• scooniepenn
    3.4k
    Prije bih rekao da će se Baturinu prodati na ljeto, što bi po meni bilo i logičnije. Ostavljam mogućnost i zimskog transfera i ostanka do ljeta u Dinamu ako će se netko htjeti osigurati, a nama transfer bude prihvatljiv. Ono u čemu se slažem je da će se svakako Stojkovića tu trebati polako pripremati kao Batkovu zamjenu na 10-ki.
  • Maxova dijagonala
    1.2k
    Kačavenda nije profil igrača ko Batko ili Stojke. On nema tako mekan zadnji pas i urođen dribling i tehniku ko ova dvojica,više naginje na osmicu nešto kao Ademi.
  • Maxova dijagonala
    1.2k
    Prošao nezapažen njegov gol za u21 zbog euforije oko Batija i Pere ali evo čestitam Kač očekujem da i u Dinamu probiješ led.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Lijepo je zabio,sve odlično odrađeno, od praćenja akcije preko primanja lopte do udarca.
  • mali M
    5.6k
    preko primanja lopteMr Anderson

tako je, mada mu je Beljo dodao kao smrtnom neprijatelju. Na 3 metra da ideš dodavati neku poluvisoku iskosa je baš neinteligentno...
  • Georg Koch
    4.8k
    Mislim da ovaj decko zasluzuje bar malo vise prilike, pored konkurencije koja ne blista.
    Na svojoj poziciji a ne na krilu.
    Protiv Monaca je unijeo dosta zivosti i fino se snalazio, a i protiv Istre je nesto pokusavao.
    Barem ide na svaku loptu 100% i zeljan je dokazivanja...
  • austrijanac
    4.2k
    A insideri na proljece govorili da se ne zalaže i zajebava te daleko od povratka.

Kakav trud i energija.
    Bravo mali.
  • Nino Bule
    14.2k
    Izvrstan, vezni red se u hnlu MORA rotirat
  • miro
    4.7k
    Majstor
  • Zagi
    8.3k
    Evo, zato smo ga onda zazivali i zato ga je klub otkupio. Mali ima u sebi spektakularne partije i neke poteze na koje se drugi ne odlučuju.
    Odličan danas.
  • Bernard
    583
    Malome svaka čast, borben je i agresivan neznam kao da me podsjeća na Ademija u mlađim danima
  • Georg Koch
    4.8k
    Mislim da ovaj decko zasluzuje bar malo vise prilike, pored konkurencije koja ne blista.
    Na svojoj poziciji a ne na krilu.
    Georg Koch

Drago mi je da sam bar ovo pogodio, kad ne mogu na kladari nista :sweat:

Kacavenda bas zasluzuje vise prilika.
    Decko je energican, polivalentan, zna preuzeti odgovornost s loptom (u nekim ovim iznosenjima lopte kroz dubinu pokretima me podsjeca na Kovacica), uci uz drugog plana.
    Vjerujem da ce postati dosta bitan rotacijski igrac.
  • Paggini
    25.1k
    Volim ga jako jer svaki put kad igra izgleda sretan kao dijete, uvijek donese neku bolesnu energiju, trku, agresivu, želju.

Sad mu se i vratilo i presretan sam zbog njega
  • Orc123
    8.6k
    Nije sporan talent, vec zdravlje....samo nek ga zdravlje posluzi i bit ce odlicna 8ica.....
  • Jurki
    12.4k
    Nisam bil za to da ga kupimo, ne zbog talenta i znanja, vec zbog zdravstvenog kartona.
    Bravo Lukas.. koji šmeker.. samo nek bus ti zdrav.. i sve bu super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.