• M94
    1.4k
    Pohvale za opremu, tj. kopacke.
    Dobro da se nije poskliznuo kod laznjaka.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Izgleda da Pero sutra opet počinje od prve.
    Za sad odluka o zadržavanju njega je pun pogodak,mislim da bi mogao bit prodan za puno više od 8 milijuna nastavi li u ovakvom ritmu u ligi prvaka i reprezentaciji.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Izgleda da Pero sutra opet počinje od prve.Maxova dijagonala

Ne. Ali defintivno iako sam i ja bio moram priznati za prodaju, sretan sam sto je ostao. Mislio sam da mu je 8-9 milja plafon iz Dinama, ali Pero napreduje ofenzivno jako puno i sve češće je opasan po gol s čime dize cijenu. Gol Monacu ga je sigurno dignuo jako puno u ocima svih u nogometnoj javnosti
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    jel onda bar Bati počinje ili će ziheraški stavit Pašalića ili Jakića? Da znam isplati li se gledat to...
    Index samouvjereno najavljuje da će Pero igrat pa sam zato pomislio.
    Izgleda da samo skupljaju klikove i čekaju svađu između dinamovaca i hajdukovaca u komentarima.
  • ibro1986
    231
    Poslao golmana Poljske na spavanac
  • emilperska
    6.7k
    Pozdrav svima koji su zagovarali prodaju Sučića u jebeni klošarski Como za 8mil EUR.

Nebo je granica Pero!
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Očekujem Lesičkog opet u Breke da kmeči kako "nisu prodali Sučića za 9 milijuna"
  • Georg Koch
    4.9k
    FB-IMG-1729027112061.jpg

Kao sto su rekle nogometne face, Petar Sucic je novi Broz - sa tehnikom!!!
    Kakva sezona i kvarat iza naseg Pere.
    Iz Zrinjskog u Dinamo -> standardan prvotimac -> dupla kruna -> poziv u repku -> gol u LP i brutalna partija -> golcina i asist za repku :ok:

Trci moj Pero, samo trci jos barem cijelu sezonu, a onda u basnoslovnom transferu VIA klub iz velike trojke Premier Lige :cool:
  • mlinchica
    2k
    Kao sto su rekle nogometne face, Petar Sucic je novi Broz - sa tehnikom!!!Georg Koch

Primjetila sam i da slično pada kao Broz, onak razbacano s tim dugim nogama i rukama, uvijek završi na leđima, nema rolanja kod njega. :lol:
  • Ali
    2.2k
    Bravo Pero majstore !!!
    Sad je i vrijeme kad su vec jarni i aljo zaboravili napomemuti da ga je Jakirovic doveo kao "svog" igraca i unutač kritika stavio ga od pocetka mandata u startnih 11.

Bravo i za ljude koji su spustili rampu za onu siću iz Coma ili kojeg vac klubica iz Serie A

Broz je uz sve sto je napravio (ono presjecanje protiv Argentine '18 u Rusiji za Lukin gol.... izmedju ostalih) u repki pokazao i vidovitost, shvatio da je nasljednik sazrio :smile:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Kakav mali ima gard, lagani bezobrazluk, igra kao da ima 100 utakmica u nogama. Stigao je na reprezentativnu pozornicu. :strong:
  • scooniepenn
    3.5k
    Bio sam jedan od onih koji sam bio u nevjerici da se uopće i pomišlja o prodaji u klub razine Coma, za iznos koji se spominjao. Svaka čast na odbijanju ponude jer je već prošle sezone bilo jasno kakav se dragulj krije u liku i djelu našeg dobrog i poštenog Pere. Ima sve nogometne kvalitete i ljudske vrline da postane svjetska klasa na svojoj poziciji.
  • Mikelele
    16
    Ima li tko podatak koliko je pretrčao Pero na utakmici?
  • Bosskovitz
    12.7k
    Bravo i za ljude koji su spustili rampu za onu siću iz ComaAli

Samo da napomenem: ako su medijski napisi točni, nije se baš radilo o sići. Radilo se o 10 milijuna eura za dečka kojeg smo platili 200.000 eura i koji je godinu dana ranije bio u BiH ligi i iza sebe imao jednu dobru sezonu u HNL-u i Konferencijskoj ligi, bez nastupa za repku - to je bila jako dobra lova za njega i da smo ga prodali bio bi peti najveći transfer unazad pet godina. Veći od njega bili su samo Olmo, Gvardiol, Majer i Šutalo. Plus, ne sjećam se da je bilo nekih drugih ozbiljnih ponuda.

Ono što želim reći - Como je vrhunski skautirao, ali svaka čast našima što su još bolje procijenili kako nije bio ni trenutak ni iznos za prodaju. Lako je odbiti siću, ali 10 milijuna eura je 50 puta više no što je uloženo u njegovu odštetu, nije sića i time je odluka još teža, ali i značajnija i hvale vrednija.

Svaka čast IO i sportskoj struci u klubu, ali i Petru za kojeg svi imaju riječi hvale i nije ovo sve samo na konto talenta. Pred njim je velika budućnost i nek njezin što duži dio provede u plavom dresu, a onda nek ode za puno više od 10 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.