• SAS1987
    14.9k

Ste ste u pice ubacili harmonikasu? :lol:
  • Mali dioničar
    15.9k
    Ste ste u pice ubacili harmonikasu?SAS1987

Faca ko Modrić u zračnoj luci nakon Amsterdama.
  • Kepec
    6.1k
    Ste ste u pice ubacili harmonikasu?SAS1987

Harmonikašu trepni ako si otet.
  • Daliban
    1.9k
    Jako je bitno zašto i kako je neki pojam nastao i kako se povezao sa nečim, u ovom slučaju Dinamom.vjeko1701

Jako je nebitno nazivaju li se građani nekog drugog grada također Purgerima i potječe li pojam od njemačke riječi za građanina. Može biti od značaja ako pričamo općenito, ali ovdje pričamo konkretno o Zagrebu i specifičnostima koje se u našem slučaju vežu za taj pojam. Slažem se da je povezivanje moderne gospodštine s buržoazijom nepotrebno uopće komentirati, to je fakt 1/1. U modernom kontekstu gospodin je buržujski dostojanstvenik, a pojam se veže uz građanske vrline. Nekoć je možda označavao drugačije vrline i bio drugačije klasno određen, ali to već stotinama godina efektivno nije slučaj. Dovoljno je uvidjeti kako se pojam koristi.

No, nebitno, respektirat ću temu i želje drugih kolega i ovo je moj zadnji upis o tome.vjeko1701

Mogao si respektirati i bez tog zadnjeg upisa da si uistinu želio respektirati želje svojih kolega. Jebiga, želio si nešto drugo pa sada fingiraš finjaka kao pravi urbani gospodin.
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Lijep pozdrav svima da zone. Odlučio sam se povući sa zone jer jednostavno previše toga znam, pa često odem i u prepucavanja s ljudima koji se predstavljaju da nešto znaju i daju netočne info. Moja namjera je bila na ovom forumu biti transparentan, davati neke info da narod zna istinu, naravno nikad nisam davao info dok nije sve već bilo skoro pa gotovo jer bi to moguće naštetilo klubu. Sad sam u zadnje vrijeme osjetio neviđen hejt ljudi na ovom forumu i vrijeme je da napustim zonu. Hvala svima, bilo mi je bas fora na ovom forumu i nadam se da sam barem malo pomogao da ovaj forum postane zanimljiviji i poznatiji. Sretno svima u životu, a sretno i vama na zoni. Vrijeme ce pokazati koliko ce točnih info imati ekipa koja me prozivala i koja u 99 posto nagađa i piše nagađanja. Samo ću napisati zadnju insajdersku, a to je da je Sucic u top 3 najslabije plaćenih igrača naše ekipe, a Baturina u top 7 i da im klub nije ponudio nikakav novi ugovor, a najveća laz foruma je da Baturina ima 30 ppsto od idućeg transfera, on nema ni 1 ppsto, a kamoli 30. Sretno dalje svima!
  • Mali dioničar
    15.9k
    Samo ću napisati zadnju insajdersku, a to je da je Sucic u top 3 najslabije plaćenih igrača naše ekipeMiro Vugrinec

Dečko je prije manje od godinu dana potpisao novi ugovor širokog osmijeha na licu.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/petar-sucic-produljio-ugovor-s-dinamom

Sučić je zablistao na ljetnim pripremama.
    – Prezadovoljan sam... Kad dođete u Dinamo, zna se da neće biti lako, ali zato treniram cijeli život. Jedva sam čekao pripreme, potrudio sam se dati sve od sebe pa kako bude. I ispalo je super, Bogu hvala. Nadam se da će tako biti i u budućnosti – dodao je Sučić.
  • Dzgšb
    1k

Oprosti gospon Miro ,s odlaskom pokazuješ da nisi uvijek upravu po meni ,ostani bori se istina na kraju uvijek pobjedi ,šta bi bilo da su ljudi odustali od Dinama ,nikad nebi imali slobodan i pošten Dinamo jer su ljudi ustrajali u teškim i dugotrajnim borbama, Bogu hvala.

Za istinu nekad treba vremena,ali na kraju uvijek pobijedi, zato Nema Predaje.
  • Hnlovac
    1.2k
    Brat zabrijo da će imat oprostaj i odlazak sa Zone kao Graž :death:
  • Zambatine škude
    2.8k
    Lijep pozdrav svima da zone.Miro Vugrinec

Već si par puta imao paćeničke statuse di lajkovima zoveš ekipu da te podrži da ostaneš.

Upise koje imaš kad pišeš o igri i igračima itekako imaju supstancu i jedan si od kvalitetnijih forumaša i uvijek rado to pročitam.

Ovo van toga gdje ti gladi ego što te klinčarija na forumu čeka ko ozebli sunce jer imaš informaciju sat, dan ili dva dana prije medija, sori, to je čisto traženje pažnje.

Teza o transparentnosti ne stoji ako ne staneš iza informacija u stvarnom životu. Kako si ih imao točnih i pravovremenih (većina), tako si ih imao i onih gdje su te ljudi iz kluba opovrgnuli direktno tu na zoni, a za njih većina zna tko su, imenom i prezimenom.

Imaš kvalitetne upise i doprinosiš kvaliteti ovog foruma, ali ovo gdje očekuješ da uvažimo to što si se nafurio ko tinejdžerka i čekamo pognutih glava tvoj upis ti stvarno ne stoji.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Vratit ce se Miro na zimu sa 1000 moma... ovaj lajkova :cool:
  • don
    6.7k
    ako smatraš da imaš točne informacije trebao bi ostat i "braniti" njih a ne se povući jer s tim dobijaš kontraefekt.
  • Krizy
    45.8k
    Ste ste u pice ubacili harmonikasu? :lol:SAS1987

Iz Rame je, vjerojatno se zagrijao rakijom :lol:
  • Blueshadow86
    1.8k
    Odlučio sam se povući sa zoneMiro Vugrinec

Nadam se da ćeš se držati napisanog. Pozdrav.
  • Nolifer
    8.3k

Pusti ljubomorne hejtere nek se guše.

Zakaj bi odlazio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.