• BBBaranja
    2.6k
    Mi se bunimo kada klubovi u hnl-u nemaju online prodaju karata, a isto to radimo i mi..
    Naravno da svatko ima nekoga za gurnuti u red,ali čemu to?
    U 21. stoljeću ovo je po meni suludo.
  • Crusades1986
    13.4k
    Mi to radimo za gostujuću utakmicu, drugi klubovi za domaću.

I kak misliš da će izgledat on line prodaja u kojoj je potražnja pet puta veća od dostupnog broja ulaznica?
  • BBB Mataa998
    1.9k

Isto kao i da stojim u redu,doc ce trenutak kada vise ulaznica nece biti i netko ce ostati bez njih
  • Crusades1986
    13.4k
    Netko tko ne dođe dovoljno rano da... bar imaš šansu za to.

Za online nemaš baš niakakvu garanciju da ćeš uspjet kupit kartu. Sve oviisi doslovno o sekundama.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Isto tako svi koji su daleko od Zg mogu reci da prilikom online kupovine barem imaju neku sansu…
  • Neron53
    887

Kad ima tako malo karata, to je najpostenije.
    Tko ima volje cekati za Dinamo, taj ce doci do karte.
    Kod online nacina, samo sreca i brzina prsta igra ulogu.
  • deda
    34.1k
    Ova priča o ulaznicama me svaki put podsjeti na priču što je starije koka ili jaje.
  • Paggini
    26.2k
    Mislim da je jedino rješenje da Dinamo pokloni svih 45000 članova karte za Salzburg. Tad nitko od vas ne bi morao čekati pred TPom, nitko ne bi morao furiozno refreshati web, nikome ne bi bila skupa karta, ali onda dolazimo do problema - zašto klub ne riješi i prijevoz i smještaj do Salzburga hah joj, e moja upravo...
  • Neron53
    887
    Ma joj.....
    Ima dvije vrste navijaca: jedni , koji bi sve dali da odu u Salzburg, koji ce gore i bez karte i najmanja moguca prepreka ili zrtva im je cekanje na blagajnama ..... i drugi, koji su li-la , koji se oslanjaju iskljucivo na srecu u ovakvim situacijama, pa ako prodju online lutriju tj najbrzi prst ok a ako ne prodju...nema veze, ceka se Bratislava kad ce im sanse biti jos manje.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Inace, cijena za Slovan bude 60.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Inace, cijena za Slovan bude 60.Efes Pilsen

Izvor?

Koliko će biti za London?
  • Dinamo iznad svih
    39
    Zar nije da ne moze biti skuplja od 50-60€
  • tigric
    362
    Ne moze bit skuplja od 60,zato ce i biti 60.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    za London nemam pojma. Slovan je i svojima lupio (osim kopa) cijenu od 75 eura. Ako ne bude zabrane na osobne i u preprodaji ce bit nemoguce naci kartu za "normalnu" cijenu. Toliko su navijaci Citya platili.
    Pricing: £50.50
  • The Undertaker
    5.9k
    Kao prvo, neka odmah unajme zaštitare za nedelju jer će biti kaos.
    Kao drugo, da li svih 1500 karata ide u slobodnu prodaju ili je dio rezerviran?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.