• Kruno Metkovic
    2
    Kaj nisu danas trebale bit puštene za Salzburg? Malo je bedasto da u nedjelju krene prodaja
  • FrodoJePurger
    127
    Dinamo sljedećeg tjedna igra treću utakmicu UEFA Lige prvaka protiv Salzburga. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 23. listopada u 21:00 sati, a u nastavku donosimo informacije o početku prodaje ulaznica za navijače Dinama.

Ulaznice za navijače Dinama prodavat će se po cijeni od 45 eura, a prodaja će biti isključivo fizička.

Klub je za prodaju dobio ukupno 1500 ulaznica za gostujući sektor.

Za kupovinu ulaznica/vouchera potrebno je prikazati:

Ime, prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, adresu, broj telefona, email adresu.

Molimo navijače da na vrijeme pripreme sve potrebne podatke kako bi tijek prodaje mogao ići brže i jednostavnije.

Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica! (svih pet osoba prvi dan prodaje moraju biti vlasnici godišnjih ulaznica, odnosno drugi dan prodaje članovi kluba)

Termini fizičke prodaje ulaznica/vouchera:

Nedjelja 20.10. od 11 do 19h – Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Ponedjeljak, 21.10. od 11 do 19h – Prodaja za članove kluba (ako ostane ulaznica)

Utorak 22.10. od 11 do 19h – Prodaja za sve navijače (ako ostane ulaznica)

Kupljene vouchere navijači su obvezni ponijeti sa sobom u Salzburg gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Salzburg, klub će dodatno objaviti.

Najstrože je zabranjeno kupovanje ulaznica na tuđe ime! U Salzburgu će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, voucheru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici.

Po meni je nevjerojatno koliko će nas naplatiti za karte...
  • Probirštift
    464
    30 za bayern ovo 45 svašta
  • Salva
    2.5k
    1500 ulaznica. To je nešto više nego prošli put?
  • NKDZ86
    1.9k
    45e nema šanse, daj Bože da ih nabimo, jadnici pohlepni
  • Mr Anderson
    8.6k
    Znači, nema online prodaje.
  • Crusades1986
    13.1k
    Ima još koja žalopojka o cijeni, načinu i vremenu prodaje, trenutku objave o detaljima prodaje ili nečem petom?
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Ne vidim razloga da se jedna tekma prodaje online,druga ne,pa onda opet nekad online…
  • Hercegovacnkdz
    29
    Ima o načinu prodaje, kako da mi udaljeni 500 kilometara od Zg-a kupimo ulaznicu, da cijeli tjedan uzmemo godišnji krenemo u ponedjeljak za Zagreb pa odmah za Salzburg?!
  • Crusades1986
    13.1k
    lijepo pitaš na forumu jel ti može netko uzet ili si nađeš kontakt u Zagrebu
  • ShanKu
    902
    Po meni.. bude bolje navijanje, kad je samo fizička prodaja. (Nemojte me sad vrijeđat, samo kažem mišljenje :sweat: )
  • bbb medimurje
    3.3k
    kako da mi udaljeni 500 kilometara od Zg-a kupimo ulaznicu, da cijeli tjedan uzmemo godišnji krenemo u ponedjeljak za Zagreb pa odmah za Salzburg?!Hercegovacnkdz

Dal imas godisnju ili si clan? Ak si bilo kaj od toga uvijek se mozes nekome javiti da ti uzme kartu ak nisi nikaj od toga ionak tesko da budes dosel do karte
  • Neron53
    781

Jos gore ce biti nama koji idemo iz Pule ....Gostovanje ce nam trajati dan i pol. :)
    Prema tome, nadjite nekoga da vam ceka u redu ili skupite nekome od ekipe za put.
    Za Dinamo dao bi sve!! Zar ne??
  • masacusec
    3.8k
    Ima o načinu prodaje, kako da mi udaljeni 500 kilometara od Zg-a kupimo ulaznicu, da cijeli tjedan uzmemo godišnji krenemo u ponedjeljak za Zagreb pa odmah za Salzburg?!Hercegovacnkdz

Mi purgeri smo u svemu privilegirani.
  • flexXy
    2.4k
    Mi purgeri smo u svemu privilegirani.masacusec

Jesi siguran da zelis opet otvarat temu tko je purger :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.