• Georg Koch
    4.8k
    Sad dok se se trijeznim i vracaju se scene od sinoc, ono je neponovljivo.
    Svaka cast svima koji su na bilo koji nacin pridonijeli organizaciji Dinamovštine u Hercegovini.
    Hvala u ime svih nas navijaca iz BiH, mi smo kronicno zeljni Dinama, a mislim da se to sinoc najbolje vidjelo.
    Pozdrav za svu ekipu sa Zone koju sam upoznao sinoc, a bilo nas je!
    Sjecam se sinoc u jednom trenutku kako sam sebe "lovim" i govorim si JESAM SRETAN BOŽE!
    Tko nije bio ne zna sta je porpustio, vanserijski dogadjaj.
    Nerealne scene od samog pocetka, emocije na maksimumu, plava festa za povijest :heart:
    Samo Dinamo!
  • Boycie
    1.4k
    https://streamable.com/p9t096

Plava Hercegovina, oduvijek i zauvijek!
  • marcio amoroso
    37.2k
    Ono kad predsjednik uprave Zvonimir Manenica hoda po dvorani i zeza se sa ekipom, kada naši bivši i sadašnji igrači dočekuju svakoga sa smiješkom i vidljivo uživaju, ono kad ludi Mara luduje, a Vlaović se ubija od sreće.

Dragi moji, mi napokon imamo klub kakav smo sanjali. Ja se još uvijek nekada zapitam jel doista sanjam ili je ovo istina. Sada je sve na nama. Dinamo nas treba sve i treba nas bez zadrške. Učlanjujte ljude, širite Dinamovštinu, tjerajte ekipu na tekme i na ovakve evente. Dinamo je još jednom pokazao koliko je velik, a mi smo još jednom pokazali da smo ovisni o Dinamu :heart:
  • Draž
    1.4k
    Hvala mojoj supruzi kaj me pustila na ovaj događaj, jer da nije i da sam propustio ovo sinoć, danas bi se razgovarali prek odvjetnika.
    Vraćamo se za Zagreb punog srca, ispunjene duše i sa novim poznanstvima.
    Nek nam živi Dinamo i majka Hrvatska!
    Vidimo se u Požegi...
  • ksapi
    3k
    Jebote koji kaos :love:
    Cini mi se da za iducu Plavu noc cak ni u Hercegovini nece biti dovoljno velikih sala u odnosu na interes :rofl:
  • Krizy
    45.8k

Nema na čemu, živio :wink:
  • Dzgšb
    1k

Meni je jučer bila 5 godišnjica braka ,isto zahvala ženi što me je pustila :lol: i evo danas iscrpljen ali i pun emocija samo pozitivnih, doživljaja, novih poznanstava ljudi koji razmišljaju svi isto , slavim godišnjicu dan poslije..

Ovo je samo pokaz i dokaz da trebamo ići još jače jer Dinamo nas treba , živjeli i hvala klubu na dresu našeg dijamanta Martina Baturine, ponosan i sretan :blush:
  • Krizy
    45.8k
    Prije 6 godina i 2 tjedna osnovana je ZonaDinamo.
    Jučer smo usput proslavili i 6 godina pisanja o Dinamu :smile:
  • sebenico
    660
    Stvarno predivne snimke iz Hercegovine... Samo jako plava braćo.
  • Papastrumf
    12.8k
    @prefontaine takve stvari nisu za forum. Imas PM za to.
  • prefontaine
    809

Znam, ali objavljena je slika ljudi gdje se vide face, pa sam zato i pitao. Moja greška, sorry.
  • deda
    33.7k
    Evo i jedna isprika. Draž oprosti zbog neprospavane noći. :cool:
  • Draž
    1.4k
    Kolega, bio je kratak, ali sladak san. Važno je društvo, a ne količina sna. Do idućeg puta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.