• NitkoBitan
    18.6k
    Ima li nekih info za Salzburg i naznaka da bi mogli dobit nesto vise karata? Prodaja pretpostavljam od nedjelje na karatani (prvokup za godisnjake)?
  • Kepec
    6.1k
    Prodaja pretpostavljam od nedjelje na karatani (prvokup za godisnjake)?NitkoBitan

Kaj nije rečeno da će za sve utakmice biti isti princip, prodaja online, preuzimanje ulaznica tamo? Mislim nadam se da sam u krivu pa ako netko zna točno.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Receno je da su vauceri i zamjena za ulaznice u gradu domacinu princip. Online ili karatana ovisi najvise o klubu domacinu, recimo prosli put su nam slali karte ovdje.

Po meni online za tako malo mjesta nema smisla, svi izgube zivce tijekom cekanja sat dva samo zbog padova sustava.
  • blue heart 72
    1.8k
    I ja imam negdje u nekom krajku da je samo online, ali nisam ziher.
  • Neron53
    781

Ja se toplo nadam da ce nesto ici na karatanu...barem su takva obecanja davana :)
  • ShanKu
    902
    Koliko naših je bilo u prvom mjesecu u Puli?
  • Crusades1986
    13.1k
    900 i nešto
  • Neron53
    781
    Ebiga...opet nas prognoza jebe
  • bbb medimurje
    3.3k
    Za zapad drosine jos 265
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ebiga...opet nas prognoza jebeNeron53

Mislis Istrijane? Sumnjam da oni koji idu na gostovanja gledaju vremensku prognozu :smile:
  • Neron53
    781
    Naravno da svi gledaju.
    E sad, neke ni tornada ne pokolebaju a neke odvrate ziher.
  • din
    461
    oprosti, a zašto je TP bolja opcija? Ako želiš do karte moraš uzimati godišnji s posla jer moraš rano doći i čekati par sati kad je satnica uvijek u 11. Online se barem možeš spojiti s bilo kojeg mjesta. Samo moje nepopularno mišljenje :smile:
  • Crusades1986
    13.1k
    Fizički na karatani ako dođeš dovoljno ranije imaš veće šanse kupit kartu nego kad je samo online i kad padne server.

Radije bi kampirao dva dana prije ispred prozora nego se pouzdao u servere.
  • Neron53
    781

Takodjer....
    Al i tu ce nam prognoza biti vazan cimbenik :)
  • deda
    33.6k
    Dan završismo s 510 prodanih ulaznica za gostovanje u Puli, dakle danas 89 komada što je slabije od ritma prethodnih dana kad je prodavano cca. 140 komada dnevno. Vidjet ćemo što nam donosi sutrašnji dan. Laku noć dinamovci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.