• Droljo
    8.6k
    Super mi je što nije (plava noć) lokalizirana na grad nego na regiju. Tako nešto bi i kod nas bilo super. Tipa moslavačka plava noć. Da se ne odnosi, recimo, samo na kutinu ili neki drugi grad. Popovača, Garešnica, Čazma, Ivanić Grad.. sve su to dobra uporišta, Novska, Jasenovac i sl. je tu na dvadesetak km...
  • Maxova dijagonala
    991
    Da se plava noć organizira u svakom gradu Hercegovine Čitluk,Međugorje,Čapljina,Mostar,Široki,Stolac to bi bila ludnica. Iduće godine to sve treba angažirat jer Hercegovina je velik bazen navijača Dinama. Mislim da bi uz te plave noći po Hercegovini dinamov puk sve više i više jačao i da bi došli do 65-70 tisuća članova.
    Po onome što znam na uzorku od 10 hercegovaca 7 su dinamovci...
    Heecegovina živi za Dinamo!
  • Peškaman
    4.7k
    Jednom godišnje mislim da je dovoljno(na području Hercegovine),ovako kada bi se istoj godini organiziralo 3-4 na području Hercegovine,došlo bi do kontraefekta.

Sljedeće godine tipa u Ljubuškom u Antoneli ili Posušje u Bagušića.

Ako gdje ima dovoljno svadbenih sala,to je sigurno Hercegovina :rofl:
  • The Undertaker
    5.7k
    Jednom godišnje bi trebalo biti u BiH, svejedno da li Hercegovina, Srednja Bosna ili Posavina.
  • deda
    33.6k
    Ići će i srednja Bosna ziher.
  • Sajla
    5.4k
    potaknut određenom dozom ljubomore i zavisti ;) koju je izazvalo čitanje vaših dojmova, gledanje fotki i videa s Plave noći u Hercegovini, pa onda najava za isto u Požegi - sjetio sam se da se govorilo da bi do kraja godine u ZG trebali još 2 puta imati Dinamovo. malo je do kraja godine, čini se da je negdje zapelo? zna li netko više o tome? možda ima vremena za još jedno u doba Adventa na kojem bi se učlanjivalo za 2025. godinu, za 2 takva događaja u kratkom roku mi se čini da nema potrebe.
  • Ivan0302
    522
    Taman sam mislio napisati da ovo se treba ponovi i u srednjoj Bosni. Mislim da je dosta kod nas Dinamovština uspavana bila i da se polako budi.
    Inače velika mi je čast bila upoznati kolege sa zone koji su ovdje od samoga početka i naravno sve ostale koji na bilo koji način pridonose Dinamu i zoni. :srce:
  • deda
    33.6k
    Dinamovo jedno ide iza Sesveta, Idućih dana će se više znati.
  • Papastrumf
    12.8k
    Dinamovo jedno ide iza Sesveta,deda

Nije iza Sesveta nego na Trešnjevci.
  • deda
    33.6k
    :joke:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    a nas iz Posavine ko jebe, nema veze što samo odžačka i oraška općine imaju više dinamovaca nego valjda cijela srednja bosna skupa(ne računajući Žepče)? :lol:
  • deda
    33.6k
    Ma bit će navijač tek smo krenuli. :cool:
  • prefontaine
    809
    Posušje u BagušićaPeškaman

Tamo sam se ženio, navijam da plava noć bude u njoj pa da napokon onda tu salu i po finom pamtim :rofl:
  • GaijiZG
    1.5k

NK Dinamo Donja Mahala reprezenting. Nažalost Orašje i Odzak su poprilicno iseljeni krajevi i sa malo mlade populacije. Klinci su svi u cajkama i LoLu, a rekao bih da među mladima Hajdukovci prevladavaju. Domaljevac i Tolisa su većinom za Dinamo, Ugljara i Kostrč za Hajduk, Kostrč pogotovo jer je HNK Kostrč nasljednik NK Partizan Kostrč. A sam grad Orašje je većinski muslimanski i većinom su hajdučija. No zbog dobre lokacije Orašja mogao bi se privuć dobar dio navijača iz Vinkovačkog kraja i Tuzle/Zenice/Brčkog.
  • gaTeDZG
    46
    Još jedan mali osvrt na Plavu noć, ako smijem sad iako je Veselko savršeno sažeo sve, nema se tu što za dodati... Da ponovim, naš fratar Slaven je izrekao riječi na koje je i hercegovački kamen zadrhtao, a tek svi mi u sali...
    Što imam reći, što je navijač, tko je navijač Dinama? Onaj tko se ne boji ničega, tko se ne boji nikoga - osim dragoga Boga!

Ono što želim ukratko reći, do neba hvala svima koji su došli iz svih krajeva Hrvatske i BiH, do neba hvala organizatorima i dečkima koji su uložili trud u to da se ispod našeg plavog hercegovačkog neba održi onakva spektakularna večer za pamćenje, baš kako i priliči Dinamu i svima koji živimo za njega. Pokazali smo da nas ima, da smo glasni, jaki i brojni te da će ta brojka samo jačati i rasti! Tisuću dresova, majica, šalova, svi u glas uz tisuće litara vrhunskog vina s našeg vinogorja i odlične klope... Na ovome se treba čestitati, ne samo zahvaliti.
    Neizmjerno sam ponosan što sam dio spektakla koji će, siguran sam, zaživjeti u svim krajevima naših prostora, i ako u to ima neke sumnje, zapamtite: na nama je sve!!!

NEKA ŽIVI DINAMO I MAJKA HRVATSKA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.