radara izjava gdje je bocnuo izbornika kad je rekao da očito u našoj ligi ima igrača za reprezentaciju.
    Nisam fan Dalića ali mislim da je izbornik tu mislio na igrače kojima je hnl vrhunac a zazivaju se u reprezentaciju(Livaja,Mišić,Uremović...) a ne na mlade potencijale Sučića i Baturinu kojima je hnl samo prolazna stanica.
  • emilperska
    6.4k
    S ovim način igre koji se vuče od 2018., a ja to zovem Petkocentričan sustav igre koji je uveo Bjelica, a kojeg su nastavili i Zoki, Krznar, Čačke, Biščan, Jakir, mi cemo bez Petka imat velikih problema s Istrom, kao sto smo imali i s fake Varteksom. Ovo nije veličanje Petka, nego jednostavno realnost jer je igra vec dugo tako koncipirana i ovisna o vrsti sidruna tipa Petko.

Ne zelim ni pomislit koliko cemo smijesni u Salzburgu bit ako se ne oporavi..
    Zivo me zanima jel opet dosao načet u repstaciju, zalizano smeće ga dokrajčilo ili se povredio tijekom repstativne akcije..
    Uglavnom nije dobro..
    Nece bit ni dobro ako nam 38 godišnji Zagi bude u Salzburgu branio, ali o tome kasnije.

Iz jedne situacije gdje u Salzburgu idemo u najjačem sastavu, doveli smo se do tog da tamo branimo eventualni bod s Zagorcem i Kuletom. To ti je peh..
  • Blueshadow86
    1.8k
    mi cemo bez Petka imat velikih problemaemilperska

Istog sam stava, a i općenito za cijeli tekst.
    Nekako se u Kulenovića ne uzdam previše. Imao je onaj bljesak i onda stao, a to mislim da je njegova realnost. Žalim za napadačem koji je kvalitetom nešto između njega i Petkovića. Ne bi želio da ovo ode u off pa ću stati s tim dijelom.
    Bit će teško protiv Istre. Očekujem nešto slično kao i protiv Varaždina, ako ne i teže.
  • deda
    33.6k
    VAŽNA OBAVIJEST!

Za sve navijače koji će sutra put Pule. Na riječkoj zaobilaznici ovih dana su postavljene nove nadzorne kamere stoga oprez. Bolje da tih par eurića potrošite na pivo ili sendvić nego da ih date u državnu blagajnu.

Za sve one koji ne prate temu ulaznica da napomenem kako je do ovog trena prodano 630 ulaznica za naš sektor.
  • don
    6.7k
    Kulenović i ne može bit 2. napadač Dinama, jednostavno. To je idalje najveći krimen prijelaznog roka, u slučaju ozljede Petka, Kulenović ti je prvi i jedini izbor.
    sa Istrom će bit krvavo i nadam se bilo kakvoj pobjedi.
  • Mali Zeus
    14.1k
    zalizano smeće ga dokrajčilo ili se povredio tijekom repstativne akcije..emilperska

Brijem da mu je zalizano smeće osobno uklizalo u noge na treningu.

:shade:
  • NitkoBitan
    18.6k
    Nije vrag da sumnjamo u pobjedu sa atomskim Kuletom u napadu :smile:
  • mali M
    5.5k
    S ovim način igre koji se vuče od 2018., a ja to zovem Petkocentričan sustav igre koji je uveo Bjelica, a kojeg su nastavili i Zoki, Krznar, Čačke, Biščan, Jakir, mi cemo bez Petka imat velikih problema s Istrom, kao sto smo imali i s fake Varteksom. Ovo nije veličanje Petka, nego jednostavno realnost jer je igra vec dugo tako koncipirana i ovisna o vrsti sidruna tipa Petko.emilperska

slažem se, zato bi meni veliku ulogu trebali igrati u ovakvim utakmicama Stojković, Kačavenda, Sučić, Max, Pjaca, Baturina, pa čak i Mišić jer je sklon gurati okomite lopte u prostor. To su igrači koji nisu previše navezani na Petko style i skloni su pritisku i dominaciji, a ne kao Ademi, i starija ekipa koji su navikli igrati freestyle nogomet bez obaveze o pozicioniranju jer će Petko primiti, zadržati, podmetnuti, propustiti ili već nešto izmisliti...
  • The Undertaker
    5.7k
    Imat ćemo Kulecentričan sustav igre, ako bude potrebno. To inače igramo kad ne možemo iznijeti loptu ali nije Istra Bajern.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.