• deda
    34.1k
    570 za sad
  • Neron53
    887
    Ma super je to.
    Bilo je Pula kad nas je bilo i po 50, 20, 10, 5.. :)
  • Sljeme
    2.6k
    pa dobro ta smo vremena ostavili iza sebe, nadam se zauvijek.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ako je vjerovati ovoj stranici ovo je jedan od nacina kako doci do karata za domacu tribinu za Salzburg. Uvjet je dolazak na jednu ovosezonsku utakmicu pa se karta moze uzet za njihov subotnji ogled i tako omogucit kupnju 4 karte za Salzburg - Dinamo.

Svakako se to cini isplativije od preplacivanja ulaznica preko raznih Viagoga. Jedini "dodatni" trosak je ta jedna (najjeftinija) karta od 20tak eura za njihovu subotnju domacu utakmicu. Negodisnjaci nece doc do karata za gostujuci sektor....

https://www.facebook.com/share/p/k98jrHVJ2DqUbsQq/
  • Mikato01
    27
    Ja sam zainteresiran za pokisnut ak netko ima viška mjesto za do Pule. Moji se nedaju nagovorit.
  • ShanKu
    995
    Meni se žena naljutila kad sam ju informiral da idem u Pulu, pa onda ajd ne idem, preskačem ovu ipak treba malo doma s bebom uživat. Ali zato joj nacrtal i objasnil kako putujem u Šibenik, split, na Osijek iduči vikend :fire: dobar deal! Za prolječe joj najavil da idemo lijepo na izlet u Pulu... i to ti je tak
  • The Undertaker
    5.8k
    Amaterska greška. Sad zna da te može pritiskati. Da si otišao u Pulu, za ova druga gostovanja ne bi trebao ni pitati. To bi se podrazumijevalo pod normalno.
    Ne znam koliko dugo si u braku ali prvih godinu dana se potežu crte.
  • ZrnTSCHeZ
    329

Meni od izvlačenja još javlja nemogućnost kreiranja accounta za kupnju bilo kakve njihove ulaznice...možda blokada za IP adrese iz HR...trebalo bi s nekim VPN probati

Screenshot-20241017-193713-Chrome.jpg
  • DrawTube
    5.4k
    Dosta slabo je počeo dan ali na kraju će ipak biti prodano nešto više karata za Pulu nego jučer, do kraja dana rekao bih da sigurno prolazimo 600 prodanih karata i bar 100 prodanih danas

Je li sutra zadnji dan online prodaje za Pulu ili će biti prodaje i u Subotu? Ako da očekujem preko 800 prodanih sveukupno, taman dovoljno da se ispuni polovica tribine

mislim na polovicu kao 2 od 4 ona glavna sektora na Jugu. U 1. mjesecu je oko soma ljudi taman izgledalo ko da je cijela tribina puna zbog kamere, sad bude puna polovica i još nekoliko desetaka ljudi na drugoj prognoziram

Screenshot-20241017-204049-You-Tube.jpg
  • NitkoBitan
    19.1k
    Je li sutra zadnji dan online prodaje za Pulu ili će biti prodaje i u Subotu?DrawTube

Pise na stranici Dinama do subote u 15:00 ali ne bih se previse u to pouzdao. Mislim da je tako isto jednom pisalo pa nije bilo prodaje za gostujuci na dan tekme.
  • don
    7.1k
    Ako da očekujem preko 800 prodanih sveukupno, taman dovoljno da se ispuni polovica tribineDrawTube

pod "tribine" misliš na cilu ili onaj jedan od ukupno dva velika sektora?
  • deda
    34.1k
    Pula 600
  • NitkoBitan
    19.1k
    Na Istrinoj stranici recimo pise da nema prodaje za gostujuci na dan tekme, a ako je i bude karta ce bit 15 eura umjesto sadasnjih 8.

Precios-20242025-1273x1536.jpg
  • Probirštift
    556
    Ak netko ima slobodno mjesto za Pulu plaćam bengu i cugu ovaj HŽ i flixbus su retardirani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.