:snicker:Manager i njegov stari su stiskali Perasicu da proda Dinamo Luku posto poto — Jurki
Evo vam istine oko Ivanušeca.
Mali je ko kuja kmečao da će mu propasti karijera ako ne ode, da već ima godina, onda mu je Vlatka ladno rekla da ima još tri godine ugovora, i da smiri strasti. Zatim mali opet pritišće, baš gadljivo stišće da hoće vani, ali istovremeno kaže Vlatki, ostati ću ako mi daš ugovor 1.2 mil eura neto godišnje (toliko ima u Nizozemskoj). Vlatka se zatim konzultirala sa Zdravkom, koji joj ultimativno zabranjuje transfer, uz naglasak, ako prodaš Ivanušeca, Hajduk će biti prvak. Zatim pobjeđujemo Spartu 3-1, naivna Vlatka pomislila ulazimo u EL, i odobrava transfer, i meni je osobno, loše palo skandiranje BBB Ivanušecu, jer dečko to nije zaslužio.
Transfer je bio, ako me sjećanje pamti, 7.5 mil, plus 1 mil bonus, plus 15 posto idući transfer.
To je ujedno bila i jedina ozbiljna ponuda.
Ivanušec, veliki minus, ovo je istinita priča, on vjerojatno ima neku svoju istinu. Ali dečko je ispao baš šufter. — Haza
čudnim biljkama poput Brune i Pere... — Maxova dijagonala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.