• db-izbjeglica
    15.7k

U principu, bilo koja javna ličnost iz perioda 1941.-1945. koja nije bila u partizanima i/ili komunist je našoj vrloj vlasti nepodobna i treba ju izbrisati iz svakog mogućeg spomena.

:ok:
  • Mali Zeus
    14.1k
    "Ovo još niste čuli. Nova Šarengradska ulica. Ta ideja se pojavila prije 100 godina, no bilo je problema. To smo do sada rješavali u miru i tišini. Dobili smo suglasnost svih javnopravnih tijela".

Gradonačelnik ide jako. :strong:
  • TresnjevkaZG
    702
    Napravit ce mi autoput ispred kuce :lol: :lol:
  • miro
    4.7k
    Ulica Vladimira Arka biti će preimenovana u Ulicu Srećka Lipohara, hrvatskog branitelja iz Ivanje Reke, Ulica Ivana Šarića dobit će ime Josipa Kužea
    Ulica Antuna Bonifačića preimenovat će u Ulicu Sidonije Erdödy Rubido, prve hrvatske operne pjevačice
    Ulica Filipa Lukasa po književnici Nadi Iveljić.
  • Sajla
    5.4k
    Ulica Ivana Šarića dobit će ime Josipa Kužeamiro

to je u Ivanjoj Reki, prilično zabačen dio grada. na Jarunu je hrpa ulica nazvanih po sportašima, mislim da bi bilo prikladnije preimenovati dio ulice Jarun ili Jarunske ulice (valjda fale još Jarunski prilaz, put, aleja, prolaz, trg da bi bilo jasno o kojem kvartu se radi).
  • Nolifer
    8.3k

Vjerojatno s time računa na jeftine poene :lol: , ali da trebal je Kuže dobit na boljem mjestu, jer apsolutno to zaslužuje, ne podcijenjujem nikog, ali to kaj kažeš...
  • Bruh
    979
    Genijalan mi je sa ovim predizbornim obećanjima neki bi rekli da dela po uzoru na prethodnika samo kaj njemu mediji šute
  • masacusec
    3.8k
    Mislim da su tomaševiću najprije trebali objasniti tko je Josip Kuže.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Jel se pita kaj stanovnike ulice zele li promjenu imena u konkretnom slucaju?
  • Mali Zeus
    14.1k
    Jel se pita kaj stanovnike ulice zele li promjenu imena u konkretnom slucaju?NitkoBitan

Mislim da se pita mjesni odbor.
  • NKDZ86
    1.9k
    u odboru za imenovanja je bio koliko sam vidio naš čovjek s trbine MS.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Nema potrebe za inicijalima kada vecina tog covjeka zna kao politicara a i javno iskazuje svoj put i Dinamovstinu.

Btw. predsjednica tog odbora je Rada Boric! :sweat:
  • Bosskovitz
    12.4k
    Jel se pita kaj stanovnike ulice zele li promjenu imena u konkretnom slucaju?NitkoBitan

Ne, kakve veze oni imaju s tim? Ono što bih ja volio je da grad pokrije trošak promjene dokumenata koje će ljudi morati mijenjati. Radi se zaista o neznatnom trošku, ali ne vidim zašto bi građani koji u tim ulicama žive to morali plaćati i tih par desetaka eura kad već ne mogu ni utjecati na donošenje odluke.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Uglavnom, čini se kao da su uskoro lokalni izbori.
  • flexXy
    2.4k

Najjace mi je kaj od kad znam za sebe slusam o istim projektima u "iducem" mandatu. Jarunski most, garaze u Klaicevoj i Tudjmanovom trgu, stadioni, Paromlin, blok Badel,... Zacarani kruzni tok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.